Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Egalitatea in fata legi este falsa?

Romania printre primele poziții d...

Pisica din Iasi care a mers sa na...

PC fara wifi, conectare smart mon...
 Renovare garsoniera 40 m.p. - ins...

Amorsa

Catel gasit pe strada

Arhiva tar - descarcare nesigura ...
 Racord flexibil gaz in loc de apa

Microsoft Office versiune optima

Dezmenbrare teren - cedare drum l...

Zilele cataloagelor Americane
 Poate Rh-ul negativ afecta o viit...

Solutie Backup pentru Server Linux

Laptop CS 2

AirGPU (cloud gaming)
 

Install Mandrake 9.2 with VMware

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
lce

lce

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 20.02.2008
Am instalat sistemul Mandrake 9.2 prin intermediul VMWare. La incarcarea lui nu se afiseaza interfata normala a lui(cum ar fi alegerea user-ului s.a ), pentru a putea configura sau mai bine spus lucra cu el(mai pe scurt ca in Windows). Dar pentru inceput mi se afiseaza o fereastra de tip console si imi cere sa introduc login-ul si parola.., dupa ce o introduc mi se afiseaza localhost root..... bla bla cum pot rezolva aceasta problema?

#2
shiva

shiva

    Nameless hero. Professional bug slayer mom.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,838
  • Înscris: 06.10.2003
StartX sau init 5, in linia de comanda ( mandrake-ul iti porneste fara interfata grafica - adica in runlevel 3, si trebuie pornit GUI-ul ).

#3
Fratello_2007

Fratello_2007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,255
  • Înscris: 04.11.2007
Mandrake se numeste acum mandriva.
Cred ca ar trebui sa incerci ultima versiune a acestei distributii.

#4
lce

lce

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 20.02.2008

View Postshiva, on Apr 2 2008, 15:16, said:

StartX sau init 5, in linia de comanda ( mandrake-ul iti porneste fara interfata grafica - adica in runlevel 3, si trebuie pornit GUI-ul ).

E adevarat shiva, am lansat "init 5" si a mers, dar cum sa o configurez ca sa nu-mi mai apara? Ms anticipat!

#5
shiva

shiva

    Nameless hero. Professional bug slayer mom.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,838
  • Înscris: 06.10.2003
Editeaza fisierul /etc/inittab. Din
id:3:initdefault:
schimba in
id:5:initdefault:

Deci din runlevel 3 in runlevel 5 ( remember comanda init 5? ).

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate