Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PC suspect / cum aflu daca este &...

Angajat norma intreaga (profesor ...

Statul vrea sa ii sancționez...

Probleme temelie - Sfaturi
 SMS Samsung j6

Iphone 15 sau S23 Ultra

Achizitie tableta Android 10"...

Soluție iluminare trepte int...
 Recomandare SIM cu date 2G pentru...

Masina de spalat Hotpoint-Ariston...

Plata TVA cumparare teren

Ce melodie ati vrea sa va fie can...
 LED auto H4

Se oprește motorul la Golf 5...

GPS Aonerex ajutor Harti

Probleme MacBook Air A1466

Sagem Myx5-2 - Decodare

- - - - -
  • Please log in to reply
31 replies to this topic

pripici

pripici

Junior Member

• Grup: Members
Este adevarat ca pina acum nu a fost decodat nici un Sagem myx5-2 cumparat de la Orange ?

twilight

twilight

Junior Member

pripici, on Oct 18 2004, 13:43, said:

Este adevarat ca pina acum nu a fost decodat nici un Sagem myx5-2 cumparat de la Orange ?

<{POST_SNAPBACK}>

Dupa cate replyuri sunt, banuiesc ca avem un raspuns!  :P

marce

marce

Senior Member

• Grup: Senior Members
exista un soft care 'cica' ar decoda tel numai cu ajutorulcodurilor...fara rescriere de soft..sincer nu stiu daca chiar functioneaza...
o sa il atasez aici..

Attached Files

pripici

pripici

Junior Member

Si in softul pe care l-ai atasat ...unde ai vazut scris ceva despre sagem ?

b3lz3but

b3lz3but

New Member

se poate decoda daa ii faci update la firmware
adik iei ultimul update 3.09 de pe sagem planet
il editezi cu un progr hexa si iti faci update-ul
cel putin asa scrie pe forumurile straine pi undi am umblat jeu

[PhLoW]

[PhLoW]

Member

Deci pana la urma cu programul respectiv se poate decoda sagemu sau nu? ca eu am vazut pe acolo prin el numa` de nokia, samsung... etc... cine stie cum se foloseste programul... eventual un manual de instructiuni ceva... 10x!

Vanish

Vanish

Active Member

Si in final se poate sau nu decoda telefonul aista?:madanimated: daca da unde se poate in constanta?bani de unul nou nu am si daca e sa-l vand iau foarte putin pe el, deci la revedere garantie si decodarea!dar unde.sau daca se poate face at-home cum?(eventual un manual,instructiunide editare in hexa etc etc.)

Somebody, anybody?  :dontgetit:
plssssss, sunt frustrat deja cu decodarea asta! :)

Vanish

Vanish

Active Member

Mdeah, au inceput si service-urile din Constanta sa decodeze Sajem myx 5-2. Dar e prea scump (1 milion  :o ). Mie mi se pare cam mult. Prin alte parti cum e? Tot atat, mai mult mai putin. Cei care si-au decodat telefonul sunt multumit, mai merge, merge bine, etc.  :peacefingers:

Artystul

Artystul

Junior Member

se decodeaza in cluj la 500.000 lei :coolspeak:

Vanish

Vanish

Active Member

Lasa k am gasit sa-l decodez cu 300k  :w00t: . E dat la decodat sa vedem cat de bine va functiona dupa decodare. Am fost asigurat k va functiona impecabil. Daca ma minte il sparg :bandit: k nu am bani sa-mi iau altul altul acum. Revin mai pe seara cu un post despre impresii.  :peacefingers:

Cuvy

Cuvy

Junior Member

Abia astept sa-mi spui daca ai reusit sa-l decodezi si daca are sau nu probleme.
Tu ai facut update la soft-ul telefonului cu versiune 3.08 sau 3.09?
Sa dai detalii te rog cu locul unde l-ai decodat si eventual daca ai putut sa vezi ce a facut la telefon.

Multumesc

Vanish

Vanish

Active Member

:coolspeak:  L-am decodat intr-un final printr-o cunostinta la un service cu 500k k ma stiau. Mere ff bine deocamdata pe orice retea. Vreau sa-i pun un adaptor de dualism k sa fiu multumit pana la capat. Connex folosire normala si Orange vorbit mai rar si ceva gprs. Eu sunt din constanta si pe aici in general e un milion decodatul la telefonul asta. Nu am vazut ce i-au facut dar din cate imi dau seama l-au bagat la un cablu de date (cred k serial k am inteles k ala e cel mai stabil - serial am si eu acasa) l-au conectat la un soft special pentru myx5-2/myv55 (vreo 350euroi) si i-au dat decode dooh. Nu stiu daca au folosit si cheie dongle. La intrebarea asta sa ne raspunda un profesionis in decodari, iar daca cele scrise mai sus sunt gresite (vis-a-vis de executia decodarii) sa ma corectee, k nu cunosc prea multe.  :peacefingers:

Vanish

Vanish

Active Member

Am uitat sa zic. Am versiunea 3.09 instalata pe el. O pusesem inainte sa il decodez.

pripici

pripici

Junior Member

Vanish, on Feb 24 2005, 23:24, said:

Am uitat sa zic. Am versiunea 3.09 instalata pe el. O pusesem inainte sa il decodez.

<{POST_SNAPBACK}>

Super felicitari si sa-l folosesti sanatos asa decodat cum este.
Abia astept si eu sa fac ceva rost de bani si sa il decodez..ca m-am saturat de orange.
Ce are in plus acum , ce are in minus ?

Vanish

Vanish

Active Member

Cred k de versiune intrebi k decodat nu are nici o modificare in afara de unlock pe toate retelele. Ver 3.09 e destul de diferita de versiunea cu care vine telefonul de la orange. Aduce mai multe a soft de sagem myx5m. Meniul pe butonul OK. Tastele sus-jos - agenda, tasta stanga calculator, tasta dreapta inbox. ambele taste de sus sunt configurabile etc. etc..meniul arata k in manual, se misca mai repede prin meniu, sunetele se aud mai tare si mai bine, cred k bateria tine cam la fel dar indicatorul e cam zapacit, nu indica la fix. Pozele ies un pic mai clar (nu cu mult nu-ti face iluzii) e o chestie. Una peste alta merita noua versiune. Acum parca am alt telefonul dupa update si decodare.

mastercode

mastercode

New Member

decodari in bucuresti, 0723.755.093. plus service pt orice model sagem sau siemens

Tudo_R`

Tudo_R`

New Member

Cine imi poate zice cum pot sa imi bag alta versiune pe sagem myx5-2 ??? 3.09 ..... de unde o iau ?? PLSSSS :worthy: PLSSS

Vanish

Vanish

Active Member

www.planetsagem.com. Tre sa-ti faci cont la ei. Se face pe baza i-mei-ului

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate