Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata
 Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura
 Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici
 Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE
 

Pot Sa Montez Un Computer Pe Masina?

- - - - -
  • Please log in to reply
35 replies to this topic

#19
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
Mai exact, cu tot cu monitor este consumul la 175 W cind merg toate la maxim.

Numai monitorul consuma 75 W, si asta o poti afla uitindu-te pe spatele lui.

Daca orice electronist cu cap ti-ar recomanda sursa dedicata, atunci de ce crezi ca toti folosesc inversoare ?
Aici ma refer la toata lumea, nu doar la cei din Cluj...

#20
driverx

driverx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,083
  • Înscris: 22.07.2002
Ohhhh burvushtica, azi chiar nu am timp, dar sper ca in momentul in care gasesc o fereastra, iti trantesc un lot serios de linkuri de genu (unii chiar au facut business din asta), si vei vedea cati merg pe ideile tale marete. Nu promit nimic, dar poate poate reusesc.

:(

#21
yagi

yagi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 08.01.2004
xlr8_boy, am avut si eu ideea ta mai demult, si ma gandeam la un laptop sh asa cum spunea neoliviu, pe care sa-l fac computer de bord (inclusiv audio car center). Pe atunci ma gandeam sa integrez in bordul masinii un display color mai mic decat al laptop-ului, insa m-a descurajat pretul foarte mare al unui asemenea display. Oricum ideea era ca prin portul calculatorului sa primesc toate informatiile de la senzorii masinii iar cu ajutorul unui soft specializat sa monitorizez temperatura, presiunea, turatia, viteza e.t.c. si sa pot sa comand si o aprindere electronica. La un program de genul asta lucrau niste studenti de la Poli Bucuresti prin 2000, dar in prezent nu mai stiu nimic despre acest proiect.

Ideea este de nota 14. Mult succes!

Yagi, mai mult jurist decat electronist...

#22
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,141
  • Înscris: 05.12.2002
se pot face chestii FOARTE miso cu urmatoarele conditii:
- display tft mic (~ 100$ in jur de 4")
- placa de baza NANO-itx (12x12cm) care merge alimentata la 12V, cu tot cu al sau EPIA care consuma infim.
- flash hdd (compact flash)

#23
sigxcpu

sigxcpu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,606
  • Înscris: 22.09.2002
aduc cei de la senorg niste calculatoare de-astea mici care se alimenteaza cu o singura tensiune de 9 sau 12V, nu mai tin minte, au flash, 1-3 placi retea, USB, iesire VGA etc. au marimea unui modem de cablu sau ADSL. alea se preteaza bine, parca-s vreo 300$

#24
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
Pe www.mp3car.com sunt o gramada de proiecte de astea, unele chiar interesante.

#25
Americann

Americann

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 29.12.2003
Mi te vad laudandu`te ca ai pe scaunul din dreapta un calculator...si te mai vad impingand la masina ca sa o pornesti :D

#26
370677271050152

370677271050152

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 554
  • Înscris: 19.05.2002
Stiu unde se pot gasi in Bucuresti placi de baza mini ITX (originale VIA)care merg la 5V si au toate porturile ca si orice placa normala ATX :rolleyes:
firma la care gasiti este CrossPoint undeva in sector 2 linga piata Iancului.

#27
Jaxx

Jaxx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 729
  • Înscris: 12.08.2003
Gata am gasit solutia.

Renault megane 2 are priza de 220V in habitaclu.

Va rog inchideti threadul...raspunsul a fost dat :D :D :D

Edited by Jaxx, 07 December 2004 - 23:45.


#28
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,141
  • Înscris: 05.12.2002

370677271050152, on Dec 7 2004, 21:03, said:

Stiu unde se pot gasi in Bucuresti placi de baza mini ITX (originale VIA)care merg la 5V si au toate porturile ca si orice placa normala ATX :rolleyes:
firma la care gasiti este CrossPoint undeva in sector 2 linga piata Iancului.

<{POST_SNAPBACK}>


mda, le-am dat un tel. acu cateva luni si mi-au promis o oferta pe mail... nici pana acum nu a ajuns.

#29
fingeru

fingeru

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 07.06.2005
Daca tot va intereseaza puteti sa va luati calcule HP alimentate cu 12V (au si HDD si CDROM pe ele) si sunt extrem de mici (la volum sunt cat 2-3 CDROAME :D)

Gasiti dinalea la www.spam-spam.spam (daca nu au luati legatura cu ei ca in max 2 saptamani va aduc la comanda)
:)

#30
D.J. B.K.LY

D.J. B.K.LY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 316
  • Înscris: 29.03.2005
Cel mai bine iti iei un laptop. Incarcatorul de laptop are 13,5V mi se pare. Deci nu e greu. Nici nu ar trebui sa te mai chinui. Il incarci acasa si pleci cu el la drumu si ai pe el tot, monitor, tastatura, mouse...etc.
  Am un tov care a avut laptop pe masina numai pt muzica. Super marfa.

#31
unGuru

unGuru

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,000
  • Înscris: 06.06.2004
Am gasit pe net niste PC-uri pentium 500Mhz, alimentate la 5V si cu consum de 7W.. le-am trimis imediat un email si am aflat pretul: 2000$.. ;) (erau pentru aplicatii militare, avioane etc!)

Oricum, ma intereseaza f mult problema.. stie cineva ce configuratie minima tre sa ai (CPU) pentru a decoda "cursiv" mp3-uri?

#32
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,141
  • Înscris: 05.12.2002
mp3-uri 128kbps 44khz stereo au mers fara probleme pe un 486/120mhz. conditia: placa de sunet pci.

pe un p/75mhz foloseam fara probleme un tv tuner.
DOAR pt. mp3-uri cred ca e mai rentabil/mai usor de folosit un cd-player portabil.

#33
unGuru

unGuru

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,000
  • Înscris: 06.06.2004

Quote

DOAR pt. mp3-uri cred ca e mai rentabil/mai usor de folosit un cd-player portabil.
Ai cumva dreptate, Alice.. doar ca pe mine ma intereseaza foarte mult managementul acelor fisiere mp3.. ma intereseaza playlist-urile, functia "repeat" pe foldere (inclusiv subfoldere) etc.

Si ma intereseaza ca acest mp3 sa-l folosesc pentru masina, iar un astfel de mp3 player auto (cu hdd) are un pret nejustificat de mare in opinia mea. Plus ca fiind un PC pot sa-i fac un soft pe care sa-l "customizez" cum vreau eu..

Deci un P150 ar rula fara probleme chiar si un mp3 cu VBR sau unul codat la 320kbps (nu prea am asa ceva, dar.. just in case)?

Eu am de gind sa iau un astfel de PC (P200 or smth) pe care sa pun un "bare" linux si sa conectez un display LCD si niste taste de control pe un port serial.

#34
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005

unGuru, on Jun 9 2005, 18:56, said:

Ai cumva dreptate, Alice.. doar ca pe mine ma intereseaza foarte mult managementul acelor fisiere mp3.. ma intereseaza playlist-urile, functia "repeat" pe foldere (inclusiv subfoldere) etc.

Si ma intereseaza ca acest mp3 sa-l folosesc pentru masina, iar un astfel de mp3 player auto (cu hdd) are un pret nejustificat de mare in opinia mea. Plus ca fiind un PC pot sa-i fac un soft pe care sa-l "customizez" cum vreau eu..

Deci un P150 ar rula fara probleme chiar si un mp3 cu VBR sau unul codat la 320kbps (nu prea am asa ceva, dar.. just in case)?

Eu am de gind sa iau un astfel de PC (P200 or smth) pe care sa pun un "bare" linux si sa conectez un display LCD si niste taste de control pe un port serial.

<{POST_SNAPBACK}>

Si cu toate astea nu crezi ca ar fi mai simplu cu un laptop SH?

#35
unGuru

unGuru

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,000
  • Înscris: 06.06.2004
Night_Elf:

Quote

Si cu toate astea nu crezi ca ar fi mai simplu cu un laptop SH?
Mai simplu ar fi, cu siguranta.. nu stiu daca si mai ieftin! Pe mine aspectul asta ma intereseaza..

Quote

Eu am de gind sa iau un astfel de PC (P200 or smth) pe care sa pun un "bare" linux si sa conectez un display LCD si niste taste de control pe un port serial.
Cind am spus asta, ma refeream la un dispaly LCD alfanumeric de 4 linii x 24 de caractere (de ex) si nu la un display TFT gen laptop. Respectivul display am de gind sa-l integrez in bordul masinii (alaturi de butoanele de control) iar PC-ul in sine am sa-l montez in portbagaj, cumva..

Daca tot veni vorba.. are cineva de vinzare un laptop oricit de slab ca si configuratie (bine, nu chiar 486!) in jur de 200$?

Edited by unGuru, 10 June 2005 - 11:54.


#36
TES

TES

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 16.01.2005

unGuru, on Jun 10 2005, 11:44, said:

Night_Elf:
Daca tot veni vorba.. are cineva de vinzare un laptop oricit de slab ca si configuratie (bine, nu chiar 486!) in jur de 200$?

<{POST_SNAPBACK}>



Vezi la okazzi.ro, sunt o gramada, gasesti si mai ieftin decat 200$!

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate