![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
O problema cu Opera Mini 4
Last Updated: May 10 2011 15:19, Started by
johnyk_vl
, Apr 19 2008 13:18
·
0

Posted 04 July 2010 - 20:07

eu l-am downloadat i-am dat open, allow acces, si imi apare installing. dupa 2 sec imi da eroare. "go to with your desktop browser or contact internet provider" . am incercat sa il instalez direct de pe mini.opera.com. nu se poate. mi-l downloadeaza direct. netu imi merge pe telefon prin browserul sau. am nokia 2730 si sigur ar trebui sa mearga opera pe el. stie cineva ceva setari pentru?
|
Posted 10 May 2011 - 15:19

am aceeasi problema ca b9876... e cam vechi topicul dar nu stie nimeni ce as putea face?
am internetul activat, am setarile automate bagate, merge internetul din browserul telefonului doar tin sa mentionez ca am un nokia 3500c si l-am resoftat... de atunci nu mai merge... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users