Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Agențiile de turism/voiaj de pe v...

Sate cu apa curenta, canalizare s...

Antena satelit DIGi prin fibra op...

Recomandare imprimanta
 Masina spalat indesit wisl 85 nu ...

Modificare frecventa rami ddr4

Ramon(2023)

Probleme internet (ping,packetloss)
 Refinanțare cu ipoteca !

Adictia la medicamente opioide.

reziliere contract

E normal sa aiba viteza mai mica ...
 Kaufland - Pareri / Sugestii / Re...

Ce fel de calorifere/radiatoare s...

Ce inseamna C.I+?

O luna de permis si un Ford Monde...
 

History HD

- - - - -
 • Please log in to reply
109 replies to this topic

#55
pufonel

pufonel

  Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 27,109
 • Înscris: 28.11.2006
E treaba FOARTE buna. Pentru aia care fac bani frumosi de pe urma naivilor care cred in ei :naughty:

#56
Ovidiu333

Ovidiu333

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 641
 • Înscris: 06.09.2010
Alții i-au și văzut. 🥶

#57
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 14,724
 • Înscris: 06.11.2018

History și Crime+Investigation, recomandări în ianuarie: Iarna Misterelor și seriale


Attached File  iarna_misterelor_history-1024x683.jpeg   81.13K   2 downloads

History propune multe producții despre mistere, care sunt unite sub titulatura de „Iarna Misterelor”. De asemenea, și Crime+Investigation propune câteva noutăți pentru prima lună din 2021.

La History vor fi titluri precum „Conspirații OZN”, „Biroul Federal de Investigații Extraterestre”, „Extratereștri Antici”, iar la Crime+Investigation „Ucigași în croaziere” sau „Genii criminale”.

Paginadeseriale.ro vă prezintă în continuare recomandările History pentru luna ianuarie:

Din 4 ianuarie, în fiecare luni de la 21:00 – Conspirații OZN

Această miniserie documentară conține cele mai recente și detaliate informații de examinare a celor mai renumite proiecte ultra-secrete, al căror scop era să observe, să analizeze și să evalueze toate indicii credibile ale prezenței extraterestre pe Pământ.
Seria investighează indicii care au devenit rapid dovada irefutabilă a existenței entităților extraterestre care ne observă și a căror tehnologie este mult superioară celei pământene.

În fiecare luni, de la 22:00 – Extratereștri Antici

În fiecare marți, de la 21:00 – Statele Unite ale Americii: Cartea Secretelor

Din 13 ianuarie, în fiecare miercuri de la 21:00 – Cele mai mari mistere ale istoriei

Narată și găzduită de Laurence Fishburne, seria de documentare de investigație „Cele mai mari mistere ale istoriei” caută să facă lumină în unele dintre cele mai importante mistere istorice ale vremurilor moderne.

În fiecare miercuri, de la 21:00 (din 14 ianuarie se vede joia, de la 21:00) – Biroul Federal de Investigații Extraterestre

Din 15 ianuarie, în fiecare vineri de la 21:00 – Dosarele OZN desecretizate

Paginadeseriale.ro vă prezintă în continuare recomandările Crime+Investigation pentru luna ianuarie:

Din 4 ianuarie, de la 21:00 – Criminali cu sânge rece
Pe întinsul teritoriu alb nord-american, în Alaska, oamenii dispar într-un ritm extrem de ridicat. Este locul în care, dacă vrei, te poți îndepărta de orice, unde poți trăi la limita subzistenței și unde rămâi ascunsdar în același timp, la vedere.

Pentru un criminal, acest teritoriu vast este acoperirea perfectă pentru a comite crima perfectă. Prezentat din perspectiva membrilor familiei, a anchetatorilor și, uneori, a răpitorilor lor, seria ”Criminali cu sânge rece” spune poveștile victimelor unor crime violente, care se luptă să supraviețuiască împotriva vicisitudinilor naturii… și a brutalității omului.

Din 20 ianuarie, în fiecare miercuri, ora 22:00 – Ucigași în croaziere – Sezonul 1B

Serialul face lumină asupra cazurilor grave și își propune să descopere adevărul a ceea ce se întâmplă cu adevărat pe mare. Din 2011, mai mult de 200 de turiști de pe diferite nave de croazieră au dispărut și sunt presupuși a fi decedați. Mulți sunt uciși.

În timp ce unele dintre crime au fost rezolvate oficial, unele cazuriîncă persistă. Alte cazuri sunt acoperite din lipsă de probe. „Ucigași în croaziere”este un adevărat serial criminalisticde televiziune care spune poveștile unor oameni ce nu s-au întors niciodată acasă după o vacanță pe o navă de croazieră, presărat cu interviuri cu membri ai familiei, prieteni, anchetatori și experți.

Din 26 ianuarie, în fiecare marți, ora 22:00 – Genii criminale – Sezonul 1B

Combinând interviuri și înregistrări captivante, „Genii criminale” se dovedește a fi un rollercoaster cu adevărat criminal în două acte. Cu ajutorul camerelor de luat vederi din interiorul sălii de judecată ce surprind fiecare întorsătură – drama se desfășoară pe măsură ce dovezile se acumulează și verdictul final este dezvăluit.

Este o călătorie prin procesul de justiție penală și fiecare caz are propria poveste fascinantă în care dragostea, sexul, trădarea și lăcomia se pot dovedi fatale.

Sursa: https://tinyurl.com/y3je6yeb

#58
iZet

iZet

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,785
 • Înscris: 06.11.2014
Un documentar destul de interesant pe History 2 Latin America. cateva date despre Tesla si inventiile sale, dar si incercari de reconstructie a unor aparate.

https://www.tvguide....rdidos/1240419/

Attached Files


Edited by iZet, 08 January 2021 - 15:27.


#59
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 14,724
 • Înscris: 06.11.2018

History și Crime+Investigation, recomandări în februarie: Multe seriale despre mistere


Attached File  history_ice-1024x576.jpeg   22.78K   0 downloads
History aduce în februarie noi seriale despre mistere și continuă să difuzeze producțiile unite sub un singur concept – „Iarna misterelor”. Pe Crime+Investigation sunt, de asemenea, două premiere în luna următoare.

Pe History sunt titluri precum „Comori misterioase”, „Rosweel: Primul martor” sau „Blestemul Insulei Oak”.

Paginadeseriale.ro vă prezintă în continuare recomandările History pentru luna februarie:

A început din 26 ianuarie. În fiecare marți de la 21:00 – Mistere înghețate

Serialul explorează cum și de ce omenirea a ajuns în cele mai pustii și îndepărtate colțuri ale planetei și își imaginează ce mistere ar mai putea fi ascunse în adâncurile înghețate.

Din 5 febraurie. Vinerea, ora 22:00 – Blestemul Insulei Oak

Lângă coasta Noii Scoții se află o mică insulă învăluită în mister. În secolul al XVIII-lea, oamenii au observat acolo lumini ciudate noaptea, iar o persoană trimisă să le investigheze a dispărut.

În cele din urmă, niște copii care au vâslit până la insulă au descoperit o adâncitură ciudată în pământ. Această descoperire a marcat startul unei căutări care continuă și în prezent și la care au luat parte mulți indivizi mai mult sau mai puțini celebri, de la Franklin Delano Roosevelt la John Wayne.

Nimeni nu știe ce se află în adâncurile insulei Oak și toți cei care au încercat să afle s-au lovit de capcane neașteptate. Se crede că cineva a făcut eforturi deosebite pentru a ascunde ce se află acolo.

Frații Lagina și echipa revin pe misterioasa insulă Oak înarmați cu și mai multă ambiție, dar, mai ales, cu resurse și tehnologie de ultimă generație pentru a termina treaba începută în sezonul 7. Planul este de a săpa și mai adânc. Ei cred că trecerea timpului și fluxul apelor subterane au dus la scufundarea comorii ascunse în măruntaiele insulei.

Din 17 februarie. Miercurea, ora 21:00 – Comori Misterioase

Seria „Comori Misterioase” trece în revistă comorile celebre ale piraților Barbă Neagră și Jean Lafitte, averile strânse de haiducul Jesse James sau jefuitorul de trenuri Butch Cassidy, aurul aztecilor și comorile scufundate.

Prin interviuri cu experți, istorici și vânători de comori, vizite în punctele fierbinți de pe harta celebrelor comori, dar și cu experiența dobândită pe Insula Oak, Rick și Marty vor face propriile cercetări și vor scoate la iveală noi indicii care ne-ar putea aduce cu un pas mai aproape de descoperirea lor.

Din 24 februarie. Miercurea, ora 22:00 – Rosweel: Primul martor

Un jurnal criptat declanșează o investigație fără precedent pentru a afla dacă un OZN s-a prăbușit cu adevărat în Roswell, New Mexico în anul 1947. Maiorul Jesse Marcel, primul oficial guvernamental sosit la fața locului, a crezut, până la moartea sa, că o navă spațială extraterestră a căzut pe pământ și guvernul SUA a clasat acest caz.

Acum, familia Marcel a făcut public jurnalul găsit printre bunurile lui Marcel. Jurnalul poate conține indicii codificate despre adevărul din spatele evenimentului de la Roswell. Fostul agent CIA Ben Smith începe o nouă investigație care include o analiză criptografică a jurnalului, un studiu geologic de înaltă fidelitate la locul accidentului și interviuri cu martori care nu au vorbit niciodată în public.

Ce s-a prăbușit cu adevărat la Roswell? Guvernul SUA a susținut că este un balon meteo și apoi și-a schimbat declarația. Alții au vorbit despre corpuri de extratereștri și despre intimidări guvernamentale extreme.

Iarna Misterelor – De luni până vineri, de la 21:00

Împreună cu gazda Giorgio Tsoukalos și experți renumiți, examinați 75 de milioane de ani dintre cele mai credibile dovezi extraterestre aici, pe Pământ, în seria de cult Extratereștri Antici (Ancient Aliens).

Aflați ce au ascuns serviciile secrete ale Americii despre OZN-uri, cu dosarele recent declasificate ale Pentagonului și CIA și experți de top în informații în Dosarele OZN desecretizate (UFOs: Declassified) dar și în Biroul Federal de Investigații Extraterestre (Unidentified: Inside America’s UFO Investigation) (Sezoanele 1 & 2).

Bigfoot, Monstrul Loch Ness, creaturi ucigașe de pe uscat sau marine – sunt oare acestea mituri, legende, folclor sau monștri adevărați care se ascund în lumea din jurul nostru? Folosind știința și tehnologia, echipa de investigații MonsterQuest caută adevărul din spatele acestor animale terifiante „În căutarea monștrilor”( The Best of MonsterQuest).

Paginadeseriale.ro vă prezintă în continuare recomandările Crime+Investigation pentru luna februarie:

Din 4 februarie. Joia, ora 23:00 – Vânătorii de criminali

„Vânătorul de Criminali” ne duce în culise alături de unul dintre cei mai buni detectivi criminaliști din lume pentru a afla cum se rezolvă cu adevărat crimele. Cineva trebuie să preia controlul. Cineva trebuie să aibă grijă de victimă. Poate fi dificil să vezi unde va conduce cazul, dar Kenda nu se va opri până nu îl va rezolva.

Din 11 februarie. Joia, ora 22:00 – Primele 48 de ore

Seria urmărește detectivii criminaliști în aceste ore critice, luptându-se cu timpul pentru a rezolva cazurile. Fiecare episod îi prezintă timp de o oră pe unii dintre cei mai buni detectivi criminaliști, pe măsură ce urmăresc cazuri complicate, în ritm alert, ce se intensifică din ce în ce mai mult odată cu trecerea celor 48 de ore critice.

Miercurea, ora 22:00 – Ucigași în croaziere

„Ucigași în croaziere” este o serie de televiziune true crime care spune poveștile oamenilor care nu s-au mai întors niciodată acasă după ce au plecat în vacanță pe o navă de croazieră, presărată cu interviuri cu familia, prietenii apropiați, anchetatorii și experții.

Marțea, ora 22:00 – Genii criminale

Serial de investigație urmărește cele mai înfiorătoare procese de crimă din America. Combinând interviuri și înregistrări captivante, „Genii criminale” se dovedește a fi un rollercoaster imersiv și cu adevărat criminal în două acte.

Sursa: https://tinyurl.com/y44f5j3z

#60
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 14,724
 • Înscris: 06.11.2018

Blestemul Insulei Oak, sezonul 8, se vede pe History. Din weekend


Attached File  OAK-802-7-1024x576.jpg   130.48K   0 downloads
History difuzează din acest weekend noi episoade din serialul Blestemul Insulei Oak. Sezonul 8 debutează vineri, 5 februarie, de la 22:00.

Producția îi are drept protagoniști pe vânătorii de comori Rick și Marty Lagina, care alături de echipa lor se întorc pe insula Oak, în încercarea de a rezolva misterul comorii vechi de 224 de ani.

Planul este de a săpa și mai adânc. Ei cred că trecerea timpului și fluxul apelor subterane au dus la scufundarea comorii ascunse în măruntaiele insulei.

Echipa de căutători se va folosi de o aparatură ultramodernă pentru detectarea metalelor de pe suprafața insulei, în timp ce săpături arheologice extinse vor fi efectuate în apropierea fundațiilor celor două ferme istorice deținute în trecut de Daniel McGinnis și Samuel Ball. După 225 de ani, misterul Insulei Oak este pe cale de a fi elucidat.

Legenda comorii ascunse pe insula Oak pornește în jurul anului 1700, când au fost observate lumini în mijlocul nopții, iar cei trimiși să investigheze pe insulă nu s-au mai întors.

Mai apoi, câțiva copii plecați acolo cu barca au găsit o groapă ciudată pe insulă. Descoperirea lor a dat naștere unei vânători care continuă și astăzi și în care au fost implicați inclusiv președintele american Franklin D. Roosevelt și actorul John Wayne.

Mai mulți aventurieri au fost pe insula Oak pentru a găsi comoara, în ultimele două secole, dar fără vreun succes. Mulți au cheltuit sume enorme de bani, iar alți șase oameni și-au pierdut viața.

Sursa: https://tinyurl.com/jk7zqo9i

#61
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 14,724
 • Înscris: 06.11.2018

“Așii Amanetului”, „Cum explici asta?” și „Aurul lui Hitler” în martie la HISTORY Channel


Attached File  18967.R.jpg   70.61K   0 downloads
History Channel a anunțat mai multe premiere în martie printre care un sezon nou din Așii Amanetului, seria despre mistere și fenomene inexplicabile „Cum explici asta?” și documentarul istoric „Aurul lui Hitler”.

Așii Amanetului | Sezon nou - din 8 martie | Lunea, ora 21:00.

Cu mult înainte de bănci și bancomate, au existat magazinele de amanet. Amanetul a fost prima formă a creditului de nevoi personale din Statele Unite până în anii ‘50, iar în zilele noastre, aceste magazine de amanet încă ajută oamenii să se întâlnească.

„Așii Amanetului” vă vor purta în lumea plina de culoare a afacerilor de amanet. La magazinul Gold & Silver Pawn Shop de la marginea orașului Las Vegas, trei generații ale familiei Harrison conduc la comun afacerea.

Cele 8 noi episoade vor aduce în prim-plan descoperiri ale unor articole cu valoare istorică, dar și momente autentice din viața celor trei bărbați supranumiți „Așii Amanetului”, respectiv tatăl Rick, fiul Corey și prietenul din copilărie Chumlee, care conduc împreună magazinul de amanet Gold & Silver, de la marginea orașului Las Vegas.

Astfel, cei trei își vor folosi abilitățile dobândite în ani de experiență pentru a evalua valoarea articolelor, de la falsuri până obiecte veritabile, printre care și un model al unui aparat de zburat aparținând lui Leonardo da Vinci, un volum cu autograf din seria „Harry Potter” semnat de scriitoarea J.K. Rowling sau o înregistrare de probă a celebrului album al formației Eagles, „Hotel California”.

„Cum explici asta?” din 16 martie - marțea, de la ora 22:00.

Seria investighează dovezi despre cele mai misterioase fenomene și creaturi inexplicabile. De la Bigfoot și OZN-uri la sunete apocaliptice sau mutanți din adâncuri, dovezile și mărturiile despre existența acestora sunt pretutindeni, dar veridicitatea lor este de multe ori pusă la îndoială.

Alături de gazda emisiunii, jurnalistul veteran Tony Harris, pornim în căutarea răspunsurilor, nu luăm nimic de-a gata și examinăm cu atenție fiecare detaliu. Căutăm sursa de multe ori anonimă a acestor înregistrărilor, demascăm falsurile și scoate în evidență dovezile credibile.

Aurul lui Hitler din 23 martie - marțea, de la ora 21:00.

Cine l-a finanțat pe Hitler? De unde a primit banii și sprijinul pentru a ajunge la putere în Germania în 1933?

Această miniserie investighează sursa de bani a lui Hitler precum și rețeaua de parteneri și consilieri care i-au permis să-și finanțeze succesul pentru a deveni cel mai puternic om din Europa.

„Aurul lui Hitler” ia urma comorilor ascunse, a conturilor bancare și dezvăluie rețeaua financiară secretă pe care Hitler a dezvoltat-o în Europa și în restul lumii pentru a-și finanța visul dominației mondiale.

The History Channel® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. The History Channel® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

The History Channel® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.

The History Channel® a fost lansat în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradus în 37 de limbi. The History Channel® este principalul brand din portofoliul A+E Networks.

Televiziunea The History Channel® este disponibilă în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV și DTH din țară, inclusiv: Digi, Telekom, UPC Vodafone, Akta-DCS, Orange TV.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul oficial The History Channel România, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=18967

#62
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 14,724
 • Înscris: 06.11.2018

History Channel va difuza ultimul sezon al emisiunii „Top Gear”. Când începe


Attached File  top-gear.jpg   80.22K   4 downloads
History Channel anunță că va difuza în premieră și în exclusivitate în România, din 1 aprilie, în fiecare joi, de la ora 21:00, sezonul cu numărul 29 din emblematica emisiune auto TOP GEAR, găzduită de noul trio de prezentatori, format din Freddie Flintoff, Chris Harris și Paddy McGuinness.

Andrew ‘Freddie Flintoff este prezentator de televiziune și fost membru al echipei naționale de crichet a Angliei, Paddy McGuiness este actor de comedie și un prezentator bine cunoscut pentru emisiunile TV din Marea Britanie, iar Chris Harris este jurnalist auto și vedetă YouTube.

Sezonul 29 îi aduce în prim plan pe cei trei noi prezentatori testând mașini pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile la cele mai extravagante, dar și ducându-și rezistența fizică la limită într-un show incitant filmat în timpul pandemiei. Astfel, producătorii emisiunii au reușit să filmeze aproape jumătate din sezon înainte ca producția să fie oprită din cauza măsurilor de restricție impuse de autorități.

Pentru că din rețeta succesului emisiunii nu putea să lipsească publicul dar și pentru a respecta măsurile de distanțare socială, producătorii au recurs la modul inovativ de a crea un studio în aer liber pentru acest sezon, fiecare membru al publicului fiind așezat confortabil la volanul autoturismului propriu.

„Trăim într-o realitate foarte diferită dar vrem să ne simțim în continuare aproape de publicul nostru. Mai mult, TOP GEAR arată cât de flexibilă este ca emisiune cu atât de multe filmări în aer liber, iar pentru că autoturismul este punctul central al emisiunii ne-am propus un studio ‘drive-in în aer liber', a spus prezentatorul Chris Harris cu ocazia filmărilor.

În sezonul 29 al celui mai urmărit show auto din lume, Freddie, Chris și Paddy se vor întrece într-un uriaș Zid al Morții în mașini ireparabile, vor schia pe mașini de vacanță închiriate, vor dezvălui o camionetă de înghețată electrică, de teren, pentru secolul XXI, și vor să reziste 24 de ore închiși în mașinile lor. Nu vor lipsi supermașinile, tururile de pistă rapide și The Stig, precum și noul studio în aer liber, amplasat pe pista de testare a emisiunii.

Printre mașinile prezentate în sezonul 29 se numără Audi RS6, Tesla Model 3, Volvo S60, BMW Seria 3, Ferrari SF90, F40, Lamborghini Diablo, Jaguar XJ220, Lamborghini Urus SUV, Bentley Flying Spur, McLaren GT and Aston Martin DBX

Timp de aproape două decenii, TOP GEAR a fost cel mai incitant și urmărit show auto din lume, cu o audiență estimată la 350 de milioane de oameni. Din 2002, de-a lungul a peste 25 de sezoane, serialul a reprezentat mixul perfect dintre divertisment, umor și informații tehnice. Prin intermediul acestei longevive emisiuni auto, publicul a putut călători în locuri din întreaga lume, alături de echipa care a realizat cascadorii spectaculoase și a acceptat provocări extreme pentru a testa mașinile prezentate în cadrul acesteia.

În ultimii 26 de ani, The HISTORY Channel a fost gazda unor seriale originale, care au câștigat premii importante și care i-au adus pe oameni mai aproape de înțelegerea unei istorii bazate pe un storytelling contemporan și pe o abordare modernă a subiectelor, explorând diverse fațete ale acestora într-un mod imersiv, dar în același timp bine documentat. Dovadă sunt seriale care s-au bucurat de un real succes precum Vikingii, Extratereștri Antici, Blestemul Insulei Oak și Arme născute din foc.

Sursa: https://tvmania.ro/h...epe-285749.html

#63
Cosmin_Andrei

Cosmin_Andrei

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,056
 • Înscris: 26.12.2015

 IceCoolExtreme, on 18 martie 2021 - 21:15, said:

History Channel va difuza ultimul sezon al emisiunii „Top Gear”. Când începe


top-gear.jpg
History Channel anunță că va difuza în premieră și în exclusivitate în România, din 1 aprilie, în fiecare joi, de la ora 21:00, sezonul cu numărul 29 din emblematica emisiune auto TOP GEAR, găzduită de noul trio de prezentatori, format din Freddie Flintoff, Chris Harris și Paddy McGuinness.
Așteaptă. Ei au sărit de la sezonul 22, ultimul cu vestitul trio: Clarkson, May, Hammond, direct la sezonul 29? Lipsesc sezoanele 23-28.Mai bine ar fi achiziționat drepturile pt. sezoanele 1-16, sezoane care nu au fost difuzate de History, ci de Discovery, parcă. Cred că ar fi trezit mai mult interes pt. fanii Top Gear.

Edited by Cosmin_Andrei, 19 March 2021 - 06:39.


#64
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 14,724
 • Înscris: 06.11.2018

Recomandările lunii aprilie la The HISTORY Channel


History recomandă în luna aprilie pentru telespectatorii programelor sale sezonul 29 „Top Gear”, în premieră și în exclusivitate în România cu cei trei noi prezentatori, sezonul 8 din seria „Arme născute în foc” și în premieră „Bătălia meșterilor”, o serie americană de competiție în bricolaj ce prezintă printre altele crearea unei mașini universale de grădinărit și proiectarea cuștii supreme pentru câini.

Top Gear” sezonul 29 are 5 episoade a câte o oră și debutează ÎN PREMIERĂ ȘI ÎN EXCLUSIVITATE ÎN ROMÂNIA de joi, 1 aprilie, de la ora 21:00, cu difuzarea a câte un episod nou săptămânal.

Sezonul 29 îi aduce în prim plan pe cei trei noi prezentatori, Freddie Flintoff, Chris Harris și Paddy McGuinness, testând mașini pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile la cele mai extravagante, dar și ducându-și rezistența fizică la limită într-un show incitant filmat în timpul pandemiei

Freddie, Chris și Paddy se vor întrece într-un uriaș Zid al Morții în mașini ireparabile, vor schia pe mașini de vacanță închiriate, vor dezvălui o camionetă de înghețată electrică, de teren, pentru secolul XXI, și vor să reziste 24 de ore închiși în mașinile lor. Nu vor lipsi supermașinile, tururile de pistă rapide și The Stig, precum și noul studio în aer liber, amplasat pe pista de testare a emisiunii.

Sezonul 8 din „Arme născute din foc” are 12 episoade a câte 60 de minute și debutează de joi, 15 aprilie, de la ora 20:00.

În premieră, sezonul 8 are un prezentator nou: Grady Powell. Fost membru al Forțelor Speciale ale Armatei SUA, Powell este expert în supraviețuire și mobilitate, specializat în arme de dimensiuni mici. El a pășit pe urmele bunicului său care a luptat în al Doilea Război Mondial, precum și ale tatălui, de asemenea membru al Forțelor Speciale în timpul Războiului din Vietnam.

După ce a servit cu distincție ca membru al Beretelor Verzi, a devenit instructor pentru armată, poliție și civili în medicină traumatică, tehnici de salvare a vieții sau măsuri de utilizare defensivă a armelor. Experiența în trupele de elită și pasiunea pentru învățarea de noi abilități.

În fiecare episod al competiției, patru noi concurenți se luptă pentru a dovedi că pot construi arme cu propriile mâini, mai bine decât oricine altcineva.
Participanții au de trecut o serie de provocări eliminatorii, folosind doar uneltele puse la dispoziție de organizatori. Fiecare provocare constă în crearea unei componente din arma finală. Aceștia vor recrea câteva dintre cele mai impresionante arme din istorie, printre care sabia legendară a lui Saladin, spada uriașă a lui William Wallace sau arma letală Vajra-mushti.

Acestea trebuie apoi să facă față evaluării stricte și testelor dure impuse de experții noștri, printre care se numără J. Neilson, Doug Marcaida și David Baker. Doar doi concurenți vor merge în runda finală, unde vor concura pentru a crea o armă legendară și pentru a câștiga titlul suprem de campion „Arme Născute din Foc”.

Noua serie concurs „BĂTĂLIA MEȘTERILOR” are 10 episoade de câte o oră și începe de marți, 20 aprilie, de la ora 21:00.

„Bătălia Meșterilor” îi reunește pe actorii Tim Allen și Richard Karn din „Meșterul Casei” în rolul de gazde ale noii serii-concurs în care cei mai buni și mai talentați meșteri din SUA se iau la întrecere pentru a crea construcții uluitoare, în atelierele lor de acasă.

Concurenții își vor împinge abilitățile și măiestria dincolo de limite nu doar pentru a repara obiecte de uz casnic, ci și pentru a le perfecta. Printre provocările competiției se numără crearea unei mașini universale de grădinărit sau proiectarea cuștii supreme pentru câini.

În fiecare episod, Tim și Richard vor evoca momente din istoria unică și de multe ori inedită a obiectelor din gospodărie, celebrându-i astfel pe inventatorii din spatele lor, precum și tehnicile utilizate de aceștia.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19049

#65
SobySobea

SobySobea

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 263
 • Înscris: 27.03.2021
History intră în grila Focus Sat. Nou sezon Top Gear, peste câteva zile

Nou program în grila Focus Sat. Operatorul introduce, din această săptămână, postul The History Channel.

Se regăsește în pachetul de bază Familia, la poziția 53. În pachetul Mozaic Plus, History se regăsește în format HD la poziția 118.

Printre premierele de la History, din această primăvară, se numără ultimul sezon al serialului Vikings, un nou sezon al emisiunii Top Gear (1 aprilie, în fiecare joi, de la ora 21:00) și seria „Cele mai mari mistere ale istoriei”, prezentată și narată de actorul Laurence Fishburne (Matrix), printre altele.

Din luna ianuarie, în grila Focus Sat s-au produs câteva schimbări. Au ieșit toate canalele din portofoliul Discovery, iar în locul lor au intratat două canele de sport ale Look, dar și posturi precum BBC Earth, Love Nature sau Crime+Investigation (post din familia History).

Sursă: https://www.paginade...rila-focus-sat/

#66
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 14,724
 • Înscris: 06.11.2018

Recomandările lunii Mai la HISTORY Channel


„Misterele Bibliei” - Maraton pascal la HISTORY Channel

Vineri 30 Aprilie - Luni 3 Mai | Zilnic, de la ora 10:00

Cu ocazia sărbătorii Paștelui, History Channel readuce seria de documentare „Misterele Bibliei” pe micul ecran. Zilnic, în perioada 30 aprilie – 3 mai, de la ora 10:00, telespectatorii sunt invitați să urmărească documentare care explorează cele mai controversate enigme ale religiei.

Maratonul de emisiuni demarează în Vinerea Mare cu documentarul „Codul ascuns din Biblie” (30 aprilie, ora 10:00), care încearcă să facă lumină în privința unui posibil cod descoperit în textul Codexului de la Leningrad, cel mai vechi text complet al Bibliei evreiești.

Telespectatorii vor putea revedea lui Isus spusă din perspectiva celor care L-au cunoscut: personaje biblice apropiate, care au avut un rol major în desfășurarea evenimentelor, inclusiv Iosif, Sfântul Ioan Botezătorul, Fecioara Maria, Caiafa, Iuda, Ponțiu Pilat, Maria Magdalena și Sfântul Petru, în cele 8 episoade ale ineditului serial „L-am cunoscut pe Isus” (sâmbătă-luni, 10:00-12:00, ultimele două episoade luni, 23:50-01:30).

Serialul redă povestea emoționantă a celui mai cunoscut Om din istorie, de la Naștere până la Moarte și Înviere, printr-o îmbinare de scenarii artistice și interviuri realizate în stil documentar. Portretul lui Isus – omul și Mesia – este conturat prin contribuția unor experți consacrați ai Bibliei, istorici, teologi și lideri spirituali și integrează informații oferite de Evanghelii, surse istorice și contextul cultural. Producția dezvăluie povestea lui Isus, într-o lume complexă, dominată de regi, politicieni, reformatori și soldați angrenați într-o luptă tulburătoare pentru putere. Toate acestea le oferă telespectatorilor o prezentare unică a celui mai important eveniment din istorie.

De secole, știința și religia își dispută cele mai fundamentale întrebări din univers, uneori cu consecințe fatale. Ar putea noile descoperiri științifice și tehnologia erei digitale să aducă dovezi concrete ale existenței lui Dumnezeu? Subiectul este abordat în documentarul „Dovezi despre Dumnezeu” (sâmbătă, ora 12:00)

Maratonul de documentare este completat de seriile „Secretele Bibliei dezvăluite” (sâmbătă-luni, 14:00-15:30) și „Excluse din Biblie” (luni, 12:00-13:40), în care specialiștii în cercetarea religiilor analizează cărțile apocrife care au fost scoase din Biblie, profeții misterioase și enigmele Vechiului Testament.

Top Gear S13 (7x60’)

Din 6 mai | Joia, ora 21:00

În sezonul 13 din emblematica emisiune Top Gear cu trio-ul Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, The Stig își face în sfârșit curaj și își dă jos casca, după ani de speculații despre identitatea sa.

Printre invitații celebri care participă în test-drive-uri devenite emblematice în televiziune se numără Usain Bolt, solistul formației AC/DC Brian Johnson și legendarul prezentator american Jay Leno.

Mașinile testate în sezonul 13 sunt BMW Z4, Ford Focus RS, Holden Maloo Jaguar XFR, Lotus Evora, Mercedes SL65, Nissan 370Z, Renault Megane R26.R și Vauxhall VXR8 Bathurst S.

Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea | Sezonul 2

PREMIERA 9 MAI | Duminica, ora 21:00

Serialul documentar „Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea” surprinde poveștile unor branduri vizionare precum Heinz, Kraft, și McDonald's, care au transformat complet sectorul alimentar american. Acestea au contribuit decisiv la modul în care Statele Unite ale Americii au pus bazele unei industrii alimentare revoluționare.

După Războiul Civil a avut loc o revoluție condusă de antreprenori cu perspectivă, care au forțat limitele inventivității și au fondat afaceri care au schimbat această industrie. Pe măsură ce o nouă eră consumeristă se întrezărea, acești antreprenori și-au asumat riscuri și au lansat business-uri care au implicat tehnologii inovatoare pentru acea perioadă, redefinind sectorul alimentar, dar mai mult decât atât, obiceiurile alimentare ale întregii planete.
Documentarul „Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea” este o punere în scenă a unor momente cheie din evoluția acestor magnați din sectorul alimentar, rivalitățile dintre aceștia, dar și modul în care au salvat economia americană.

Nume precum, Henry Heinz, James Kraft, Herman Lay, Milton S. Hershey sau frații McDonald's au ajuns să construiască imperii in domeniu, au ajutat la câștigarea Războaielor Mondiale și au schimbat peisajul american pentru totdeauna.

Comori salvate | Sezonul 2 (10x60’)

Din 11 mai | Marțea, ora 22:00

Serialul „Comori salvate” prezintă activitatea riscantă și deseori, contra cronometru a echipelor de demolare și recuperare ale unei importante firme canadiene specializate în astfel de servicii. Misiunea acestora este de a dărâma clădiri, nu înainte însă de a salva obiectele valoroase dinăuntru.

Înainte ca buldozerele și celelalte utilaje să fie puse în funcțiune pentru demolarea unor case sau a altor tipuri de clădiri, la cererea proprietarilor sau a administrației publice, echipa de recuperări intră în acțiune. Fiecare episod reprezintă o cursă solicitantă și plină de adrenalină pentru șeful de echipă Ted Finch, mâna sa dreaptă, Justin Fortin și novicele, Julien Savage, în încercarea de a găsi cât mai multe artefacte și lucruri valoroase în clădirile care urmează să fie demolate, înainte ca cealaltă echipă să își înceapă activitatea ireversibilă.

Echipa de recuperare este antrenată pentru a evalua rapid utilitatea și prețul lucrurilor pe care oamenii le abandonează, dar si pentru a revalorifica aceste obiecte, astfel încât membrii echipei își vor putea exersa din plin abilitățile de negociere. Așadar, un serviciu de demolare reușește să scoată la lumină obiecte valoroase și surprinzătoare, care altfel nu ar fi fost descoperite niciodată, de la seifuri vechi de secole, jucării de colecție, popice vintage, accesorii de iluminat străvechi, până la grinzi din lemn masiv și chiar o mașină de epocă.

Colecția de la Count’s Kustoms | Sezonul 8 (10x60’)

Din 20 mai | Joia, ora 22:10

În acest nou sezon, Danny Koker, legenda din Las Vegas, este mai determinat ca oricând să obțină mașinile pe care le dorește, făcând orice pentru a-și atinge scopul, inclusiv oferte în bani-gheață care îi iau prin surprindere pe proprietari. Danny și echipa de la Count’s Kustoms continuă să restaureze, să customizeze și să vândă mașini extraordinare, străduindu-se să țină magazinul lor din Las Vegas pe linia de plutire.
De la automobile vintage Thunderbirds la clasicele Corvette, mașini de jucărie sau motociclete cu ataș, Danny și echipa sa nu se dau îndărăt de la nimic pentru a găsi și transforma cele mai interesante vehicule.

HISTORY Channel® s-a lansat în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV și DTH din țară, inclusiv: Digi, Telekom, UPC Vodafone, Akta-DCS, Orange TV.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19119

#67
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 14,724
 • Înscris: 06.11.2018

Top Gear, episod filmat în București și pe Transfăgărășan. Noutățile lunii iunie la History și Crime+Investigation


Iunie vine cu sezonul 14 Top Gear la History și cu un prim episod filmat pe Transfăgărășan, despre care echipa emisiunii a spus că „este cel mai spectaculos drum din lume”.

Tot în iunie va fi și un serial-documentar despre natură pe History. Pe Crime+Investigation va aduce episoade noi ale unui serial.

Paginadeseriale.ro vă prezintă în continuare recomandările lunii iunie pentru History Channel și Crime+Investigation:

NOU PE HISTORY CHANNEL – IUNIE 2021

Premieră: Top Gear – Sezonul 14. Din 24 iunie, Joi, ora 21:00

Top Gear, emisiunea cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, revine cu un nou sezon – al 14-lea. Primul episod a fot filmat în România, iar echipa Top Gear a declarat Transfăgărășanul drept „cel mai spectaculos drum din lume”.

Călătoria celor trei începe la Constanța, continuă prin București, cu o oprire la Palatul Parlamentului și se termină pe Transfăgărășan.

Episoadele din acest sezon îi prezintă pe cei trei prezentatori împingând limitele ingineriei moderne în încercarea de a construi o mașină electrică sau o rulotă zburătoare. Printre oaspeții speciali se numără Eric Bana, Michael Sheen și Seasick Steve.

Premieră: Natura Dezlănțuită. Din 5 iunie, sâmbătă, ora 21:00

Exploratorul Greg Aiello a călătorit în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, documentând tot ce i-a scos în cale natura. Acesta hălăduiește prin sălbăticie și ne prezintă colecția sa uluitoare de filmări extraordinare, virale, despre Mama Natură, omenire și regnul animal.

De la vânători primind vizita neașteptată a unui urs care se cațără în copaci la un bărbat care intră cu mașina într-o tornadă și o cobră făcând „autostopul”, Greg pune sub lupă momentele șocante și virale surprinse de camerele de luat vederi sau filmate cu telefonul mobil de aventurieri de ocazie.

Zona Suporterilor History Channel. Din 11 iunie, zilnic de la ora 21:00

În pauzele meciurilor de la Euro 2020, History Channel ” va prezenta o selecție specială de episoade din „Așii Amanetului”, „Extratereștrii Antici” sau „Inexplicabil” cu William Shatner, precum și episoade în premieră din noile emisiuni „Bătălia Meșterilor”, „Natura Dezlănțuită”, „Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea”.

Premieră: Securitatea Graniței. Din 27 iunie, duminică, ora 18:05

Producția intră în culisele birourilor vamale, de imigrare și carantină din Australia. Angajații acestor departamente au misiunea de a proteja granițele Australiei de traficanți de droguri, imigranți ilegali, potențiali teroriști, organisme dăunătoare sau boli tropicale.

Acest program dezvăluie câteva dintre metodele pe care le folosesc autoritățile vamale pentru a face diferența dintre greșelile oneste făcute de turiști inocenți și faptele mult mai sinistre ale infractorilor.

NOU PE CRIME+INVESTIGATION – IUNIE 2021
Primele 48 de ore Episoade noi. Din 17 iunie, Joia, de la 22:00

Seria urmărește detectivii criminaliști în aceste ore critice, luptându-se cu timpul pentru a rezolva cazurile.

Fiecare episod îi prezintă timp de o oră pe unii dintre cei mai buni detectivi criminaliști, pe măsură ce urmăresc cazuri complicate, în ritm alert, ce se intensifică din ce în ce mai mult odată cu trecerea celor 48 de ore critice.

Crime din gelozie. Miercurea, de la 22:00

Seria prezintă poveștile unor oameni obișnuiți care ajung la un final fatal din cauza geloziei, reliefând întâmplările dramatice și impactul din viața victimelor și a familiilor. Simpla prezență a unui partener gelos la locul nepotrivit în momentul nepotrivit poate duce la acte violente cu consecințe oribile.

Întâlnire, căsătorie, crimă. Miercurea, de la 23:00

„Întâlnire, căsătorie, crimă” are o distribuție de personaje pe care le recunoaștem cu toții: surori și frați, cei mai buni prieteni, pețitori, copii, părinți, foști prieteni de la școală sau colegi de muncă.

Cazurile scot în evidență și varietatea motivelor care duc la crimă, de la lăcomie (crime comise pentru a încasa banii de pe urma asigurărilor), la gelozie (în urma descoperii unor aventuri conjugale) sau pur și simplu comoditatea.

Supraviețuitorii, cu Denise Welch. Lunea, ora 22:00

Emisiunea analizează ce înseamnă să trăiești cu traume provocate de infracțiuni oribile, precum și efortul incredibil și curajul necesare pentru a-ți reface viața ulterior.

https://tinyurl.com/uuwsd

#68
donmarinica

donmarinica

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,906
 • Înscris: 17.06.2007
Foarte frumos, dar documentare ISTORICE despre cruciade, cavaleri teutoni, naziști, comuniști, Roma și Grecia Antica etc cum dădeau odată când au de gând să facă episoade noi? Televiziunea asta are în arhivă o grămadă de documentare interesante, mai noi și mai vechi, dar refuză sistematic să le mai transmită.

#69
silcar

silcar

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,844
 • Înscris: 21.05.2019
Le vezi pe Viasat History...
Acest History nu are nimic in comun cu istoria. Prin urmare eu nu l mai urmaresc demult. In afara de reclama cu duiumul si aceleasi showuri expirate, nu vezi nimic interesant!

Edited by silcar, 30 May 2021 - 12:34.


#70
CABLE MAN

CABLE MAN

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,585
 • Înscris: 11.01.2006

View Postdonmarinica, on 30 mai 2021 - 08:54, said:

Foarte frumos, dar documentare ISTORICE despre cruciade, cavaleri teutoni, naziști, comuniști, Roma și Grecia Antica etc cum dădeau odată când au de gând să facă episoade noi? Televiziunea asta are în arhivă o grămadă de documentare interesante, mai noi și mai vechi, dar refuză sistematic să le mai transmită.
Sunt retransmise pe H2.

#71
donmarinica

donmarinica

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,906
 • Înscris: 17.06.2007
H2 nu există în România, iar pe diferite variante internaționale de H2 am văzut doar emisiuni cu ozn-uri, extratereștri, paranormal, emisiuni cu subiecte subacvatice, investigații etc. Ceva asemănător transmite și Discovery History din UK, dar mă opresc aici să nu întru în off topic.

#72
SobySobea

SobySobea

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 263
 • Înscris: 27.03.2021

View Postdonmarinica, on 31 mai 2021 - 07:34, said:

H2 nu există în România, iar pe diferite variante internaționale de H2 am văzut doar emisiuni cu ozn-uri, extratereștri, paranormal, emisiuni cu subiecte subacvatice, investigații etc. Ceva asemănător transmite și Discovery History din UK, dar mă opresc aici să nu întru în off topic.
Mai este și Discovery Historia din Polonia care are conținut asemănător cu Discovery History din Marea Britanie și H2. Scuze pentru puțin off-topic.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate