Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

”The Girl from Oslo” ...

Probleme multiple sau problema un...

Ati manca asa ceva?!
 vesnica tencuiala decorativa

Erori la tastare pe telefon mobil

Intrebare: de ce era mai bine pe ...

Vase adecvate pentru..plita cu in...
 Echivalare P6KE200A cu P6KE200

Materiale de constructii si inter...

Material de studiat:Canepa, mater...

Cum ați ajuns sa lucrați in domen...
 Wifi-conectat dar fara internet

Recomandare service aer condițion...

Trenuri MD in Spania

Care a fost cea mai lunga calator...
 

TextFild ! ?

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
mircea

mircea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 30.11.2001
CAm ce vreau
2 butoane
LA un click de ex pe primul buton, sa se scrie intr-un textfield  de ex Mircea, iar cand se da click pe al doile sa se scrie in textfield'u ala PET, dar sa nu se stearga prima valoare (acel MIrcea !)
CAre stie pls help

#2
mircea

mircea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 30.11.2001
da .. cam dificil :(

#3
Cristy

Cristy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 160
  • Înscris: 01.04.2002
Adica sa scrie MirceaPET? Dar daca mai dau o data pe primul buton? va scrie MirceaPETMircea, nu?

Banuiesc ca nu-i dificil deloc. Cunostinte elementare de Javascript...
Let me think about it :thinking:

#4
mircea

mircea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 30.11.2001
da ...

#5
Cristy

Cristy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 160
  • Înscris: 01.04.2002
Here you go:

<html>


button Example

<script LANGUAGE="Javascript">

</script>



<body>






Rezultat:








P.S. BTW, la ce iti foloseste? :confused:

#6
mircea

mircea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 30.11.2001
da mere
da fii atent ce vreau eu defapt sa'mi scrie in textfieldu ala la primul buton de ex
[ http://www.xwwwonline.net/ro.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ---ROMANA---
asta am nevoie sa scrie in texfield la apasarea primului buton
am crezut ca merge daca modific putin dar nu ! ca e html si nu prea vrea  :(
Se poate sau nu ?

#7
Cristy

Cristy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 160
  • Înscris: 01.04.2002
Exista o mica problema cu caracterele " care se suprapuneau si impiedicau codul HTML sa functioneze corect. Ca sa mearga, trebuie sa le pui inainte cate un  sau sa le inlocuiesti cu '. Aceasta regula este valabila in toate limbajele de programare care s-au "inspirat" din batranul C: C++, PHP, Javascript, etc.

Ti-am mai adaugat un buton care face ceea ce zici. Daca am inteles bine ce vroiai, cam asa ar trebui sa arate codul:

<html>


button Example

<script LANGUAGE="Javascript">

</script>



<body>







Rezultat:








Bafta!

#8
mircea

mircea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 30.11.2001
aaaaaaa ..
ca in php
stupid me :)
mersi

#9
Cristy

Cristy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 160
  • Înscris: 01.04.2002
Cu placere...
Ma bucur ca am putut fi de ajutor... :cool:

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate