Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vand Proiect AI cu ChatGPT 4(Gene...

E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...
 Aplicatii stress test RAM

Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...
 explicatie montaj breadboard

3 Doors Down - Kryptonite

Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...
 Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...

Izolatie intre parter si etaj

Hranirea pasarilor din orase -pro...

[unde] goarna tramvai
 

Probleme cu Candy GO4105

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
18 replies to this topic

#1
candybuyer

candybuyer

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 07.04.2008
Deschid acest topic in speranta ca altii sa nu treaca prin momentele negre ale unui proaspat detinator de Candy GO 4105.
Acest model are panou frontal aproape identic vizual cu modelul GO 4106 si de aceea cred ca aceleasi probleme vor apare si la alti cumparatori de Candy.Pe scurt , dupa achizitie am avut surpriza fiabilitatii acestei marci de "succes" made in Italy. 0 SECUNDE DE FUNCTIONARE . Adica am cumparat ceva stricat din start. In scurt timp (1zi -2 ) in functie de raspunsurile pe care le voi primi de la : magazin, service , reprezentanta va tin la curent cu ceea ce sper sa nu devina un calvar  pentru mine. Deocamdata Candy GO 4105= probleme mari de fiabilitate si toate aceste lucruri fara macar sa o pot porni. Cum se poate vinde un produs gata defect ?Se intampla in Romania, unde se importa produse "pentru Europa de Est".

#2
candybuyer

candybuyer

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 07.04.2008
Revin cu amanunte. Incerc sa transform acest topic intr-un jurnal zilnic ca sa vedeti cat dureaza pana se vor rezolva (daca ) problemele tehnice.
SFAT: la orice achizitie de genul acesta incercati sa puneti in functiune produsul imediat dupa livrare ! altfel dupa 24 h se pierde posibilitatea schimbarii produsului si intrati in aceasta nebunie numita service.
Concret : masina cumparata din AUCHAN la data de 1.04.2008.
              livrata in data de 3.04.2008
              incercare (dupa racordare) de punere in functiune (din lipsa de timp) doar in 7.04.2008 si constatarea ca nu functioneaza !
              in 8.04.2008 am reusit sa contactez service AVOGADRO-CLUJ si programarea pentru maine 9.04.2008.
              
Detalii dupa vizita depanatorului !

#3
sfantu.dracu

sfantu.dracu

    Taur de Balaur

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,149
  • Înscris: 28.06.2005
salut candybuyer,

acelasi model de masina de spalat ales de tine l-am cumparat si eu(la cererea expresa a nevestei, ca eu doream Electrolux) prin noiembrie, tot din Auchan, dar Bucuresti. Din fericire nu am avut probleme la pornire. Exact ca si tine am urmat instructiunile din manual: mai exact desfacerea celor 2 suruburi de fixare(a tamburului cred) din spate, punerea pe pozitie, echilibrarea si racordarea la apa si scurgere. Apoi am ales un program de spalat (cel de 32 de minute ca e cel mai scurt), dar fara sa pun si rufe, am pus detergent si Calgon si apoi.. START. Masina si-a facut programul fara nici o problema.
In schimb, iti recomand ca daca o duci in service sau vine service-antul la tine sa il rogi sa se uite la furtunul de evacuare a apei din cuva pana la "filtrul"(sau cum naiba s-o chema) acela din stanga jos (Acest furtun se afla in interiorul carcasei). Colierul ca il tine fixat nu este pus intr-o pozitie foarte buna si asta duce la alunecarea furtunului si implicit la o mica inundatie. Eu am patit-o si l-am aranjat singur.

daca te mai pot ajuta cu ceva.. nu trebuie decat sa intrebi.

cu respect,
EU

#4
candybuyer

candybuyer

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 07.04.2008
Potrivit manualului trebuie sa fie aprins led-ul de Stop ca sa-i dai Start. La mine nici macar nu ajunge la acest pas. Moarta din fasa.

#5
sfantu.dracu

sfantu.dracu

    Taur de Balaur

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,149
  • Înscris: 28.06.2005
Mda, curat ghinion.

Asteptam vesti despre reparatie/inlocuire.

cu respect,
EU

#6
candybuyer

candybuyer

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 07.04.2008
Am postat mai "jos" dar revin aici.
Ieri intre 12 si 15,30 am trimis mailuri peste tot (inclusiv la producator), asa o disperare ma apucase. La ora 15,50 am fost sunat de la reprezentanta din Romania cu asigurari ca cel tarziu azi am service la domiciliu. La ora 10 dimineata a venit "salvatorul". Tin sa precizez , pentru cei din Cluj-N. ,ca AVOGADO - service sunt OK ! S-a constatat o mica defectiune la afisajul cu LED dar in urma testelor masina a functionat super OK Am promisiunea lor ca in 2-3 saptamani revin cu un panou de afisaj nou si-l vor schimba pe actualul. Precizez ca masina a fost "testata" inclusiv cu pumnul si totul a functionat impecabil.
Sunt linistit si fericit ca nu este "buba" mai mare sau mai complicata de atat. Probabil partea de panou este facuta in China la gramada asa cum fac toti mai nou si a scapat la CTC. Nu afiseaza centrifugarea la turatie mai mica de 800 dar functioneaza masina.
Azi demaram operatiunea "muntele de haine". Cred ca in timpul transportului , celor care trebuie sa le manipuleze, nu le pasa iar cei care au de pierdut sunt clientii finali si producatorii la capitolul imagine.Cand am incercat prima data sa o pun in functiune ledurile din panou nu functionau cum trebuie si de aceea mi-a fost frica sa nu o fortez si sa stric mai tare ceva la ea.
In aproximativ 6 zile de stat pana am cuplat-o si a venit service-ul cred ca partea fortata a panoului si-a mai revenit ( plastic).
Asa se explica din p.d.v. al meu ca a functionat in toate programele foarte bine.
Apropo ! Pentru cei din zona Cluj ATENTIE ce cumparati si unde (cine) asigura service-ul. La AXA ELECTRONIC programarea vizitei la domiciliu mi-o facusera peste 10 ZILE !!!!!!!!!! Dezastru daca trebuia sa astept pana atunci.
Va multumesc ptr. ca existati ca forum si promit ca pana nu citesc aici nu voi mai cumpara niciodata nimic important in casa.
Va stau cu detalii la dispozitie.
..........................................si o zi super va doresc !

#7
sfantu.dracu

sfantu.dracu

    Taur de Balaur

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,149
  • Înscris: 28.06.2005
salut,

ma bucur ca nu sunt probleme mai mari, astfel incat neplacerile tale sunt minime.
sper sa le folosim o perioada cat mai lunga fara probleme.

cu respect,
EU

#8
candybuyer

candybuyer

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 07.04.2008
Spal cu ea zilnic si nu se intrevede nimic rau deocamdata.Sper sa inlocuiasca piesa total nu partial si sa nu mai am surprize de genul asta.Va tin eu la curent cu tot ceea ce urmeaza.

#9
candybuyer

candybuyer

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 07.04.2008
Lumeeeeeeeeee !!!!! Functioneaza !!!! Deci ; Luni 14.04. adica la 5 zile de la prima vizita (constatarea) service era la Cluj panoul electronic (LED ). Se mira si depanatorul de promptitudinea PRODUCATORULUI Candy.Schimbarea lui a durat 1h30min.
Am folosit-o asa , fara toate ledurile functionand ,in aceasta perioada si a functionat SUPER.Acum merg si toate luminitele :thumbup:
Sunt foarte multumit de tot ceea ce inseamna service si promptitudinea=seriozitatea Candy si Avogadro Service-Cluj.
Scuze de euforie dar de luni si pana azi eu nu am putut sa-mi fac programul astfel incat sa fiu la domiciliu asa ca tocmai a plecat de la mine service-ul. FUNCTIONEAZA IMPECABIL. Din discutii am inteles ca service-ul este foarte solicitat la masinile de spalat GORENJE. Deci ATENTIE MARE la marca asta ca se pare ca nu mai este ce-a fost. Supararea mare a fost ca nu a functionat din prima la capitolul luminite dar la cum este asezat panoul frontal se putea foarte bine sa fie din cauza manipularilor si nu a producatorului. Am sunat , in euforia mea , si la service Candy Romania ca sa le multumesc de promptitudine.Acum mai trebuie sa dau un mail in Italia ca sa se stie ca in Romania mai sunt OAMENI care-si fac treaba bine si chiar respecta cuvantul GARANTIE . Urmeaza sa intru in santier cu apartamentul si dupa aceea sa ma dotez cu plita , hota si cuptor in bucatarie.Ma gandesc si la varianta Candy in continuare poate si datorita promptitudinii sevice-ului in caz de "Doamne fereste". Va stau la dispozitie cu detalii . :thumbup: :OK: :peacefingers:

#10
sfantu.dracu

sfantu.dracu

    Taur de Balaur

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,149
  • Înscris: 28.06.2005
salut,

ma bucur sa aud ca problemele s-au rezolvat intr-un mod atat de placut pentru tine.
vad ca in euforia ta doresti ca toate electrocasnicele din casa ta sa fie Candy. nu te pot sfatui sa o faci sau nu, dar iti pot spune 2 lucruri care au legatura cu Candy.
1: a mea mandra (sotie) prin timpul facultatii (acum vreo 6-7 ani) a lucrat la un proiect cu privire la raportul calitate pret al electrocasnicelor. si pe primul loc in raportul ei a fost Candy. de asta ti-am spus mai acum cateva posturi ca ea a vrut neaparat Candy.
2: tot a mea ... sora de data asta locuieste in Italia de 9 ani si inca de la inceput a avut electrocasnice Candy (deh asta-i Arcticul lor) pe langa altele. si atat de mult i-au placut astea incat atunci cand si-a facut casa, tot ce inseamna electrocasnic in casa ei poarta numele Candy.

cam atat deocamdata.

cu respect,
EU

#11
plimbaretul

plimbaretul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,848
  • Înscris: 12.05.2006
ce pot sa zic mai candybuyer....  :D
in primul rand succese la amenajat casa .... am trecut si eu prin asta :ciocan: .... probabil ca te voi gasi si pe forumul de constructii ?   :argue:  
Hai succese si doamne ajuta  :worthy:

#12
candybuyer

candybuyer

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 07.04.2008
DA , DA , asta urmeaza.Si mai ales dupa cate am auzit si in domeniul asta.....................Oricum  , am inteles ca daca ai dusmani cea mai in voga injuratura , rautate , razbunare este: "Sa-ti incepi renovarea in casa !"Numai bine!! :OK:

#13
talex74

talex74

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 14.01.2008
Salut,
vreau sa cumpar si eu un Candy.cum spala?? in comparatie cu ce ai avut inainte??e silentioasa??

#14
candybuyer

candybuyer

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 07.04.2008
Intrebat utilizator (una bucata nevasta ) si raspunsul: spala bine ! Mai silentioasa decat cealalta .Traducere : Am avut inainte Wirlpool cu incarcare verticala .De remarcat apa putina pe care o foloseste.La capitolul asta cred ca este cea mai economica de pe piata. Incarcare de  5 kg fata de slim-uri care merg pana la 4,5 kg si hublou URIAS fata de cele cu incarcare frontala.Asta cu hubloul ar fi inventia gamei GRANDE O din care face parte modelul.

#15
sfantu.dracu

sfantu.dracu

    Taur de Balaur

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,149
  • Înscris: 28.06.2005
salut,

nu o pot compara cu alte automate ca nu am mai avut (pana la asta nevasta-mea se chinuia cu un albalux). iti pot spune in schimb ca e foarte, dar foarte silentioasa si ca intr-adevar consumul de apa e mic. si e minunat faptul ca e slim si nu ocupa mult spatiu (cei cu case mici stiu de ce), iar cantitatea de rufe e de 5kg. eu consider ca a mea mandra a facut o alegere buna si ca isi merita pe deplin banii (nici macar nu e scumpa), iar daca mandra mea e multumita/fericita, atunci sunt si eu.

cu respect,
EU

#16
plimbaretul

plimbaretul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,848
  • Înscris: 12.05.2006

View Postsfantu.dracu, on Apr 18 2008, 14:51, said:

salut,

nu o pot compara cu alte automate ca nu am mai avut (pana la asta nevasta-mea se chinuia cu un albalux). iti pot spune in schimb ca e foarte, dar foarte silentioasa si ca intr-adevar consumul de apa e mic. si e minunat faptul ca e slim si nu ocupa mult spatiu (cei cu case mici stiu de ce), iar cantitatea de rufe e de 5kg. eu consider ca a mea mandra a facut o alegere buna si ca isi merita pe deplin banii (nici macar nu e scumpa), iar daca mandra mea e multumita/fericita, atunci sunt si eu.

cu respect,
EU

m-ati facut curios...  :huh:  ce nivel de zgomot are si ce consum de apa (bumbac 60 grade) ? - datele ar trebui sa fie pe eticheta energetica (una color sau o banda autocolanta f. ingusta cu diverse valori) - pe site-ul companiei nu am gasit aceste date ...

#17
candybuyer

candybuyer

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 07.04.2008
Clasa A
Consum energie 0,85
Eficienta spalarii A
Stoarcere centrifugare C
Viteza centrifugare 1000
Capacitate(bumbac) 5kg.
Consum apa 45 l
Nivel zgomot spalare 57
-//-   -//-       centrifugare 74  (db(A)re 1 pW)

#18
caesar243

caesar243

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 04.04.2008

View Postcandybuyer, on Apr 18 2008, 21:55, said:

Clasa A
Consum energie 0,85
Eficienta spalarii A
Stoarcere centrifugare C
Viteza centrifugare 1000
Capacitate(bumbac) 5kg.
Consum apa 45 l
Nivel zgomot spalare 57
-//-   -//-       centrifugare 74  (db(A)re 1 pW)

dupa zilele initiale de supararem si zilele de dupa ce a trecuty service-ul , ai recomanda Candy ? ca ma bate gandul sa cumpar ceva, doar ca imi trebuie ceva nu foarte mare :( baie comunista ce sa-i faci cam de 50*60 cm la sol ...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate