Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Egalitatea in fata legi este falsa?

Romania printre primele poziții d...

Pisica din Iasi care a mers sa na...

PC fara wifi, conectare smart mon...
 Renovare garsoniera 40 m.p. - ins...

Amorsa

Catel gasit pe strada

Arhiva tar - descarcare nesigura ...
 Racord flexibil gaz in loc de apa

Microsoft Office versiune optima

Dezmenbrare teren - cedare drum l...

Zilele cataloagelor Americane
 Poate Rh-ul negativ afecta o viit...

Solutie Backup pentru Server Linux

Laptop CS 2

AirGPU (cloud gaming)
 

Install Mandrake 9.2 with VMware

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
lce

lce

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 20.02.2008
Am instalat sistemul Mandrake 9.2 prin intermediul VMWare. La incarcarea lui nu se afiseaza interfata normala a lui(cum ar fi alegerea user-ului s.a ), pentru a putea configura sau mai bine spus lucra cu el(mai pe scurt ca in Windows). Dar pentru inceput mi se afiseaza o fereastra de tip console si imi cere sa introduc login-ul si parola.., dupa ce o introduc mi se afiseaza localhost root..... bla bla cum pot rezolva aceasta problema?

#2
shiva

shiva

    Nameless hero. Professional bug slayer mom.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,838
  • Înscris: 06.10.2003
StartX sau init 5, in linia de comanda ( mandrake-ul iti porneste fara interfata grafica - adica in runlevel 3, si trebuie pornit GUI-ul ).

#3
Fratello_2007

Fratello_2007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,255
  • Înscris: 04.11.2007
Mandrake se numeste acum mandriva.
Cred ca ar trebui sa incerci ultima versiune a acestei distributii.

#4
lce

lce

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 20.02.2008

View Postshiva, on Apr 2 2008, 15:16, said:

StartX sau init 5, in linia de comanda ( mandrake-ul iti porneste fara interfata grafica - adica in runlevel 3, si trebuie pornit GUI-ul ).

E adevarat shiva, am lansat "init 5" si a mers, dar cum sa o configurez ca sa nu-mi mai apara? Ms anticipat!

#5
shiva

shiva

    Nameless hero. Professional bug slayer mom.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,838
  • Înscris: 06.10.2003
Editeaza fisierul /etc/inittab. Din
id:3:initdefault:
schimba in
id:5:initdefault:

Deci din runlevel 3 in runlevel 5 ( remember comanda init 5? ).

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate