Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
E legal sa montezi o camera pe bl...

Timp/distanta naveta

La multi ani @yo_cristi!

La multi ani @laurstef!
 Fara control la festivaluri !

Creare spuma par cu diferite ingr...

Reclamatie/sesizare

Viteza fsb cpu variaza
 Xiaomi reclame

Air Serbia ptr ruta Bucuresti-Bud...

Multifunctionala cu toner ieftin

Succesiune, sentina tribunal.
 Primariile locale se pregatesc de...

Realizare acoperis foisor DIY

Monitorizat, statistici, blocare ...

Pete maro pe haine spalate

Cele mai profitabile retele de reclame

- - - - -
  • Please log in to reply
33 replies to this topic

Poll: Cele mai profitabile retele de reclame pentru site-uri romaniesti (81 member(s) have cast votes)

Cele mai profitabile retele de reclame pentru site-uri romaniesti

1. Google AdSense (53 votes [65.43%])

Percentage of vote: 65.43%

2. Neogen CPC (7 votes [8.64%])

Percentage of vote: 8.64%

3. NetWindows (3 votes [3.70%])

Percentage of vote: 3.70%

4. eTarget (2 votes [2.47%])

Percentage of vote: 2.47%

5. AdTrade (2 votes [2.47%])

Percentage of vote: 2.47%

6. Arbomedia (7 votes [8.64%])

7. Altele (va rog sa specificati intr-un post ce retea..) (7 votes [8.64%])

Vote Guests cannot vote

Spider

Spider

Member

• Grup: Members
Care credeti ca sunt cele mai profitabile retele de reclame pentru site-uri romaniesti? As dori daca puteti sa veniti si cu exemple concrete, nu numai cu pareri...

Edited by Spider, 01 April 2008 - 18:22.

vlad_gidea

vlad_gidea

Member

Nush de ce am impresia ca am mai vazut un astfel de topic pe forum...Nu mai tin exact minte.

Eu folosesc/foloseam doar Adsense.

Pe de o parte e foarte profitabil deoarece sunt cunoscute cazurile de imbogatire..dar la fel cum aduni aurul il poti pierde din senin..de ce? Nu stii, te intrebi etc..asa am pierdut eu 40$ si le'am umplut frigiderul de carne...si buzunarele de bani,pt ca sincer nu cred ca banii au ajuns inapoi la Adwords ;)

Daca aveti sugestii sau sfaturi...spuneti'le aici ;)

again

again

WEB DUDE

• Grup: Senior Members
cele private

vlad_gidea

vlad_gidea

Member

ce vrei sa spui prin "private" ? te referi la cele la care au acces doar anumite companii sau ce?...

Spider

Spider

Member

si eu folosesc tot adsense dar se pare ca pentru romania este destul de putin profitabil... sunt sigur ca exista si altceva mai bun.. nu stiu exact cat plateste neogen pe un click, sunt sigur ca mai mult decat google oricum. Cand s-a lansat serviciul de la neogen, am vrut sa imi fac cont la ei, insa m-am enervat cand am vazut ca cer copie dupa buletinul de identitate, si acum mi se pare foarte ciudat, google nu face asta, de ce ar face ei...?

vlad_gidea

vlad_gidea

Member

ce detalii despre cei de la neogen mai ai...eu nu prea am vazut siteuri cu reclamele lor...oare chiar platesc bine>?

Spider

Spider

Member

Sunt multe site-uri care folosesc reclame neogen, insa nu stiu daca click-urile pe reclamele lor (BestJobs, etc) sunt platite.

detalii despre tarifele lor:

"Programul CPC (cost per click)

Reclamele CPC sunt reclame text sau grafice (bannere). Veti castiga cel putin 5 eurocenti pentru fiecare click pe care il face un utilizator al paginii pe reclamele CPC (plata pe click). Reclamele sunt afisate in functie de continutul site-ului dvs."

again

again

WEB DUDE

@vlad_gidea , ma refer la boom , arbomedia , adevolution , internetcorp , mpi , mediacafe , adtarget
adica alea care te cumpara in exclusivitate si apoi isi fac campanii dupa bunul plac pe spatiile din site-ul tau

Spider

Spider

Member

adica daca am reclame de la astia nu am voie sa am si alte reclame pe site...?

again

again

WEB DUDE

depinde ce negociezi
majoritatea nu prea-s de acord sa ai din mai multe parti

vlad_gidea

vlad_gidea

Member

eu reclame neogen nu am vazut..scuze..si bestjobs din cat stiu este al neogenului...

attempt

attempt

Member

Nu prea o sa intalnesti pe acest forum, multe persoane din cele cateva sute care lucreaza cu agentiile de publicitate. Intrebarea pe care o pui tu si-o pun si cei care lucreaza cu agentiile de publicitate de cativa ani: Care o fi mai profitabila?

Spider

Spider

Member

View Postvlad_gidea, on Apr 2 2008, 07:36, said:

eu reclame neogen nu am vazut..scuze..si bestjobs din cat stiu este al neogenului...

acelasi lucru il ziceam si eu.. intrebarea mea era "daca afisez reclame pe site prin neogen, si imi apar reclamele lor (ex. bestjobs), pentru click pe reclama lor sunt platit? sau reclamele lor sunt gratuite?"

attempt: o fi intrebarea de cativa ani insa, raspunsul trebuie sa fie actual! raspunsul de la aceasta intrebare poate fi util pentru foarte multi din cei care frecventeaza aceasta sectiune a forum-ului...

vlad_gidea

vlad_gidea

Member

foarte util nu util..o alternativa la Adsense  e binevenita..

Foarte nesimtiti cei de la Google..ganditi-va ca au puterea sa va banneze contul oricand din motive nestiute(sau stiute doar de ei..)
Puteti strange bani multi sa sa luati ban exact in ziua in care tre sa va luati banii..asa ceva nu se face...

Spider

Spider

Member

tocmai din cauza asta as vrea sa gasesc o alternativa buna la google si care sa plateasca si mai bine decat ei pentru site-uri .ro 1cent pe click mi se pare prea putin, macar daca se deshidea fereastra _blank :P

ghostt

ghostt

Junior Member

View PostSpider, on Apr 2 2008, 10:51, said:

acelasi lucru il ziceam si eu.. intrebarea mea era "daca afisez reclame pe site prin neogen, si imi apar reclamele lor (ex. bestjobs), pentru click pe reclama lor sunt platit? sau reclamele lor sunt gratuite?"

Da, se platesc toate click-urile. E drept ca destul rar se intampla sa primesti mai mult de 5 eurocenti pe click... majoritatea advertiserilor aleg limita inferioara .  
La mine CTR-ul este destul de mic 0.09-0.10 % ... poate e de vina si design-ul sau pozitionarea reclamelor.  Sau poate faptul ca    nu toate reclamele sunt prea atractive. Un exemplu de reclama neogen:
OFITER SERVICII CLIENTI p...
Bancpost SA Bacau, Brasov,
Targu Mures, Targu S...
www.....
Eu sunt cat de cat multumit . Momentan nu am alta alternativa .
Initial mi-au respins cererea de adaugare a site-ului pe motiv ca nu pot avea nici o dovada ca site-ul meu depaseste limita de 100 vizitatori unici /zi ... pe atunci eram la inceput. Le-am trimis un e-mail convingator, mi-au raspuns rapid si mi l-au acceptat .
Si inca o precizare ... reclamele apar doar pe site-urile acceptate de ei. Daca aveti mai multe site-uri trebuie sa completati un formular pentru fiecare.

Edited by ghostt, 03 April 2008 - 17:08.

Spider

Spider

Member

hmmm, eu vreau sa inscriu un site care va fi lansat acum, deocamdata nu am nici un vizitator :P

Dar de etarget stiti ceva? foarte multi au reclame de la ei (trilulilu, acasa), credeti ca dau cu banu' mai bine decat neogen...?

P.S. Rog pe cel care a votat NetWindows sa argumenteze deoarece noi nu stim nimic inca despre acest serviciu. luna aceasta trebuia sa inceapa activitatea...

Edited by Spider, 03 April 2008 - 17:29.

cristi12300

cristi12300

Junior Member

eu am folosit si neogen. sux big-time. MUUULT mai profitabil este google , cel putin in domeniul in care activez eu.

oricum, gandeste-te singur: majoritatea companiilor romanesti folosesc AdWords si nu neogen si asta se vede clar din faptul ca reclamele de la Neogen nu sunt bine targetate ( ai un site despre veverite si iti apar reclame despre masini industriale)

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate