![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
As Dori Sa Invat Linux...
Last Updated: May 17 2016 18:40, Started by
Alice
, Oct 13 2004 13:36
·
0

Posted 04 April 2014 - 15:44

slai
Ar trebui sa ai optiune de Save dupa ce faci rotate la imagine. Nu am acces la un XFCE sa-ti spun unde....poate faci tu o poza La feisbuc ai optiune de rotate LE. Hai ca trag repede un install la XFCE si iti spun. LE2. Vad ca folosesti Ristretto. Are optiune doar de Save As, dar care nu ramane salvata rotirea.. LE3. Poti folosi gpicview pt rotate in loc de ristretto. Attached FilesEdited by xxvirusxx, 04 April 2014 - 16:06. |
Posted 27 April 2014 - 21:36

Am mutat o parte din discutie, ultimele 25 - 30 posturi in http://forum.softped...verse-probleme/
|
Posted 08 July 2014 - 17:53

Se pune dacă numai am testat 14.1 cu Kde?
![]() Tu întreabă, poate cineva te poate ajuta oricum. |
Posted 09 July 2014 - 18:06

Pai ar fi mai multe, imi pare foarte diferit de 14. Nu mi-a placut kde niciodata si pe Debian eram cu soricelul.. În ce fel diferit? Am folosit Slackware cu ani în urmă, nu mi se pare radical diferit de ultima versiune, 14.1. Ok, ești fan Xfce4 (ce pe Debian aveai xfce3 sau ce? ![]() Just wondering... Edited by shogun1, 09 July 2014 - 18:14. |
Posted 09 July 2014 - 18:26

Un incepator, in viata de zi cu zi stau pe w7 si Linux Mint, cand vreau aventura ma bag in slack
![]() Spre exemplu, nici comenzile de instalat pachete nu imi merg. Nu cred ca am nimerit eu o imagine proasta.. Nu sunt fan xfce, doar ca ma incomodeaza kde |
Posted 09 July 2014 - 20:54

Slackpkg? Ți-ai setat un server de pe care să se descarce pachetele? Decomentează un server în /etc/slackpkg/mirrors și pe urmă fă update/ instalări.
Slackware nu e pentru începători, poate da bătăi de cap, folosește o distribuție mai user-friendly. |
Posted 09 July 2014 - 21:05

Mi-am dat si eu seama de asta, doar ca cele user friendly, Ubuntu, unele versiuni de mint, imi fac probleme, ba cu driver video, ba dureri de ochi si cap, ba nu am internet. Mint il folosesc pe laptop, la a3a versiune incercata am primit semnal video, ecranul statea pur si simplu negru, dupa boot.
|
Posted 10 July 2014 - 03:53

|
Posted 17 July 2014 - 16:26

Dupa 7-8 luni de utilizare Ubunt 12.04 cateva sfaturi:
-utilizati Ubuntu pe un hard separat -invatati inainte cum se face dual-boot -imediat dupa trebuie aprofundat functionarea grub-ului ,resttaurarea lui etc In plus exista o comunitate foarte numeroasa care sare in ajutor la nevoie,poate o sa vad si Linux Mint de curiozitate pentru ca este foarte laudat. Punctele negative : nu toate driverele sunt optimizate ok gen placa video,imprimanta etc |
Posted 13 December 2014 - 20:07

Nu stiu unde sa intreb, iar un topic nou nu vreau.
Trec cu blogul pe domeniu si as vrea sa il hostez eu. Ce recomandati, un Raspberry pi sau un calculator p4? |
Posted 13 December 2014 - 22:43

Un fisier test.ko compilat cu un kernel 2.6.28 se poate recompila cu un kernel 3.4.5 ?
|
Posted 14 December 2014 - 00:50

in ziua de azi cu google faci aproape orice, asta e cel mai bun sfat : intreaba pe google orice nu stii..singura conditie e sa inveti si engleza cat de cat
|
|
Posted 14 December 2014 - 11:00

Daca ai sursele, test.c, test.h, etc, poti compila pe ce kernel vrei tu. test.ko e modul deja compilat.
|
Posted 16 May 2016 - 17:48

exact la categoria asta ,de utilizator care vrea sa invete linux (sau mai bine zis info ...ca habarnam..... by the way de ce dracu acum vreo ani buni m-am bagat eu absolvent de facultate de istorie si liceu uman direct in linux fara sa am habar ...la propriu si figurat) intru si eu
dar la propriu constat urmatoarele: 1 momentan sunt schizofrenic asa ca ..... ma enerveaza cumplit sa stau cu orele pe calculator fara un sens si fara sa fac ceva in timp ce sunt super ametit ....atunci de ce dracu inca mai vreau si inca mai sper sa invat ceva ? de ce naiba nu o las balta? uneori pur si simplu asta imi vine...... sa las balta si sa ma intorc pe calculator peste vreun mileniu sau ceva ..... 2 e greu....sa inveti ...tre sa stai cu orele sa citesti comenzi , lectii de info , trebuie sa mai si pricepi pana la urma ..... uneori iti vine sa arunci tastatura si sa urlii ...... asa ca nu stiu ce sa zic ..... sa mai stau sau nu pe linux , pe calculator ? |
Posted 16 May 2016 - 17:52

Daca simti ca nu te atrage atunci fa altceva care sa te tina cu sufletul la gura, sa mai uiti de problemele curente.
Edited by neagu_laurentiu, 16 May 2016 - 17:53. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users