![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Eroare tehnică la plata prin WU
Last Updated: May 07 2008 22:16, Started by
bogdan.tody
, Apr 26 2008 14:14
·
0

Posted 05 May 2008 - 09:13

Your earnings will be credited back into your account and included in your next payment cycle.
Asta e tot ce scrie ![]() |
Posted 05 May 2008 - 14:23

Quote 5 Mai Plată în curs de efectuare Foarte probabil o sa ne vedem banii in urmatoarele 2-3 zile. |
Posted 05 May 2008 - 15:40

confirm si eu aceeasi situatie. plata in curs de efectuare.
|
Posted 05 May 2008 - 15:40

mda, alegerea au facut-o tot ei, dar nu stiu pe ce criterii..
pe contul de companie au fost returnati banii si recreditat contul pentru urmatoarea plata, iar pe contul individual urmeaza sa se faca plata in urmatoarele zile... |
Posted 05 May 2008 - 15:48

plata in curs de efectuare
![]() sper sa nu mai avem parte de vreo eroare |
Posted 05 May 2008 - 16:04

Intr-un fel si daca ii primeam de Paste, ii faceam praf imediat
![]() Asa macar... un miel mai slabutz, dar bun ![]() |
Posted 06 May 2008 - 22:23

Buna ziua,
Dorim sa va multumim pentru rabdarea Dvs de-alungul perioadei de remediere a problemei tehnice intampinate. Plata Western Union aferenta contului Dvs AdSense si lunii aprilie a fost emisa. Va invitam sa vizitati pagina platilor pentru a afla toate detaliile cu privire la incasarea platii curente dand clic pe linkul urmator https://www.google.com/xxxxxx...... Ne cerem scuze pentru neplacerea cauzata si va multumim pentru intelegerea Dvs. |
Posted 07 May 2008 - 22:16

eu mi-am luat banii miercurea trecuta (pe 30). Si am primit pana acum de 3ori banii prin WU, nu-i nici o problema pt romania...
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users