![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Slack 10 ISO 4 CD to ISO DVD
Last Updated: Oct 24 2004 21:48, Started by
Tyby
, Oct 24 2004 19:13
·
0

Posted 24 October 2004 - 19:13

Salut.
Povestea e simpla: Am distro slack 10.0 (si slack 9.1, dar nu conteaza asta prea mult ![]() Din comoditate, as vrea sa fac un singur DVD ISO bootabil ... numai ca nu stiu cum ... Solutia cea mai simpla ar fi sa indes TOT ce e in ISO 2, 3 si 4 in ISO_1 si apoi sa il scriu pe acesta ... dar imi pun problema: instal-ul nu cere automat CDurile cand ajunge la fisiere despre care stie ca sunt "in alta parte" ? Any ideea? PS: prefer o solutie windoz / cygwin eventual (nu am acces momentan la un linux cu destul spatiu pentru a salva ISOul final ... ). dar daca nu se poate, e bun si linux, ma descurc eu ... Multam fain! Tyby. PPS: asa cum spun si in sub-titlu - NU am gasit mare lucru pe net despre asta. ![]() PPPS: sunt destul de incepator in linux ... asa ca nu dati (prea) rau in mine, va rog! ![]() |
Posted 24 October 2004 - 21:24

Personal n-am incercat niciodata, ptr. ca nu dispun de atata spatiu sub linux... dar poate articolul de mai jos ar putea ajuta...
http://www.slacky.it.../Howto-ISO.html Undeva in josul paginii de mai sus exista un ftp care contine mkisofs ptr. windows... ftp://ftp.berlios.de/pub/cdrecord/alpha/w...2-win32-bin.zip A, si am mai gasit un link... http://www.linuxques...are project dvd Edited by charcoal, 24 October 2004 - 21:25. |
Posted 24 October 2004 - 21:31

aha, multam ... citisem aia, dar - sincer sa fiu - nu am inteles mare lucru (si stiu italiana
![]() inteleg ca asta e comanda, iar "slackware install CD" ii spune sa ia sursele de pe CDuri ... dar ... asta e o singura comanda ... dar scrisa pe mai multe randuri "for convenience" ... ce reprezinta: iso.sort isolinux.bin isolinux.bbot Quote mkisofs -o /tmp/slackware-install-dvd.iso \ -R -J -V "Slackware Install" \ -hide-rr-moved \ -v -d -N -no-emul-boot -boot-load-size 4 -boot-info-table \ -sort isolinux/iso.sort \ -b isolinux/isolinux.bin \ -c isolinux/isolinux.bbot \ -A "Slackware Install CD" |
Posted 24 October 2004 - 21:48

http://amdg.no-ip.or...rrent/isolinux/
![]() The isolinux/isolinux.boot file will be created on the CD; it's not supposed to be in the source tree. I mention this only because so many people reported the "missing" isolinux/isolinux.boot file as a bug. iso.sort si isolinux.bin ar trebui sa fie deja pe unul din cd-urile cu slack, in directorul isolinux. Edited by charcoal, 24 October 2004 - 21:52. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users