Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Alegere Electrician Autorizat ANR...

Halele Obor, inchise. Cand se vor...

Izolatie acoperis prin exterior
 Casa alba lunguiata - P+1, struct...

Ciudatenie STB

Camera Supraveghere Auto cu detec...

Screen Mirroring pe TV Philips mo...
 Scut metalic sub motor - recomand...

Se poate vira la stanga in aceast...

Credit pe 5 ani achitat intr un an

Muzee inchise in lunile de concediu
 Nu pot sterge foldere,fisiere ?&#...

La craterul vulcanului Vezuviu

Centru recuperare alcoolism / dep...

Sistem desktop buget 5000 lei
 

Ce nu-mi place la Mere

- - - - -
  • Please log in to reply
106 replies to this topic

#37
Centris

Centris

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 4,527
  • Înscris: 19.05.2004
daca tii neaparat sa rulezi OSX pe hardware incompatibil nu vei putea nici macar sa deschizi youtube ca sa vezi ca "TREBUIE SA PUI MINA PE APPLE CA SA ITI FACI O PARERE". asa pot si eu sa spun ca regina angliei este o baba senila. daca ai un bec cu fasung mic, nu te plinge ca nu-l poti pune in locul unuia cu mercur.

in aceeasi ordine de idei, pe undeva pe internet exista un site unde unii si-au facut un Mac Pro din componente. din pacate nu au facut film sa puna pe youtube, dar eu ii cred pe cuvinte si poze. vezi, poate iti foloseste.

inca vreo citeva raspunsuri random:
-daca nu am un server farm sau data center, "mi se rupe" de EIST.
-placile grafice cu accelerare 3D sunt in principal facute pentru jocuri, si preturile pe care le plateste lumea ma sidereaza.
-de asemenea, nu ma intereseaza overclock. procesoarele care ma servesc foarte bine nu depasesc 1GHz (PPC, 2x though)
-virtualizare? oh... buzzwords!
-RAID? 96,7% din cei care vor RAID, nu au nevoie de alceva decit JBOD.
am si eu motivele mele de a fi oarecum deranjat de unele politici Apple, dar nici unul nu a fost mentionat mai sus

in alta ordine de idei... am inceput sa fac lista cu tot ceea ce trebuie neaparat sa ai ca simplu cetatean al romaniei anului 2008 (ar trebui incluse in cosul zilnic): GPS, 3G si RAID. lista ramine deschisa si primesc propuneri.

Edited by Centris, 02 September 2008 - 12:21.


#38
Beavix

Beavix

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 979
  • Înscris: 13.10.2003
Bwahahahaha  :lol:  eram SIGUR ca omul a tras concluziile alea dupa ce a instalat un OSx86 pe un PC.

@Lucian_Ilea: Mac OS X este facut sa ruleze NUMAI pe computere produse de firma Apple, si numai cu gama limitata de componente care se gasesc in aceste computere. Atat. Ca unii il hacuiesc ca sa-l instaleze pe PC-uri asta este cu totul alta poveste, dar sa nu te astepti ca totul sa mearga struna. Pur si simplu pe Apple ii doare-n cot de alte placi video, placi de baza, placi TV, Gigabyte, MSI, ASUS, Abit, DFI, ASROCK si restul producatorilor cu care nu are incheiate contracte. Produsele lor NU sunt suportate pe Mac OS X. Buna sau rea, ne place sau nu ne place, asta-i politica firmei. Apple nu face computere care sa se adreseze absolut tuturor.

Edited by Beavix, 02 September 2008 - 12:28.


#39
anthony2000

anthony2000

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 688
  • Înscris: 17.05.2007
Butonez la work, de vreo 2 ani, un G4 la 1,2 Ghz, cu 1 gb ram , OS 10.3.9 .Buuuun.
De ce niciodata Mac:
1. Pretul enorm fata de ce ofera;
2. Faza cu Mac os care nu crapa e poveste. Mie imi crapa zilnic, ori Firefox, ori Entourage, globul curcubeu pe ecran e prietenul meu.
3. Sa vezi un film divx deja.... mai degraba o ai pe Pamela Anderson. Bagi Quick Time Pro, nu ai nici imagine nici sunet, bagi divx, bagi ac3, ai imagine/sunet, nu merge subtitrarea.Bag VLC , ala crapa dupa 3 sec. In fine, engleza stie tot romanu, asa ca merge si fara.
4. Acu mai nou nu mai merge firewire, si tot ce aveam pe hdd extern tre sa iau de la un coleg prin retea.
Concluzia:
Never MAC !!!!

#40
pserg1u

pserg1u

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 29.05.2008

View Postanthony2000, on Sep 2 2008, 13:35, said:

Butonez la work, de vreo 2 ani, un G4 la 1,2 Ghz, cu 1 gb ram , OS 10.3.9 .Buuuun.
De ce niciodata Mac:
1. Pretul enorm fata de ce ofera;
2. Faza cu Mac os care nu crapa e poveste. Mie imi crapa zilnic, ori Firefox, ori Entourage, globul curcubeu pe ecran e prietenul meu.
3. Sa vezi un film divx deja.... mai degraba o ai pe Pamela Anderson. Bagi Quick Time Pro, nu ai nici imagine nici sunet, bagi divx, bagi ac3, ai imagine/sunet, nu merge subtitrarea.Bag VLC , ala crapa dupa 3 sec. In fine, engleza stie tot romanu, asa ca merge si fara.
4. Acu mai nou nu mai merge firewire, si tot ce aveam pe hdd extern tre sa iau de la un coleg prin retea.
Concluzia:
Never MAC !!!!

Ai un OS vechi. Pune măcar 10.4.11 curat + Perian și vei scăpa de problemele 2+3.
Cu portul firewire - fă un PMU reset și o să vezi că își revine. Si pune-ți un UPS și problema 4 dispare definitiv.
Cu problema 1 ce să zic ... mai bine nu zic ca să nu te oftici. :)

View PostLucian_Ilea, on Sep 2 2008, 11:52, said:

daca nu poti pune decat un hard la orice masine in afara de mac pro rezulta ca nu poti face raid
despre raid am mai vorbit
overclockul soft e instabil iar cel cu modificarea rezistentelor e f periculos
physical address extension,care permite adresarea a 64 GB de catre aplicatiile pe 32 de biti
da,poti cumpara de orinude numai ca nu au drivere de opengl
de altfel,nvidia 8800 se vede ca ati 2600 tocmai din lipsa de drivere
da,exista quad-core daca faci downgrade si iti scade un pret de 4 ori mai mic
youtube e viitorul:toata informatia e acolo
apple.com nu expediaza in Romania
pt ca imi pasa de apple,din pcate
RAID se poate face și Software (pe orice mac) și Hardware (pe orice mac cu slot PCI-X/PCI-E)
Nu ai zis CE FEL DE RAID vrei.

Overclock este instabil și periculos la orice calculator.

Da, PAE este un cao-cao care paginează memoria la fel cum făcea calculatorul COBRA. Este o frână de mână pentru performanță și impune niște limitări programelor. Si a fost conceput pentru ca windoze nu șie de 64 bit. Prefer un mac care știe 64 bit și accesează direct memoria.

Plânge-te la producătorii de plăci video că nu scriu drivere.

Mac Pro-urile se pot comanda cu 2, 4 sau 8 core-uri.

Dacă ai pe cineva in State, roagă-l să îl cumpere.

Gigabyte ? Ce are de a face Gigabyte cu Apple ?

#41
Lucian_Ilea

Lucian_Ilea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 545
  • Înscris: 24.07.2008

View PostCentris, on Sep 2 2008, 13:14, said:

daca tii neaparat sa rulezi OSX pe hardware incompatibil nu vei putea nici macar sa deschizi youtube ca sa vezi ca "TREBUIE SA PUI MINA PE APPLE CA SA ITI FACI O PARERE". asa pot si eu sa spun ca regina angliei este o baba senila. daca ai un bec cu fasung mic, nu te plinge ca nu-l poti pune in locul unuia cu mercur.

in aceeasi ordine de idei, pe undeva pe internet exista un site unde unii si-au facut un Mac Pro din componente. din pacate nu au facut film sa puna pe youtube, dar eu ii cred pe cuvinte si poze. vezi, poate iti foloseste.

inca vreo citeva raspunsuri random:
-daca nu am un server farm sau data center, "mi se rupe" de EIST.
-placile grafice cu accelerare 3D sunt in principal facute pentru jocuri, si preturile pe care le plateste lumea ma sidereaza.
-de asemenea, nu ma intereseaza overclock. procesoarele care ma servesc foarte bine nu depasesc 1GHz (PPC, 2x though)
-virtualizare? oh... buzzwords!
-RAID? 96,7% din cei care vor RAID, nu au nevoie de alceva decit JBOD.
am si eu motivele mele de a fi oarecum deranjat de unele politici Apple, dar nici unul nu a fost mentionat mai sus

in alta ordine de idei... am inceput sa fac lista cu tot ceea ce trebuie neaparat sa ai ca simplu cetatean al romaniei anului 2008 (ar trebui incluse in cosul zilnic): GPS, 3G si RAID. lista ramine deschisa si primesc propuneri.
baga si RESPECTUL pe lista
Nu,gresesti f grav
Daca vrei ca cumperi un CATIA cu 33300$(licenta mare) si sa faci un bloc sau un cartier de vile ...
atunci F MULT conteaza placa video;pt ca in Solid Works(8000$) sau in Pro Engineer(17000$) te intereseaza sa ai o imagine f complexa la cel putin 30 FPS
pt ca sa nu innebunesti la monitor
si teoria ca numa pt jocuri....cine crezi ca ar baga miliarde $ numa pt asta?
JBOD nu ridica viteza la 100 mbps ,ceea ce e ESENTIAL pt viteza calculatorului

View PostBeavix, on Sep 2 2008, 13:27, said:

Bwahahahaha  :lol:  eram SIGUR ca omul a tras concluziile alea dupa ce a instalat un OSx86 pe un PC.

@Lucian_Ilea: Mac OS X este facut sa ruleze NUMAI pe computere produse de firma Apple, si numai cu gama limitata de componente care se gasesc in aceste computere. Atat. Ca unii il hacuiesc ca sa-l instaleze pe PC-uri asta este cu totul alta poveste, dar sa nu te astepti ca totul sa mearga struna. Pur si simplu pe Apple ii doare-n cot de alte placi video, placi de baza, placi TV, Gigabyte, MSI, ASUS, Abit, DFI, ASROCK si restul producatorilor cu care nu are incheiate contracte. Produsele lor NU sunt suportate pe Mac OS X. Buna sau rea, ne place sau nu ne place, asta-i politica firmei. Apple nu face computere care sa se adreseze absolut tuturor.
si cate tvtunere Apple gasesti la noi?
cate tastaturi la preturi normale?>


View Postanthony2000, on Sep 2 2008, 13:35, said:

Butonez la work, de vreo 2 ani, un G4 la 1,2 Ghz, cu 1 gb ram , OS 10.3.9 .Buuuun.
De ce niciodata Mac:
1. Pretul enorm fata de ce ofera;
2. Faza cu Mac os care nu crapa e poveste. Mie imi crapa zilnic, ori Firefox, ori Entourage, globul curcubeu pe ecran e prietenul meu.
3. Sa vezi un film divx deja.... mai degraba o ai pe Pamela Anderson. Bagi Quick Time Pro, nu ai nici imagine nici sunet, bagi divx, bagi ac3, ai imagine/sunet, nu merge subtitrarea.Bag VLC , ala crapa dupa 3 sec. In fine, engleza stie tot romanu, asa ca merge si fara.
4. Acu mai nou nu mai merge firewire, si tot ce aveam pe hdd extern tre sa iau de la un coleg prin retea.
Concluzia:
Never MAC !!!!
LINUX sucks!
astea-s faze de Ubuntu
ai auzit de Ubuntu,Fedora,Red Hat,Slack,Kill bill?
astia-s pretenii mei,impreuna cu multi altii
fiecare cu bolile lui incurabile

#42
Lucian_Ilea

Lucian_Ilea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 545
  • Înscris: 24.07.2008
uite,hai sa va spun parerea mea:
Un sistem de operare care nu suporta decat cateva componente hard,care implementeaza prost ,gresit sau deloc facilitatile hardware,este un sistem de operare prost
Apple se bazeaza 100% doar pe editorii de ziare si fotografi,care s-au obisnuit cu Adobe
Ei cred ca daca au bani multi,inseamna ca au nevoie de putere de procesare mare
Gresit!Fals!F prost!
Pt a pune niste imagini si text laolalta n-ai nevoie de placa video 3D
pt a manipula niste fotografii ,ai nevoie de memorie multa,n-ai nevoie de procesor si de placa video
De aceea sistemele Apple sunt exclusiviste,proaste,consuma f multe resurse,au hardware f slab pe partea de grafica si procesare si sunt la preturi f mari
Pt ca se adreseaza exclusiv editorilor

