![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Sagem Myx5-2 - Decodare
Last Updated: Sep 16 2005 22:20, Started by
pripici
, Oct 18 2004 13:43
·
0

Posted 25 April 2005 - 22:46

Dar Sagem Mix-5m (tot pe Orange - de fapt este Sagem MyX5 dar ma rog au modificat aia de la Orange numele)? Are cineva un program generator de coduri?! Sau un loc unde pot sa il decodez ieftin?
|
Posted 26 April 2005 - 19:18

Cine imi poate zice cum pot sa imi bag alta versiune pe sagem myx5-2 ??? 3.09 ..... de unde o iau ?? PLSSSS PLSSS
Cine imi poate zice cum pot sa imi bag alta versiune pe sagem myx5-2 ??? 3.09 ..... de unde o iau ?? PLSSSS PLSSS Cine imi poate zice cum pot sa imi bag alta versiune pe sagem myx5-2 ??? 3.09 ..... de unde o iau ?? PLSSSS PLSSS Cine imi poate zice cum pot sa imi bag alta versiune pe sagem myx5-2 ??? 3.09 ..... de unde o iau ?? PLSSSS PLSSS Cine imi poate zice cum pot sa imi bag alta versiune pe sagem myx5-2 ??? 3.09 ..... de unde o iau ?? PLSSSS PLSSS Cine imi poate zice cum pot sa imi bag alta versiune pe sagem myx5-2 ??? 3.09 ..... de unde o iau ?? PLSSSS PLSSS Cine imi poate zice cum pot sa imi bag alta versiune pe sagem myx5-2 ??? 3.09 ..... de unde o iau ?? PLSSSS PLSSS Cine imi poate zice cum pot sa imi bag alta versiune pe sagem myx5-2 ??? 3.09 ..... de unde o iau ?? PLSSSS PLSSS Cine imi poate zice cum pot sa imi bag alta versiune pe sagem myx5-2 ??? 3.09 ..... de unde o iau ?? PLSSSS PLSSS |
Posted 27 April 2005 - 18:38

Tudor R' - Impushaca-te, dar inainte s-o faci cauta pe forum despre cum sa instalezi 3.09. Sunt vreo 2-3 topic-uri despre acest subiect.
|
Posted 17 August 2005 - 23:00

M-am gindit ca mi-as schimba telefonul cu un nokia 6310.
Deci il vind pe dragutzul de sagem myx5-2 Mai am garantie cred 3 luni. E inca codat orange. Are o baterie care ma tine 5 zile. Carte si tot ce continea pachetul cind am cumparat mobilul. E de vinzare....cit credeti ca merita ? Cu cit sa-l vind ? Cit dati pe el ? |
Posted 10 September 2005 - 18:04

Aveti cunostinta de adaptor pentru 2 SIM-uri pentru Sagem MYX5-2 ?
|
Posted 11 September 2005 - 12:55

Dap, eu am avut asa ceva. E o chestie de marimea unui sim normal in care se baga 2 sim-uri decupate. Eu am avut versiunea la care trebuia sa stingi si sa aprinzi telefonul ca sa comute intre retele. Acum a aparut un adaptor care iti baga inca o optiune in meniu prin care comuti retele fara sa mai stingi telefonul.
|
Posted 11 September 2005 - 13:48

Vanish, on Sep 11 2005, 12:55, said: Eu am avut versiunea la care trebuia sa stingi si sa aprinzi telefonul ca sa comute intre retele. Acum a aparut un adaptor care iti baga inca o optiune in meniu prin care comuti retele fara sa mai stingi telefonul. Zici ca ai avut. De ce ai renuntat la el ? Cum mergea ?..ma refer la probleme.Daca nu erau probleme ...atunci poate imi poti da citeva sfaturi . Sa inteleg ca e facut special pentru modelul asta de tel. sau e universal ? Eu m-am uitat in telefon si nu am reusit sa-mi dau seama pe unde ar mai fi spatiu pentru inca 2 cartele...sper ca nu atirna pe afara , sau sa fiu nevoit sa mai tai din carcasa. stii de unde pot sa cumpar unul ? |
Posted 12 September 2005 - 21:08

Offtopic: O chestie la tel'ul meu este ca uneori dau sa deschid camera si imi da: Abandonat. Si nu mere decat dupa ce ii dau un "restart".
Ontopic: Pe la mine tot 1 mil e decodatu de Sagem Myx5-2 da bine mai e si faza ca e un singur magazin in tot orasul (nu conteaza orasul pt ca cei din Bucuresti o sa se gaseasca sa comenteze despre origini) care profita de pe necunoscatori si nu are rost sa merg pe la astia! Eu as dorii sa il vand pe al meu ca decodatul acasa nu prea e posibil! Daca apare vreo posibilitate sau gasiti vreunu din voi solutii la decodare acasa anuntati si voi pe aici! Va multumesc! |
Posted 12 September 2005 - 21:40

tocmai l-am decodat in camin in regie cu 400k in 5 minute.
modalitatea...l-a desfacut ..a atasat un circuit ...decodat...si apoi montat la loc asa cum era inainte. |
|
Posted 12 September 2005 - 21:41

tipul care l-a decodat a zis ca poate sa imi dea pe tel..asa cum e decodat ..vreo 2.2 mil...ca el le vinde cu vreo 2.8 mil
|
Posted 13 September 2005 - 15:08

Vanish, on Sep 13 2005, 07:21, said: Adaptorul este universal. Nu am renuntat la el. de unde l-ai luat ....cit ai dat pe el ? |
Posted 16 September 2005 - 22:20

Mai dati ceva detalii si pentru incepatori ca mine daca nu va deranjeaza.
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users