![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Programmers Debate
Last Updated: Feb 19 2018 20:06, Started by
madlex
, Apr 23 2008 01:47
·
0

Posted 23 May 2014 - 11:55

Posted 23 May 2014 - 15:32

Discutia anterioara despre emacs mi-a amintit de asta
![]() Edited by adrian93, 23 May 2014 - 15:32. |
Posted 23 May 2014 - 15:47

Proful meu de Sisteme de Operare ne-a povestit la inceput ca odata a primit ceva fisier foarte mare cu ceva cod Javascript, totul pe o singura linie. A folosit emacs si codul a fost indentat frumos. Nu ne-a facut o demonstratie live, dar l-am crezut pe cuvant. import java.util.*; public class Test { public static void main(String[] args) {int i = 23; System.out.println(Integer.toString(i, 2));}public static void boo() { System.out.println("boo");}} ctrl+shift+F: [ http://i60.tinypic.com/awk09.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] <code> imi strica formatarea, nu stiu de ce. emacs si vim sunt prea dificil de invatat... toate trickurile alea ce par misto sunt complicat de utilizat si exista nenumarate alternative mult mai simple..
Sunt surprins ca ai dat ca exemplu Eclipse. Eu am avut experiente neplacute cu el. Simteam un lag cand executam un program, si imi intepenea de multe ori. Asa ca am trecut la VS. Edited by MrReason, 23 May 2014 - 15:53. |
Posted 23 May 2014 - 20:30

Posted 23 May 2014 - 22:20

14 MB de cod sursa intr-un singur fisier? Total aberant! Normal ca nu-i ajunge memoria. E posibil ca pe o masina cu suficient ram sa "mearga" (adica sa nu crape dupa paste) in final. Un IDE ca Eclipse nu e un banal editor de texte, ci o masinarie complicata: imediat ce ii dai paste la cod incepe sa analizeze corectitudinea sintaxei, sa ofere posibile sugestii samd. Codul ala e plin ochi de erori, caci totul e eroare chiar de la prima repetare a codului initial. Asta nu demonstreaza ca Eclipse e prost, ci ca ti-a venit o idee total absurda de a-i testa capabilitatile. Eclipse e folosit la proiecte foarte mari, dar sunt facute pe bucatele mici. Cand ai mai mult de cateva sute de linii de cod pe fisier cu cod sursa, ceva e extrem de putred. Edited by MrReason, 23 May 2014 - 22:21. |
Posted 19 February 2018 - 20:06

Discutie mutata pe un topic dedicat: https://forum.softpe...-pasi-urmatori/
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users