Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Star wars, care e ordinea?

Upgrade stocare! Pot clona SS...

Oferta de locuinte a scazut in Ro...

amortizoare pentru alt model
 Ulei ungere lant /ulei amestec Hu...

Vreau sa incep sa joc tenis de camp

titanic 1:200 libertatea

Upgrade ram Asus Rog Zephyrus G16...
 Terminator End of war 2023

Senzor de prezența/mișc...

Filmare camera video sau smartphone

Rog confirmare/infirmare solutie ...
 Cablu fan controller - placa de b...

Un sfat, va rog, ce senzori sa fo...

Rezerva succesorala, donatie scut...

Prima History

melodie FILM

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

skywar

skywar

New Member

• Grup: Members
Sal ,a  fost un film aseara pe protv "Haven" sau "Refugiul" cu orlando bloom .. in fine super film la sfarsitul acesuia a cantat o melodie cu versuri gen heaven cantata de o fata , va rog daca se poate daca reusiti sa luati filmul si sa`mi spuneti cine canta melodia sau cum se numeste ( apare la sfarsit o lista cu toate melodiile din film dar nu inteleg scrisul ) , as ramane dator , ms

BMW

BMW

Member

• Grup: Members
Vezi daca e asta Lamb - Heaven [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/WfNyKO8OJEw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

lk1

lk1

Senior Member

• Grup: Senior Members
No. NU știu unde trebuia să întreb, dar chiar acum s-a terminat la HBO 4,3,2 și vă întreb. Știți că e de la WASABI- Și m-am ăndrăgostit de tine, dar copiază aproape perfect melodia românească care-i în 4,3,2 fix la sfârșit, când cele două-s la restaurant. Ș-atunci știe careva cum se numește melodia aia?

lk1

lk1

Senior Member

• Grup: Senior Members

View Postlk1, on Apr 29 2008, 21:55, said:

No. NU știu unde trebuia să întreb, dar chiar acum s-a terminat la HBO 4,3,2 și vă întreb. Știți că e de la WASABI- Și m-am ăndrăgostit de tine, dar copiază aproape perfect melodia românească care-i în 4,3,2 fix la sfârșit, când cele două-s la restaurant. Ș-atunci știe careva cum se numește melodia aia?

Este Adrian Daminescu - Și m-am îndrăgostit de tine

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate