Ajutor in alegerea numelui
Last Updated: May 17 2013 04:52, Started by
devilish
, Oct 25 2004 10:37
·
0

Posted 07 December 2009 - 00:29

Posted 17 May 2013 - 04:20

Am primit un boț de blană, <untitled dog 1>. Suntem in pana de idei, nu prea imi convin variantele alese de familie, asa ca astept alte propuneri de denumire*. ![]() *preferabil sa inceapa cu B, pentru ca e dintr'a doua tura de catei. ![]() ![]() P.S. E mascul. Și... ultima poză cu el azi, înainte să intre într-o operație de urgență (splenectomie) din care a ieșit dar din păcate, câteva ore mai târziu... n-a mai rezistat. De câteva zile părea cam morcovit și se mișca mai greu cu picioarele din spate, la prima vedere părea să se fi lovit la coloană și am adus veterinarul, i-a dat un tratament ca să nu aibă dureri, și azi când a refuzat mâncarea la prânz l-am chemat iarăși, la un control amănunțit s-a dovedit că mișcarea îngreunată era de la altceva de fapt, a intrat în operație de urgență (mulțam fain prietenului medic veterinar), i-a găsit splina foarte mărită și cu chestii pe ea, l-a rezolvat.... în fine... Ce m-a mirat pe mine, azi când m-am dus pe terasă (fix înainte să vină veterinarul) a venit șontâc șontâc după mine cum a putut, m-am pus jos lângă el și ca niciodată s-a lipit de mine și a stat liniștit, parcă știa el ceva... RIP Brutus Boi Baltazar, poreclit Piki. ![]() Scuze dacă stric cheful cuiva, dar chiar nu știam unde s-o pun. Bucurați-vă de animalele voastre dragi cât puteți, oameni buni... |
Posted 17 May 2013 - 04:52

Cu toate ca am la avatat o "mitza"(are aproape 9 ani) , am avut un ciine lup(talie mare) , care a ramas paralizat de spate(12 ani) si a mai trait citeva luni .
E dureros , dar , trebuie sa trecem peste durere ! Nu am putut sa-i dau "finala" , am crezut ca va trai . Dureros , am "botul" plin de lacrimi , stiu ce insemna , dupa ce am "ras" 2 kg de palica , am reusit sa-l spal si ingrop . R.I.P. , pt amimalutele de linga noi! P.S.. -Animalele stiu cind le vine "sorocu" , nu am crezut , dar am vazut ! Edited by tidicristi, 17 May 2013 - 05:02. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users