#43
dacuburebista

dacuburebista

    Still Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,450
  • Înscris: 30.09.2003
citi ani ai?
vrei sa vezi, in rominia, o firma care nu foloseste pc-uri, ci doar computere apple? fara sa fie exclusivista?
ce cititi voi de sunteti atit de categorici in discutii?

la cit sunteti de inflexibili, poate era mai bine sa lucrati in politie, de exemplu...
fiecare talent trebuie valorificat

#44
dacuburebista

dacuburebista

    Still Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,450
  • Înscris: 30.09.2003
asa e
de aia unii nu o sa aiba decit windows mereu...

#45
Centris

Centris

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 4,527
  • Înscris: 19.05.2004
mai exista un domeniu foarte important in care Apple are superioritate marcanta (pe linga DTP).

in acel domeniu, exista nevoie de streaming de date fabulos si putere de calcul serioasa in mod curent. pune asta peste un computer care nu "se trezeste" a doua zi cu "No keyboard present.Press F1 to reboot" si ai o combinatie destul de fericita.

daca nu ar merge impecabil, ar crea probleme foarte mari si ar fi eliminat. iaca ca face fata si reuseste sa scoata la pensie
solutii dedicate high-end (proprietary aidca).

si acu, inca citeva puncte:
-CATIA nu este compatibil cu Apple. daca ai nevoie de performanta, mergi pe statii dedicate IBM daca tot vorbim de bani.
crede-ma pe cuvint ca ai nevoie de putere de calcul foarte mare, nu de streaming performant.

-Un sistem de operare care nu suporta decat cateva componente hard,care implementeaza prost ,gresit sau deloc facilitatile hardware,este un sistem de operare prost sau foarte eficient

-exista TV-tunere. miglia se gaseste si pe la noi, dar nusce ar cauta un TVTuner intr-o statie high-end.

sa-tz propui ceva... data viitoare cind faci un previz, fa DVD-ul pe un Mac, la un prieten. nu ai nevoie de nici un soft pentru ca exista deja preinstalat. pune mina pe el, vezi cu ce se maninca si incearca sa intelegi ca e altceva. nu mai prost, nu mai bun, doar altceva. stai 5 minute linga un fitos care face prelucrare de imagine (cu adevarat) si apoi intelege ce vrea fiecare.

apple nu se merita decit de cei care inteleg despre ce e vorba.

#46
dansimon

dansimon

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 09.05.2007

View PostCentris, on Sep 2 2008, 20:10, said:

mai exista un domeniu foarte important in care Apple are superioritate marcanta (pe linga DTP).

in acel domeniu, exista nevoie de streaming de date fabulos si putere de calcul serioasa in mod curent. pune asta peste un computer care nu "se trezeste" a doua zi cu "No keyboard present.Press F1 to reboot" si ai o combinatie destul de fericita.

daca nu ar merge impecabil, ar crea probleme foarte mari si ar fi eliminat. iaca ca face fata si reuseste sa scoata la pensie
solutii dedicate high-end (proprietary aidca).

si acu, inca citeva puncte:
-CATIA nu este compatibil cu Apple. daca ai nevoie de performanta, mergi pe statii dedicate IBM daca tot vorbim de bani.
crede-ma pe cuvint ca ai nevoie de putere de calcul foarte mare, nu de streaming performant.

-Un sistem de operare care nu suporta decat cateva componente hard,care implementeaza prost ,gresit sau deloc facilitatile hardware,este un sistem de operare prost sau foarte eficient

-exista TV-tunere. miglia se gaseste si pe la noi, dar nusce ar cauta un TVTuner intr-o statie high-end.

sa-tz propui ceva... data viitoare cind faci un previz, fa DVD-ul pe un Mac, la un prieten. nu ai nevoie de nici un soft pentru ca exista deja preinstalat. pune mina pe el, vezi cu ce se maninca si incearca sa intelegi ca e altceva. nu mai prost, nu mai bun, doar altceva. stai 5 minute linga un fitos care face prelucrare de imagine (cu adevarat) si apoi intelege ce vrea fiecare.

apple nu se merita decit de cei care inteleg despre ce e vorba.
Salutare!
Acum, nu că zic dar vreau să spun, dar replica ta Centris reprezintă ,,cireașa de pe tort''.
Numai cine nu vrea nu recunoaște că, ÎNTRADEVĂR MAC-UL ESTE PENTRU PROFESIONIȘTI. Nu am nimic împotriva celor care nu reușesc să se acomodeze cu Mac-ul, dar cel puțin nu ar trebui să facă remarci că Mac-ul NU POATE acolo unde ai vrea tu. Este adevărat că Sony (Vaio) a dus Windows-ul ,,pe cele mai înalte culmi'', dar aici cred că meritul este al celor de la Sony. Și eu am un desktop Sony Vaio, cei drept mai bătrân (îl am din 2004), și am tras de el ca de un ,,cal mort'' și încă trag, dar VISEZ la un MAC. Lucrez în domeniul foto-video și aici, de așa ceva aș avea nevoie. Iar un MacPro mi-ar veni ca o mănușă. În rest toate cele bune!!!

#47
tracius01

tracius01

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,339
  • Înscris: 11.11.2007
am vazut la un amic de al meu un mac --- de vis, mult superior win-ului

#48
iulianbadiu

iulianbadiu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 153
  • Înscris: 09.01.2008
Fac editare video pe mac , mai precis pe un macbook pro , cu final cut . Supermultumit , nu m-a lasat niciodata cu proiectele in drum , faza nasoala ca FC nu stie blu ray ,doar hd dvd ori sistemul asta a murit in favoarea blu ray-ului . Pana la un update,ceva de la FC , sunt nevoit sa lucrez in paralel si cu windows si adobe encore cs3 , c'est la vie .

#49
Lucian_Ilea

Lucian_Ilea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 545
  • Înscris: 24.07.2008

View PostCentris, on Sep 2 2008, 20:10, said:

mai exista un domeniu foarte important in care Apple are superioritate marcanta (pe linga DTP).

in acel domeniu, exista nevoie de streaming de date fabulos si putere de calcul serioasa in mod curent. pune asta peste un computer care nu "se trezeste" a doua zi cu "No keyboard present.Press F1 to reboot" si ai o combinatie destul de fericita.

daca nu ar merge impecabil, ar crea probleme foarte mari si ar fi eliminat. iaca ca face fata si reuseste sa scoata la pensie
solutii dedicate high-end (proprietary aidca).

si acu, inca citeva puncte:
-CATIA nu este compatibil cu Apple. daca ai nevoie de performanta, mergi pe statii dedicate IBM daca tot vorbim de bani.
crede-ma pe cuvint ca ai nevoie de putere de calcul foarte mare, nu de streaming performant.

-Un sistem de operare care nu suporta decat cateva componente hard,care implementeaza prost ,gresit sau deloc facilitatile hardware,este un sistem de operare prost sau foarte eficient

-exista TV-tunere. miglia se gaseste si pe la noi, dar nusce ar cauta un TVTuner intr-o statie high-end.

sa-tz propui ceva... data viitoare cind faci un previz, fa DVD-ul pe un Mac, la un prieten. nu ai nevoie de nici un soft pentru ca exista deja preinstalat. pune mina pe el, vezi cu ce se maninca si incearca sa intelegi ca e altceva. nu mai prost, nu mai bun, doar altceva. stai 5 minute linga un fitos care face prelucrare de imagine (cu adevarat) si apoi intelege ce vrea fiecare.

apple nu se merita decit de cei care inteleg despre ce e vorba.
da,inteleg punctul tau de vedere
nu am prieteni care sa aiba Mac(s-au vandut doar 619 in Romania pana acum,adica 0.1%) si nu stiu ce ala previz
intr-adevar daca ai un soft de cateva zeci de mii de dolari pe care faci proiecte de milioane $ atunci nu vrei sa iti moara sistemul Vista sau XP din senin
dar pe de alta parte reclamele Apple nu pun accent pe profesionisti ci pe prosti care au nevoie de :poza ,muzica si filme pe un Mac
si tot asa,Apple nu ofera servere la puterea pe care o ofera IBM,HP sau Sun
ei au un singur server cu 8 procesoare si 2 socketuri,care poate fi folosit intr-o firma mica sau intr-o ferma,dar pt asta trebuie sa cumperi si quad-band fiber channel care e f scump la Apple
si in ceea ce priveste puterea de calcul,procesoarele Power Pc 7 cu 64 de fire de executie,sunt varful

#50
Centris

Centris

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 4,527
  • Înscris: 19.05.2004

View PostLucian_Ilea, on Sep 3 2008, 13:03, said:

da,inteleg punctul tau de vedere
nu am prieteni care sa aiba Mac(s-au vandut doar 619 in Romania pana acum,adica 0.1%) si nu stiu ce ala previz
intr-adevar daca ai un soft de cateva zeci de mii de dolari pe care faci proiecte de milioane $ atunci nu vrei sa iti moara sistemul Vista sau XP din senin
dar pe de alta parte reclamele Apple nu pun accent pe profesionisti ci pe prosti care au nevoie de :poza ,muzica si filme pe un Mac
si tot asa,Apple nu ofera servere la puterea pe care o ofera IBM,HP sau Sun
ei au un singur server cu 8 procesoare si 2 socketuri,care poate fi folosit intr-o firma mica sau intr-o ferma,dar pt asta trebuie sa cumperi si quad-band fiber channel care e f scump la Apple
si in ceea ce priveste puterea de calcul,procesoarele Power Pc 7 cu 64 de fire de executie,sunt varful

-previz e un termen imprumutat de la americani, adica o previzualizare de 3D. un film cu wireframwe sau suprafete minime, doar ca sa-si faca clientul o parere.
-Apple s-a saturat de profesionisti si acum vrea sa vinda tuturor si de aia promovarea este ca atare.  Profesionistii cumpara rar, iar Apple de azi vrea volum. acum au redus si din capabilitatile hardware pentru a reduce costurile. asta a fost si la baza ideii de a renunta la PPC
-XServe sunt destul de puternice pentru targetul lor, si anume SME bazate pe DTP si Media
-solutiile cu fibra sunt foarte scumpe in general dar acolo unde este necesar costul se amortizeaza repede.

#51
dacuburebista

dacuburebista

    Still Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,450
  • Înscris: 30.09.2003

View PostLucian_Ilea, on Sep 3 2008, 13:03, said:

da,inteleg punctul tau de vedere
nu am prieteni care sa aiba Mac(s-au vandut doar 619 in Romania pana acum,adica 0.1%)...

aaaa... de unde ai tu numerele astea?
619 in prima jumatate a anului, numai de la un singur vinzator?
sau cum?
pe forumul de macuser sunt 3000 de oameni - crezi ca aia sunt toti din tara?
or mai fi si altii - cred eu B)

#52
dtancu

dtancu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,974
  • Înscris: 06.06.2005
Pot repeta ce-am zis mai sus?

Si-asaaaa-mi vineeee cateodataaaaaaa. :D

619 Mac-uri vandute. Eh.

#53
floriniaru

floriniaru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 446
  • Înscris: 11.04.2005
Oameni buni, ce nu inteleg eu e de ce vreti sa sa-i luminati pe altii? Daca sint fericiti cu ce au, de ce va ofticati? Partea nasoala e ca tot felul de windozeri vin sa ne dea lectii!
Degeaba spun eu ca am un MBP care nu m-a lasat niciodata (NICIODATA) cu ochii in soare in aproape doi ani, si cu care provoc orice alt posesor de portabil pc la intrecere, in conditii de munca REALE. Intotdeauna va veni unul care n-a pus niciodata mina pe un mac sa demonstreze contrariul. Sa fie sanatos si fericit! Fericiti cei saraci cu popa Duhu, caci a lor va fi imparatia cerurilor!
Inchipuiti-va ca se pune la vot 2X2=4 sau 5. Punem pariu ca 5 cistiga?

Edited by floriniaru, 10 September 2008 - 23:37.


#54
Fratello_2007

Fratello_2007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,255
  • Înscris: 04.11.2007
Astia sunt oamenii si cu astia traim.
Ei nu stiu ce e ala Hardware pt. mase si hardware pt. restul.
Desigur ca ei sunt multumiti cu hardwareul pt. mase si critica pe ala mai special pt. ca nu pot avea asa ceva si se oftica.
Ia sa intre ei pe IBM, SUN, APPLE si alte firme care fata de mizerile de pe piata au un hardware mult superior.

Dar deh.. asa sunt multi din ei.

Edited by Fratello_2007, 11 September 2008 - 14:55.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate