![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
reconstructia unei case vechi
Last Updated: Apr 07 2008 12:00, Started by
dumimela
, Apr 03 2008 14:41
·
0

Posted 03 April 2008 - 14:41

va rog dc stie cineva modalitatea cea mai buna de a ,,reconditiona '' o casa veche .am cump o casa si are fundatia de piatra dar mortarul folosit acum 1000 de ani nu mai este grozav .Totusi am vrea sa i pastram aceeasi forma ,cum am putea ? Fundatia este de piatra si casa din lemn . Ma poate cineva ajuta cu un sfat? Cineva imi zicea sa o daram si sao fac din nou pastarandu-i forma dar m-am gandit ca sunt atatea case vechi care s-au restaurat .Multumesc anticipat ..
|
Posted 03 April 2008 - 17:58

va rog dc stie cineva modalitatea cea mai buna de a ,,reconditiona '' o casa veche .am cump o casa si are fundatia de piatra dar mortarul folosit acum 1000 de ani nu mai este grozav .Totusi am vrea sa i pastram aceeasi forma ,cum am putea ? Fundatia este de piatra si casa din lemn . Ma poate cineva ajuta cu un sfat? Cineva imi zicea sa o daram si sao fac din nou pastarandu-i forma dar m-am gandit ca sunt atatea case vechi care s-au restaurat .Multumesc anticipat .. |
Posted 04 April 2008 - 08:24

Cred ca o solutie ar fi sa sapi si pe interior si pe exterior sub fundatie cate 2-3 metri lungime iar latime fundatia plus 30 cm stanga-dreapta si sa bagi beton armat.
Sa o razi si sa faci alta identica, te-ar costa mai mult. |
Posted 04 April 2008 - 08:59

ideea de a sapa pe landa fundatia veche nu e de ras,e probata in oltenia,la o casa de chirpici.Va tine casa la un loc.Dar atentie se nu se degradeze si mai tare atunci cand descoperim fundatia!!
|
Posted 04 April 2008 - 11:36

Cred ca o solutie ar fi sa sapi si pe interior si pe exterior sub fundatie cate 2-3 metri lungime iar latime fundatia plus 30 cm stanga-dreapta si sa bagi beton armat. Sa o razi si sa faci alta identica, te-ar costa mai mult.
ideea de a sapa pe landa fundatia veche nu e de ras,e probata in oltenia,la o casa de chirpici.Va tine casa la un loc.Dar atentie se nu se degradeze si mai tare atunci cand descoperim fundatia!! adi_master, n-ai citit bine treaba cu rasul ![]() |
Posted 04 April 2008 - 13:20

Posted 07 April 2008 - 12:00

multumesc pt sfaturi intre timp am constatat ca fundatia din piatra intr-o zona a casei e zdravana iar intr-o parte au cazut cateva pietre dar nu s-a stricat din temelie dar casa in sus fiind din lemn s-a stricat toata ca nu a vut acoperis .cred ca o sa aleg idee de a o demola si recladi din nou dar pastrandu-i forma de ,,conac vechi boieresc '' Nu stiu sa atasez poza ca sa va si arat forma
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users