Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
WEBASTO pt duster pe motorina

One World Radio/TOMORROWLAND in R...

Upgrade memorie ram DDR4 la laptop?

Timberland sau Columbia
 AMD, evolutie procesoare laptop

Shazam pentru Parfumuri?

Transportul in comun in Bucuresti...

Recomandare - disjunctoare difere...
 Puteti sa imi recomandati si mie ...

Camerele de supraveghere dau uneo...

Haine de iarna

Junsun V1 pro Qashqai j11 probleme
 Tinichigerie/vopsitorie in Consta...

recomandare GPS android

La multi ani @MindArchitect!

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...
 

History HD

- - - - -
 • Please log in to reply
123 replies to this topic

#37
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,268
 • Înscris: 06.11.2018

Din 20 iulie, HISTORY deschide „Sezonul Extratereștrilor”, prin difuzarea unor documentare tematice


HISTORY difuzează începând din 20 iulie, de la ora 22:00, o serie de documentare, reunite sub numele de „Sezonul extratereștrilor”, care explorează lumea misterioasă a activităților extraterestre, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  history.jpg   13.6K   1 downloads

"Fiecare dintre aceste documentare aduce în prim-plan câte un subiect controversat legat de fenomene extraterestre care au fost sursa a numeroase întrebări vehiculate în spațiul public de-a lungul timpului. Prin intermediul acestor documentare, telespectatorii vor afla povestea unui program militar intens dezbătut, menit să protejeze populația împotriva unui atac din spațiu, vor fi martori la relatările impresionante ale celor care au supraviețuit întâlnirilor extreme și vor putea urmări declasificarea unor informații secrete", explică televiziunea HISTORY.

Attached File  Ilustrare Comunicat de Presa.jpg   29.66K   0 downloads

"OZN-uri: Întâlniri periculoase este primul documentar din această serie și va fi difuzat, în premieră, luni, 20 iulie de la ora 22:00. Acesta surprinde o investigație a întâlnirilor de gradul a III-lea dintre oamenii obișnuiți și vizitatorii altei lumi, prin cercetări amănunțite ale unor dosare reale, reconstituiri dramatice și interviuri cu experți", mai detaliază televiziunea.

"Următorul documentar din serie, „OZN Top Secret”, transmis în exclusivitate luni, 27 iulie, de la ora 22:00, face o analiză complexă a misiunilor speciale ale forțelor de ordine și militare care au ca scop protejarea civililor de întâlnirile extraterestre. Documentarul reface firul întâmplărilor prin intermediul unor dosare secretizate și a interviurilor cu specialiști", mai precizează televiziunea HISTORY.

Attached File  history2.jpg   34.66K   0 downloads

Seria include și alte documentare consacrate precum: „Hangar 1: Fișierele OZN” (vineri, 24 iulie) și „Vânătoarea de extratereștri” (miercuri, 29 iulie).

De asemenea, în cadrul maratonului de documentare „Sezonul extratereștrilor”, publicul va putea viziona și o selecție a unor episoade speciale din producțiile „Extratereștri Antici” și „Blestemul Fermei Skinwalker”.

Despre HISTORY

HISTORY este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală, ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea. HISTORY provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare. HISTORY a fost lansată în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradusă în 37 de limbi. HISTORY reprezintă principalul canal din portofoliul A + E Networks. Televiziunea HISTORY este disponibilă în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV și DTH din țară, inclusiv: Akta-DCS, Digi, Orange TV, Telekom și Vodafone.

Sursa: https://www.hdsateli...de-sezonul.html

.

#38
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,268
 • Înscris: 06.11.2018

HISTORY difuzează, în exclusivitate, serialul-concurs „Arme Născute din Foc: Înfrânge-i pe jurați”


Attached File  18443.R.jpg   98.58K   0 downloads

HISTORY difuzează, în premieră, începând din 13 august, de la ora 22:00, un sezon special al serialului-concurs „Arme Născute din Foc: Înfrânge-i pe jurați”, unde campionii edițiilor anterioare revin în competiție pentru a înfrunta juriul alcătuit din cei mai renumiți maeștri fierari ai momentului.

Noutatea acestui sezon constă în faptul că aspiranții la titlul de cel mai bun fierar vor fi puși față în față cu unul dintre membrii juriului, într-o confruntare directă.

Așadar, în fiecare din cele șase episoade, concurenții vor fi supuși unor probe eliminatorii, care le vor pune la încercare îndemânarea și cunoștințele tehnice, înainte de a ajunge în fața unuia dintre cei trei jurați. Participanții vor trebui să demonstreze că au abilități superioare pentru a putea concura împotriva unui maestru.

La final, ultimul fierar rămas în competiție, după parcurgerea provocărilor, va avea oportunitatea de a concura cu unul dintre membrii juriului pentru a crea o lamă care să funcționeze la standarde maxime. Arma finală va fi apoi evaluată și testată de o serie de specialiști, printre care și ceilalți doi jurați care nu au participat la confruntare.

În cazul în care concurentul va reuși să realizeze o armă mai bună decât cea a juratului, va pleca acasă cu un premiu de 10.000 de dolari, pe lângă satisfacția de a învinge unul dintre maeștrii fierari de renume.

Trailerul oficial al serialului-concurs „Arme Născute din Foc: Înfrânge-i pe jurați” poate fi vizionat online la adresa https://www.youtube....?v=psyG6VXVZAI.

HISTORY® a fost lansată în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradusă în 37 de limbi.

HISTORY® este principala televiziune din portofoliul A + E Networks, fiind prezent[ în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV și DTH din țară, inclusiv: Akta-DCS, Digi, Orange TV, Telekom și Vodafone.

Televiziunea se distribuie prin Tematic Cable și vinde publicitate prin intermediul agenției Thematic Channels.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=18443

#39
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,268
 • Înscris: 06.11.2018

VIDEO. Construcții fantomă. Un nou serial documentar vine la History


Attached File  sss-1024x576.jpg   87.07K   2 downloads

VIDEO. Un nou serial documentar, despre construcții abandonate și ruine celebre, debutează la postul History.

Producția – Construcții fantomă – va începe pe 19 august, de la ora 20:00.

Prima serie, cu șase episoade, aduce în prim-plan clădiri și construcții abandonate din întreaga lume, cu poveștile lor, motivele pentru care au rămas ruine, și implicațiile pe care le-ar avea continuarea unor astfel de proiecte în prezent.

Poveștile sunt relatate amănunțit de către specialiști în domenii diverse, pentru o privire de ansamblu a subiectului. Vom afla cum a devenit o mică insulă minieră japoneză unul dintre cele mai aglomerate locuri de pe planetă sau cum a creat Germania nazistă o imensă unitate de control a minții într-o stațiune de vacanță.

Pe parcursul episoadelor vor apărea informații despre clădiri care au lăsat în urmă orașe goale, despre drumuri și poduri închise sau despre centrale electrice care odată alimentau cu energie orașe întregi.

Toate aceste construcții și proiecte au fost în trecut parte a unor planuri ambițioase care la momentul respectiv au schimbat felul în care oamenii s-au raportat la realitate. Astăzi, au devenit simboluri istorice, care încă atrag numeroase întrebări.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/pEuJWfATwdM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sursa: https://tinyurl.com/yxom5r2w

#40
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,268
 • Înscris: 06.11.2018

HISTORY difuzează ultimele trei sezoane Top Gear


HISTORY® difuzează, în premieră și în exclusivitate în România, din 3 septembrie, în fiecare joi, de la ora 21:00, ultimele sezoane ale emisiunii Top Gear, găzduite de trio-ul renumit, format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May și completat de legendarul ‘The Stig’, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  Ilustrare Comunicat de presa.jpg   116.68K   0 downloads

Din Noua Zeelandă, până în Spania, din Ucraina până în Abu Dhabi sau din Sankt Petersburg până în Canada, fiecare din cele 3 serii difuzate de HISTORY România vor oferi telespectatorilor aventuri care fac înconjurul lumii, test drive-uri memorabile pentru toți pasionații de „motoare”, toate completate de umorul englezesc al legendarilor Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May.

Sezonul 20 va oferi o mulțime de aventuri, printre care și o cursă între o mașină și un iaht pe coasta Noii Zeelande, o călătorie în Scoția care își propune să găsească cel mai rapid taxi din lume și un experiment prin care cei 3 vor încerca să construiască o mașină care se poate transforma într-un hovercraft. În sezonul 21, Jeremy, Richard și James retrăiesc zilele de glorie ale anilor ‘80 în trei hatchback-uri clasice și conduc în premieră, de-a lungul unei țări care a fost închisă pentru vestici în ultimii 40 de ani: Birmania (actualmente Myanmar), oferind o călătorie unică telespectatorilor. Iar în sezonul 22, Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May pot fi urmăriți într-o călătorie de peste 2500 de km prin Patagonia până în cel mai sudic oraș din lume, dar și într-o întrecere  în Sankt Petersburg, încercând să construiască ambulanțe mai bune.

Cele 3 serii continuă să prezinte mașini inovatoare, hybrid, unicat sau care au format istoria industriei automobilelor, precum: Alfa 8c Disco Volante, Porche 918,  RenaultSport Clio 200, Peugeot 208 GTI, Ford Fiesta ST, BMW M6 Gran Coupé, Bentley Continental GT v8 sau Nissan GT-R. De asemenea, fiecare serie găzduiește și invitați celebri în test-drive-uri devenite emblematice în televiziune, precum: Ed Sheeran, Steven Tyler, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch sau Hugh Jackman.

Despre HISTORY

HISTORY® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea. HISTORY® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.HISTORY® a fost lansată în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradusă în 37 de limbi. HISTORY® reprezintă principalul canal din portofoliul A + E Networks.Televiziunea HISTORY® este disponibilă în România din octombrie 2008 pe toate platformele majore de cablu IPTV și DTH din țară, inclusiv: Akta-DCS, Digi, Orange TV , Telekom și UPC Vodafone.

Sursa: https://www.hdsateli...-3-sezoane.html

#41
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,268
 • Înscris: 06.11.2018

HISTORY dă startul unui maraton special de programe, reunite sub denumirea de „Toamna Misterelor”


HISTORY transmite începând din 15 septembrie, în fiecare marți și miercuri, de la ora 21:00, o serie de documentare, reunite sub denumirea de „Toamna Misterelor”, care explorează unele dintre cele mai intrigante mistere ale omenirii, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  Ilustrare Comunicat de presa.jpg   74.26K   0 downloads

"Astfel, în această toamnă, telespectatorii vor putea descoperi noi dovezi despre existența extratereștrilor pe Pământ, urmărind noi episoade din „Extratereștri Antici” și vor putea porni în căutarea unei comori moderne, prin intermediul unui nou sezon din „Aurul Generalului Yamashita”. De asemenea, publicul va putea urmări episoade speciale din producții remarcabile precum: „Biroul Federal de Investigații Extraterestre”, „Inexplicabil”, „Blestemului Insulei Oak”, „Blestemul Fermei Skinwalker” și „Avioane Militare Ultrasecrete”", anunță televiziunea HISTORY.

Astfel, în noul sezon al documentarului  „Aurul Generalului Yamashita”, vânătorul de comori John Casey reia căutarea comorilor de miliarde de dolari, ascunse de generalul japonez Tomoyuki Yamashita, in timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Acesta revine în Filipine cu o nouă echipă și cu tehnologii moderne de scanare care dezvăluie zăcăminte mari de metale pentru a descoperi una dintre cele mai râvnite comori moderne. Totodată vor fi expuse unele dintre cele mai bine păstrate secrete ale Coreei de Nord, alături de noi dezvăluiri despre tunelurile secrete ale lui Hitler, precum și analize elaborate ale profețiilor din „Cartea pierdută a Nostradamus”.

„Toamna Misterelor” cuprinde o serie de episoade tematice care vor aduce o lumină nouă asupra unora dintre cele mai mari enigme ale istoriei. De la epoca dinozaurilor, până la Egiptul antic, de la desenele rupestre, până la mărturii și probe aparent inexplicabile până în prezent, fiecare episod din această serie oferă profunzime istorică întrebărilor, speculațiilor, controverselor, relatărilor de primă mână și teoriilor fundamentate create în jurul unora dintre cel mai fascinante mistere ale lumii.

Despre HISTORY

HISTORY® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală, ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

HISTORY® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.

HISTORY® a fost lansată în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradusă în 37 de limbi.
HISTORY® reprezintă principalul canal din portofoliul A + E Networks.

Televiziunea HISTORY® este disponibilă în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV și DTH din țară, inclusiv: Akta-DCS, Digi, Orange TV, Telekom și Vodafone.

Sursa: https://www.hdsateli...on-special.html

#42
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,268
 • Înscris: 06.11.2018

VIDEO. La History: nou sezon al serialului „Muntenii”


Attached File  muntenii-1024x575.jpg   43.84K   0 downloads

VIDEO. Un nou sezon al serialului „Muntenii” se vede la History. Producția, ajunsă la sezonul numărul nouă, debutează pe 11 octombrie, de la ora 16:15.
Cele 12 episoade ale noului sezon continuă povestea supraviețuirii oamenilor muntelui în sălbăticia nord-americană.

Serialul îi prezintă pe munteni încercând să facă față traiului din ce în ce mai dificil, pe măsură ce în regiunile întinse din Alaska până în Carolina de Nord se instalează iarna.

Noul sezon aduce în prim-plan experiențele oamenilor care trăiesc în munți, pentru care fiecare zi reprezintă o provocare și care dau dovadă de ingeniozitate, tenacitate și hotărâre pentru a se confrunta și a rezista sălbăticiei, mai ales în condițiile uneia dintre cele mai aspre ierni de până acum.

Pentru majoritatea muntenilor, venirea iernii presupune deplasări mai lente dimineața și zile întregi petrecute în zăpadă pentru a pune capcane și a vâna, astfel încât să își poată hrăni familiile.

Pentru acești bărbați traiul din munți înseamnă pe lângă situații imprevizibile, degete degerate și confruntări diverse, un stil de viață asumat, liber și plin de aventură, mai aproape de principiile străbune și în armonie cu natura.

Atât cei mai tineri dintre munteni, cât și cei mai experimentați trebuie să dea dovadă de abilități excepționale și de perseverență pentru a înfrunta primejdiile iernii și condițiile primitive în care își desfășoară existența și pentru a-și păstra libertatea și obiceiurile vieții din munți.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/xo98wUn4Wog?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: https://tinyurl.com/y2pn7dyy

#43
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,268
 • Înscris: 06.11.2018

History va difuza o miniserie produsă de Leonardo DiCaprio. De când?


Attached File  grant_history.png   627.97K   1 downloads

Postul TV History va difuza miniseria „Grant”, care este produsă de celebrul actor Leonardo DiCaprio, câștigător în trecut al premiului Oscar.

Producția este, de fapt, un documentar-eveniment și va avea trei episoade. Se va transmite începând de sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 21:00 timp de trei zile consecutive.

Miniseria spune povestea celui de-al optsprezecelea președinte al Statelor Unite ale Americii, Ulysses S. Grant, interpretat de actorul britanic, Justin Salinger, recunoscut și pentru rolurile sale din producțiile Doctor Who, Ripper Street sau Dracula.

Cele trei episoade urmăresc evoluția acestuia, de la omul umil, dar perseverent care a demonstrat că poate depăși obstacole incredibile, până la personalitatea legendară care a condus națiunea americană în perioada celor mai mari provocări ale sale: Războiul Civil și apoi Reconstrucția.

Născut într-o familie umilă de aboliționiști, Ulysses S. Grant se căsătorește într-o familie care deține sclavi și este forțat să se confrunte cu propriile sale sentimente cu privire la egalitate.

Pe măsură ce țara se destramă în jurul lui, Grant schimbă mai multe locuri de muncă, la un moment dat fiind nevoit să vândă lemne de foc pe străzi pentru a cumpăra alimente pentru familia sa.

Doar câțiva ani mai târziu, Grant se va afla la comanda unui milion de oameni, iar strategia sa ingenioasă și determinarea îl vor ridica la rangul de erou național în timpul Războiului Civil, reușind să reunifice națiunea și contribuind la libertatea a 4 milioane de foști sclavi.

Leonardo DiCaprio, producătorul executiv al miniseriei:

„De-a lungul carierei mele, am avut oportunitatea să joc o varietate de personaje istorice și să aprofundez diferite perioade din fascinanta istorie americană.
După cum știm cu toții, trecutul își pune amprenta asupra prezentului și istoria chiar contează. History Channel își reafirmă angajamentul față de povestirile de talie mondială și își continuă misiunea de a spune povești importante din istoria noastră comună. Sper că veți urmări acest documentar care leagă trecutul de prezent și prezintă povești care clarifică, inspiră și delectează.''
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/nYjs5tWfCqQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: https://tinyurl.com/yx92asf8

#44
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,268
 • Înscris: 06.11.2018

History difuzează documentarul „Maria – Inima României”. Când?


Attached File  history_documentar-1024x666.png   978.19K   0 downloads
Postul TV History va difuza documentarul istoric „Maria-Inima România”, la 145 de ani la nașterea Reginei Maria a României.

Producția se va transmite joi, 29 octombrie, de la ora 22:00.

Documentarul prezintă povestea extraordinară a rolului politic și a interesantei vieți private a Reginei Maria a României. Nepoată a Reginei Victoria, ea s-a căsătorit cu Prințul Moștenitor al României în 1893.

Producția va arăta cum a condus țara în timpul ororilor Primului Război Mondial, până la victoria de la Conferința de Pace de la Paris din 1919. Filmul nu evită aspectele mai puțin strălucitoare ale vieții Reginei.

Fiul său, Carol, și-a disprețuit părinții și când a devenit Rege a alungat-o pe Maria de la curte. Iar când comuniștii au ajuns la putere, în 1945, au șters-o din istorie.

Filmul a fost realizat pe parcursul a 2 ani cu filmări în 9 țări și o documentare realizată în 14 arhive naționale.

Din echipa de producție a documentarului mai fac parte Trevor Poots, care a semnat regia și scenariul, producătorul senior Viorel Chesaru , precum și editorul Mircea Lăcătuș.

Filmul este narat de actorul Marcel Iureș. „Maria – Inima României” este o producție independentă Chainsaw Film Productions.

Dan Drăghicescu, producătorul asociat al documentarului:

„29 octombrie 2020 este un moment istoric. România celebrează 145 de ani de la nașterea legendarei Regina Maria a României, cea care a pus România mare pe harta Europei după Primul Război Mondial, în 1919, alături de Regele Ferdinand și politicienii de la acea vreme.”

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/KBhL3R097oY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sursa: https://tinyurl.com/y552cqbb

#45
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,268
 • Înscris: 06.11.2018

VIDEO. Noi episoade din Așii amanetului, la History


Attached File  Ilustrare-Comunicat-de-presa.jpg   65.18K   1 downloads

VIDEO. Postul de televiziune History aduce noi episoade din Așii amanetului.

Noile episoade debutează duminică, 1 noiembrie, de la ora 12:00. Emisiunea va fi difuzată săptămânal.

Cele 12 noi episoade vor aduce în prim-plan descoperiri ale unor articole cu valoare istorică, dar și momente autentice din viața celor trei bărbați supranumiți „Așii Amanetului”, respectiv tatăl Rick, fiul Corey și prietenul din copilărie Chumlee, care conduc împreună magazinul de amanet Gold & Silver, de la marginea orașului Las Vegas.

Astfel, cei trei își vor folosi abilitățile dobândite în ani de experiență pentru a evalua valoarea articolelor, de la falsuri până obiecte veritabile, printre care și chitara semnată Paul McCartney, o ediție princeps a cărții „Să ucizi o pasăre cântătoare” sau o piesă de recuzită din „Războiul Stelelor”.

Serialul prezintă și poveștile diverselor artefacte care ajung în magazinul Gold & Silver, întregul proces al stabilirii autenticității unui obiect și determinarea prețului corect al acestuia.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/WN8q8MB0zlw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sursa: https://tinyurl.com/y4yqlprx

#46
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,268
 • Înscris: 06.11.2018

Nouă docu-serie la History. Despre OZN-uri


Attached File  ozn-768x432.jpg   8.91K   1 downloads

O nouă docu-serie începe la History. Este vorba despre producția „Dosarele OZN desecretizate”, care debutează la jumătatea săptămânii viitoare.

Începe miercuri, 11 noiembrie, de la ora 21:00.

Seria documentară dezvăluie poveștile unora dintre cele mai cele mai controversate fenomene cu OZN-uri din toate timpurile și prezintă rapoarte guvernamentale recent desecretizate care le susțin existența, anunță reprezentanții postului.

Cele șase episoade intră în culisele unora dintre cele mai misterioase cazuri cu OZN-uri, care vor fi analizate alături de specialiști în domeniu, prin intermediul actorului Brad Carter, naratorul acestei serii.

Mai mult, seria „Dosarele OZN desecretizate”, explorează noi piste în cazul incidentului Roswell, când un obiect zburător neidentificat s-a prăbușit, în noaptea dintre 2 și 3 iulie 1947, în apropierea localității cu același nume din New Mexico, SUA.

Despre acest eveniment teoriile conspiraționiste susțin că a fost mușamalizat de către organizațiile guvernamentale americane care ar fi ascuns toate dovezile.

Totodată, seria documentară tratează și o serie de întrebări despre cum OZN-urile ar putea reprezenta o amenințare pentru aviația civilă și cum reacționează piloții atunci când întâlnesc OZN-uri în aer.

Sursa: https://tinyurl.com/y4jrs9c5

#47
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,268
 • Înscris: 06.11.2018

History difuzează, începând din 13 noiembrie, cele mai bune momente din seria documentară „În căutarea monștrilor”


Postul de televiziune Histoty va difuza, începând din 13 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 20:00, cele mai bune momente din seria documentară „În căutarea monștrilor', care aduce o perspectivă nouă asupra existenței unora dintre cele mai misterioase creaturi din lume.

De la mitul lui Bigfoot la misterul lui Chupacabra, cele zece episoade din serie explorează povești legendare despre creaturi mitice, care au stârnit imaginația a generații întregi și a căror existență a fost fie contestată, fie susținută cu dovezi mai mult sau mai puțin concludente.

Numărul celor care au pretins că au avut o interacțiune cu astfel de creaturi este foarte mare, însă, până în prezent, s-au efectuat puține cercetări științifice care să aducă lumină asupra relatărilor acestor martori oculari și să delimiteze adevărul de ficțiune.

Așadar, seria „În căutarea monștrilor' reunește experți din diverse domenii care prin intermediul unor metode științifice elaborate și a unor echipamente de ultimă generație vor realiza o serie de expediții și cercetări pentru a afla în ce măsură legendele conțin și elemente reale sau dacă sunt doar rodul imaginației. Fiecare episod examinează cele mai relevante dovezi disponibile, de la fotografii și înregistrări video, până la mostre de păr și os, precum și relatări ale martorilor, pentru a putea proba sau infirma existența acestor creaturi.

Sursa: https://tvmania.ro/h...lor-278852.html

#48
dragos1405

dragos1405

  Junior Member

 • Grup: Junior Members
 • Posts: 200
 • Înscris: 24.10.2015
De ce pe History sunt reclame in engleza la Crime and Investigation si programul simplu?

#49
donmarinica

donmarinica

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,261
 • Înscris: 17.06.2007
Pentru că ambele canale aparțin de același trust, doar că C@I nu este localizat pentru România, este doar subtitrat.

#50
dragos1405

dragos1405

  Junior Member

 • Grup: Junior Members
 • Posts: 200
 • Înscris: 24.10.2015
Au revenit reclamele in romana!

#51
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,268
 • Înscris: 06.11.2018
De mulți ani au reclame in Romana și Engleză.

#52
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,268
 • Înscris: 06.11.2018

HISTORY difuzează în premieră serialul documentar „Mașinile care au schimbat lumea”


HISTORY transmite, în exclusivitate, începând din 30 noiembrie, în fiecare luni, de la ora 22:00, seria documentară „Mașinile care au schimbat lumea”, care prezintă poveștile unor ingineri de renume care au construit industria automobilelor care au făcut istorie, devenind branduri recunoscute în întreaga lume, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  Ilustrare comunicat de presa.jpg   61.51K   1 downloads

Seria documentară explorează peste un secol de inovație și dezvăluie momente cheie din spatele lansării unor mașini precum Honda, Toyota, Mercedes, Ford, Porsche, Rolls Royce, prin reconstituiri veridice și filmări de arhivă. Cele patru episoade din serie urmăresc evoluția industriei constructoare de mașini, ale cărei baze au fost puse de un grup de ingineri ambițioși, care au transformat lumea în acest proces. Motivați de dorința de a inova, dar și de rivalitate, geniul lor a creat cea mai mare invenție a secolului al XX-lea, apariția automobilului generând noi industrii și oferind o libertate de mișcare inimaginabilă.

Trailerul oficial al serialului documentar poate fi urmărit mai jos:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/YtdwnFo1FUE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Despre HISTORY®

HISTORY® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală, ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

HISTORY® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.

HISTORY® a fost lansată în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradusă în 37 de limbi. HISTORY® reprezintă principalul canal din portofoliul A + E Networks.

Televiziunea HISTORY® este disponibilă în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV și DTH din țară, inclusiv: Akta-DCS, Digi, Orange TV, Telekom și Vodafone.

Sursa: https://www.hdsateli...a-serialul.html

#53
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,268
 • Înscris: 06.11.2018

History transmite din 1 decembrie mai multe seriale documentare, reunite sub numele de „Iarna Misterelor”


History transmite începând din 1 decembrie, de la ora 21.00, mai multe seriale documentare, reunite sub numele de „Iarna Misterelor', care explorează poveștile, evenimentele, legendele și miturile care au fascinat și intrigat omenirea de-a lungul timpului.

În această iarnă, publicul History are la dispoziție o gamă variată de documentare, care analizează mistere din zone diferite, de la apariții și fenomene extraterestre, până la creaturi fantastice, documente, protocoale și programe secrete aflate la granița dintre realitate și născocire.

„Iarna Misterelor' aduce prin intermediul fiecărei serii documentare dezvăluiri despre cele mai bine păstrate secrete din istorie. Astfel, în cadrul celor mai noi episoade din „Extratereștri Antici', difuzate în fiecare marți de la ora 21.00, cei interesați vor putea asista la noi cazuri și dovezi ale existenței unor creaturi nepământene, iar prin intermediul seriei complete „Biroul Federal de Investigații Extraterestre' vor fi aduse în prim-plan dovezi ale unui program secret al Pentagonului, prin care se investigau obiectele zburătoare neidentificate.

De asemenea, serile de vineri, de la ora 21:00, sunt rezervate celor aflați „În căutarea monștrilor', program care prezintă o selecție a celor mai bune episoade cu și despre creaturi bizare care au captat imaginația cercetătorilor de secole.

Din 15 decembrie, în fiecare marți, de la ora 21.00, „Iarna Misterelor' va fi completată cu un documentar în premieră – „Statele Unite ale Americii. Cartea Secretelor', care va scoate la lumină o parte din istoria mai profundă a Americii.

Fiecare episod va oferi spectatorilor acces în unele dintre cele mai cunoscute și totuși ultrasecurizate sedii instituționale și organizații din America: interiorul Pentagonului, Zona 51, FBI și chiar Casa Albă. Astfel, publicul va avea ocazia să descopere o serie de protocoale secrete, istorii ascunse și dezvăluiri ale unor scandaluri politice pornite chiar din Biroul Oval.

Trailerul oficial al producției „Iarna Misterelor' poate fi urmărit mai jos:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/9tCUmMyxFr8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sursa: https://tvmania.ro/h...lor-279688.html

#54
dincadan78

dincadan78

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,233
 • Înscris: 29.04.2010
E treaba buna cu extraterestrii astia. Toti banuiesc si cerceteaza existenta lor, dar nimeni nu i-a intrebat de sanatate pana acuma. Bull-shit.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate