![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Inteligenta maxima,...!
Last Updated: Apr 18 2008 00:07, Started by
Peter-Badesco
, Apr 17 2008 14:24
·
0

Posted 17 April 2008 - 14:24

"Exista aici, in aceasta sala, tineri care au murit in revolutia din decembrie 1989"
-- Viorel Catarama "Lumea are voie sa aiba doua conturi; unul in lei, unul in valuta si inca unul pentru economii. Mai mult nu" -- Florin Georgescu (fost ministru al finantelor) "S-au verificat toate actele pe fostii trei ani pe care am fost primar" -- Marian Vanghelie "A garanta proprietatea inseamna a limita dreptul omului asupra proprietatii lui" -- Ion Iliescu "Bancile sunt conduse de bancheri in toata lumea in afara de Cismigiu si Herastrau" -- Bogdan Balthazar (director de banca) "Becali e un brand. Eu la Avicola Iasi pot sa fac pui Gigi Becali, daca vreau" -- Gigi Becali "Doar prin hazardul inconstient social nu se putea ajunge in sfere atat de aureolate si in plan financiar" -- Cornel Dinu (antrenor de fotbal) "Dumnezeu e cel mai tare serviciu de informatii din lume - stie tot, chiar si-un fir de par" -- Gigi Becali "Familia e sfanta, pe cand patria....cum sa va spun patria e sacra' -- Dumitru Dragomir "Destinul meu a fost marcat de soarta" -- Dan Iosif "Omul este o persoana umana" -- Gheorghe Hagi "Este vointa lui Dumnezeu ca eu sa pasc acest popor" -- Gigi Becali "Domnul Ion Cristoiu a spus despre mine ca sunt corupt pe vremea cand nu eram, in 1993" -- Viorel Hrebenciuc (parlamentar P.S.D .) "Eu in tinerete eram amfitrion pe oriunde ma duceam" -- Gigi Becali "Eu sunt pe toate listele de corupti si arestati, dar nu am nicio greata" -- Viorel Hrebenciuc "Pe la voi prin Chisinau trece Volga, nu? Cum? Nu mai trece?" -- Loredana Groza "Sigur ca am auzit de El Nino. E numele unui cantaret de muzica latina, nu?" -- Loredana Groza "La noi, sefii de partide sunt ca vacile in India" -- Antonie Iorgovan "Domnul Iorgovan e un fel de electron sarit de pe orbita" -- Adrian Nastase "Omar Hayssam apartine tarii, este un bun al intregului popor" -- Adrian Nastase "Am invatat putin limba braziliana!" -- Loredana Groza "M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa" -- Gigi Becali "Fiecare are gusturile lui in muzica.. N-are cum sa asculte toata lumea numai Schopenhauer" -- Costi Ionita _________________ Nu exista democratie fara Vot Uninominal |
Posted 17 April 2008 - 14:33

Sa traiti tovarasu colonel!
Bine ati revenit! Referitor la topicul tau super inteligent: Nu ai si linkurile la aceste "declaratii"(4-5 cuvinte scoase din context deci foarte relevante). PS. Vrei sa iti dau si eu cate 4-5 cuvinte din idolul tau? Edited by mihaibo, 17 April 2008 - 14:37. |
Posted 17 April 2008 - 14:34

Cu permisiunea tovarasului colonel adaug si eu o perla:
"Poți să ai și eșecuri, poți să ai și succesuri" -- Elena Basescu Edited by bodo 70, 17 April 2008 - 14:36. |
Posted 17 April 2008 - 14:44

Si cateva din "arhiva" Carmaciului suprem":
"Iarna nu-i ca vara" "Aici sunt banii dumneavoastra" ![]() Tov. Basescu. Mare om, mare caracter. ![]() Si tot de la Basescu: "Decat sa o sug la doi licurici mai mici (Franta si Germania), mai bine iau… de la licuriciul cel mare (SUA)”. ![]() Si de la Vanghelie: “Întrebați-l pe Băsescu dacă Elena Udrea e doamnă sau domnișoară”. Declarația venea în contextul în care o acuza pe Elena Udrea că se află în spatele afacerii Bordei; “Toți pesediștii ne-am adunat și am stabilit în ședință că o simpatizăm. Ne este simpatică; “Domnișoara Udrea mi-e simpatică, că îmi plac femeile frumoase, ne învață politică, cum să mâncăm, cum să ne îmbrăcăm. Este transpartinică, e albă și curată”. ![]() Edited by lucian2retec, 17 April 2008 - 15:04. |
Posted 17 April 2008 - 19:16

bodo 70, on Apr 17 2008, 15:34, said: Cu permisiunea tovarasului colonel adaug si eu o perla: "Poți să ai și eșecuri, poți să ai și succesuri" -- Elena Basescu Oameni care trece de clasa a treea vorbeste mai bun ca iea. ![]() |
Posted 17 April 2008 - 20:39

l-am vazut acum citeva seri pe vanghelie la tv, a vorbit fenomenal de coerent
|
Posted 17 April 2008 - 21:20

Posted 17 April 2008 - 23:47

Posted 18 April 2008 - 00:07

lucian2retec, on Apr 17 2008, 09:44, said: Si cateva din "arhiva" Carmaciului suprem": " Si tot de la Basescu: mare (SUA)”.[ :lol: Pai sa ia domnul Basescu m.... de la cine doreste dumnealui. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users