![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Activare xml-rpc in PHP(Slackware)
Last Updated: Apr 04 2008 11:46, Started by
bluecrime
, Apr 01 2008 19:34
·
0

Posted 01 April 2008 - 19:34

Am instalat deja serverul Apache cu PHP, si doresc sa stiu cum pot activa modulul xml-rpc la PHP.
Trebuie sa instalez un script, si imi cere urmatoarele chestii.. Posix support - [ OK ] Web server runs as [ apache ] Webserver home is [ /srv/httpd ] XML-RPC support - [ WARNING ] You are missing XML-RPC support for PHP. It is required for communication with the hldStart remote agent Gentoo users - add xml-rpc to your USE flags and recompile PHP Package users (rpm, yum, apt-get etc...) look for php-xmlrpc Si mai am urmatoarea eroare...pe care nush cum sa o interpretez. /home/vhosts/caconnect.eu/www/test5# Can't locate HTTP/Daemon.pm in @INC (@INC contains: /usr/lib/perl5/5.8.8/i486-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/5.8.8 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8/i486-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8 /usr/lib/perl5/site_perl .) at Frontier/Forking.pm line 10. BEGIN failed--compilation aborted at Frontier/Forking.pm line 10. Compilation failed in require at ./hldstart_agent.pl line 2. BEGIN failed--compilation aborted at ./hldstart_agent.pl line 2. |
Posted 02 April 2008 - 09:37

bluecrime, on Apr 1 2008, 19:34, said: Am instalat deja serverul Apache cu PHP, si doresc sa stiu cum pot activa modulul xml-rpc la PHP. Trebuie sa instalez un script, si imi cere urmatoarele chestii.. XML-RPC support - [ WARNING ] You are missing XML-RPC support for PHP. It is required for communication with the hldStart remote agent Gentoo users - add xml-rpc to your USE flags and recompile PHP Package users (rpm, yum, apt-get etc...) look for php-xmlrpc Da si tu cu un phpinfo si vezi daca iti vede modulul. Cel mai probabil nu il ai, caz in care va trebui sa iei tgz-ul cu pricina sau sa recompilezi php. Daca nu il gasesti direct in distributie, ai putea incerca sa cauti pe linuxpackages.net. bluecrime, on Apr 1 2008, 19:34, said: Si mai am urmatoarea eroare...pe care nush cum sa o interpretez. /home/vhosts/caconnect.eu/www/test5# Can't locate HTTP/Daemon.pm in @INC (@INC contains: /usr/lib/perl5/5.8.8/i486-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/5.8.8 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8/i486-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8 /usr/lib/perl5/site_perl .) at Frontier/Forking.pm line 10. BEGIN failed--compilation aborted at Frontier/Forking.pm line 10. Compilation failed in require at ./hldstart_agent.pl line 2. BEGIN failed--compilation aborted at ./hldstart_agent.pl line 2. Iti lipseste modulul Frontier::Forking.pm din perl. Cum ma indoiesc ca il vei gasi gata precompilat, va trebui sa il instalezi din cpan. Edited by cianura, 02 April 2008 - 09:37. |
Posted 04 April 2008 - 11:46

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users