reconstructia unei case vechi
Last Updated: Apr 07 2008 12:00, Started by
dumimela
, Apr 03 2008 14:41
·
0

Posted 03 April 2008 - 14:41

va rog dc stie cineva modalitatea cea mai buna de a ,,reconditiona '' o casa veche .am cump o casa si are fundatia de piatra dar mortarul folosit acum 1000 de ani nu mai este grozav .Totusi am vrea sa i pastram aceeasi forma ,cum am putea ? Fundatia este de piatra si casa din lemn . Ma poate cineva ajuta cu un sfat? Cineva imi zicea sa o daram si sao fac din nou pastarandu-i forma dar m-am gandit ca sunt atatea case vechi care s-au restaurat .Multumesc anticipat ..
|
Posted 03 April 2008 - 17:58

va rog dc stie cineva modalitatea cea mai buna de a ,,reconditiona '' o casa veche .am cump o casa si are fundatia de piatra dar mortarul folosit acum 1000 de ani nu mai este grozav .Totusi am vrea sa i pastram aceeasi forma ,cum am putea ? Fundatia este de piatra si casa din lemn . Ma poate cineva ajuta cu un sfat? Cineva imi zicea sa o daram si sao fac din nou pastarandu-i forma dar m-am gandit ca sunt atatea case vechi care s-au restaurat .Multumesc anticipat .. |
Posted 04 April 2008 - 08:24

Cred ca o solutie ar fi sa sapi si pe interior si pe exterior sub fundatie cate 2-3 metri lungime iar latime fundatia plus 30 cm stanga-dreapta si sa bagi beton armat.
Sa o razi si sa faci alta identica, te-ar costa mai mult. |
Posted 04 April 2008 - 08:59

ideea de a sapa pe landa fundatia veche nu e de ras,e probata in oltenia,la o casa de chirpici.Va tine casa la un loc.Dar atentie se nu se degradeze si mai tare atunci cand descoperim fundatia!!
|
Posted 04 April 2008 - 11:36

Cred ca o solutie ar fi sa sapi si pe interior si pe exterior sub fundatie cate 2-3 metri lungime iar latime fundatia plus 30 cm stanga-dreapta si sa bagi beton armat. Sa o razi si sa faci alta identica, te-ar costa mai mult.
ideea de a sapa pe landa fundatia veche nu e de ras,e probata in oltenia,la o casa de chirpici.Va tine casa la un loc.Dar atentie se nu se degradeze si mai tare atunci cand descoperim fundatia!! adi_master, n-ai citit bine treaba cu rasul ![]() |
Posted 04 April 2008 - 13:20

Posted 07 April 2008 - 12:00

multumesc pt sfaturi intre timp am constatat ca fundatia din piatra intr-o zona a casei e zdravana iar intr-o parte au cazut cateva pietre dar nu s-a stricat din temelie dar casa in sus fiind din lemn s-a stricat toata ca nu a vut acoperis .cred ca o sa aleg idee de a o demola si recladi din nou dar pastrandu-i forma de ,,conac vechi boieresc '' Nu stiu sa atasez poza ca sa va si arat forma
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users