![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
caut partener
Last Updated: Apr 03 2008 22:02, Started by
clovniiveseli
, Apr 01 2008 13:54
·
0

Posted 03 April 2008 - 19:50

foarte amuzant site-ul, trecand peste ceea ce s-a scris mai sus referitor la design e chiar amuzant, parca ar fi un site clovni
![]() Eu totusi nu inteleg ce parteneriat vrei? Daca vrei seo platesti, si ti se face...nu inteleg unde intervine parteneriatul... |
Posted 03 April 2008 - 22:02

hai sa explic ce gandeam eu despre parteneriat , doream o persoana sa ma ajute sa obtin contracte , adica sa-mi aduca clienti .., as fi vrut ca site-ul meu sa cresca , ca valoare , sa ajunga sa se poate auto finanta , e o nisa cu perspectiva , imi doream un partener care sa poata valorifica site-ul meu , partenerul sa castige din publicitate + o cota la evenimente , iar eu sa am multe petreceri...
Edited by clovniiveseli, 03 April 2008 - 22:03. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users