![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
calatorie Romania --> Italia-Pescara
Last Updated: Jul 09 2008 17:10, Started by
Nagash
, Apr 01 2008 15:06
·
0

Posted 01 April 2008 - 15:06

Salutare tuturor,
Urmeaza sa plec pe 26.04 in Italia, mai precis in zona Pescara.In mare stiu drumul (ungaria->croatia->slovenia->italia), dar am mare nevoie de cateva informatii.Drumul pe care doresc sa il urmez este : Arad --> Szeged --> Pecs --> Barcs --> Virovitica --> Zagreb --> Ljubljana --> Trieste --> Venezia --> Ravenna -->Pesaro -->Ancona -->Pescara. Nu stiu: -daca se platesc taxe de drum in Croatia, Slovenia (rogvineta/taxa de autostrada) si Italia (drumurile de tipul "SS"), -daca e suficient doar cartea de identitate, -e de ajuns doar cardul european de sanatate, -limitele de viteza din aceste tari, -cartea verde? am casco valabil pana pe 30.05.2008, -alte taxe de care ar trebui sa stiu, -platile la benzinarii/hipermarchet se pot face cu euro sau direct cu cardul? sau trebuie sa am si bancnote nationale? - daca voi ajunge in timp util.Vom pleca sambata dimineata (1-2), pe 26.04, din galati si speram sa ajungem la destinatie duminica, 27.04, la pranz.Credeti ca e suficient (timp/2100 km)?Nu intentionez sa merg tare (aprox.100-120km/h) si mentionez ca e prima iesire(din tara) cu masina proprie. Vreau sa folosesc pentru orientare un Palm Tungsteen E2, care nu are receptor Gps.Merge sa il folosesc, in ideea ca pun pe el harti (ex: Tom Tom) si sa le vizualizez (nu il am de prea mult timp). Va multumesc pentru timpul acordat. |
Posted 08 April 2008 - 22:12

In Italia se plateste taxe doar pe autostrda ,pe statale nu platesti nimic.
Taxa autostrada Udine-Ancona este aprox.30 euro. Vezi ca Simbata si Duminica statalele sunt mai aglomerate ca autostrada. |
Posted 09 July 2008 - 17:10

poate imi spui si mie cum a fost calatoria daca ai luat-o prin szeged-pecs-zagreb-venezia, ma intereseaza si me mine traseul asta, trebuie sa ajung la florenta
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users