![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
SmartMovie.jar
Last Updated: Mar 30 2008 15:51, Started by
Steauaboy95
, Mar 25 2008 00:37
·
0

Posted 25 March 2008 - 00:37

Imi puteti uploada si mie pe forum un SmartMovie.jar sau un player video care sa citeasca .AVI va rog eu am Nokia 6680 si N91 si amandoua au symbian si am un film q o pisica (ala de la smartmovie) care doarme pe ea si ma streseaza o colega de vreo 3 luni sai pun si ei pe samsung(No symbian...doar JAVA) filmu (si bineinteles samsungu nu citeste .AVI) PLZ HELP!!!
|
Posted 25 March 2008 - 20:37

pai cum fac asta?
![]() |
Posted 28 March 2008 - 22:31

iti trebuie imtoo 3gp converter sau super 3gp converter ca sa faci un film cu extensie avi sau alta din asta populara in 3gp apoi iti merge sigur pe telefon.
|
Posted 30 March 2008 - 15:51

sau total video converter, pt o calitate superioara a conversiei+posibilitatea de a adauga subtitrare
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users