![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Stie cineva ceva de NetWindows.ro?
Last Updated: Sep 25 2009 13:50, Started by
- Rares -
, Mar 23 2008 17:54
·
0

Posted 17 April 2008 - 15:28

Posted 18 April 2008 - 09:07

Quote E aprilie. Dar te rog sa nu ma tragi pe mine la raspundere ca ei inca nu au clienti pentru reclame. Saptamana trecuta din nou am discutat la telefon cu unul dintre sefi, dar nu aveau inca reclame in retea. Si nici nu mi-a spus cand ar putea avea. ![]() PS: Daca e tipa la care ma gandesc eu (cu care ai discutat acidhouse), atunci nu cred ca e asa de buna ![]() |
Posted 18 April 2008 - 09:11

e ceva dubios ei suna dupa publisheri si nu au reclame de afisat ..... ah am gasit unii asociati.1level.eu , la 1000 de clikuri da 15 euro
![]() |
Posted 20 May 2008 - 17:40

am semnat eu. deocamdata pe paginile mele nu se afiseaza decat reclamele lor. asta cica din cauza ca nu sunt publisheri asociati cu continutul paginilor. in fine...cica si clickurile pe reclamele netwindows sunt contorizate. cam atat deocamdata..
|
Posted 22 May 2008 - 15:15

am semnat eu. deocamdata pe paginile mele nu se afiseaza decat reclamele lor. asta cica din cauza ca nu sunt publisheri asociati cu continutul paginilor. in fine...cica si clickurile pe reclamele netwindows sunt contorizate. cam atat deocamdata.. si ai verificat? sunt contorizate cu 0.07 ? |
Posted 22 May 2008 - 15:20

Posted 23 May 2008 - 11:49

|
Posted 25 July 2008 - 17:27

ieri am fost sunat iar de aceeasi domnisoara cu acelasi accent
![]() ![]() ![]() |
Posted 25 July 2008 - 17:35

nici nu mai are rost sa trimiti contractul. Eu le-am trimis contractul semnat de mai bine de o luna jumate. Mi-au dat codurile sa le bag pe site, am bagat si ghici? De o luna de zile am codurile in pagini si nu afiseaza nici o reclama, nici macar una sa vad cum arata
![]() Prin contractul ala eu ma obligam sa le introduc codul in pagini, iar ei sa-mi afiseze reclame pe site, nu? Niste nesimtiti..... |
Posted 04 September 2009 - 17:21

S.C NET Windows RO S.A
Ie in inposibilitate de plata (FALIMENT) ieu am de recuperat de la iei 278 euro pe 3 luni. Se pare ca siau si suspendat saitul ca sa nu mai poata fii contactati. Cei ce sunteti in aceiasi cauza,postati daca ati reusit sa va recuperati bani de la iei sau ce solutie ati adoptat in aceasta privinta. |
Posted 05 September 2009 - 18:48

S.C NET Windows RO S.A Ie in inposibilitate de plata (FALIMENT) ieu am de recuperat de la iei 278 euro pe 3 luni. Se pare ca siau si suspendat saitul ca sa nu mai poata fii contactati. Cei ce sunteti in aceiasi cauza,postati daca ati reusit sa va recuperati bani de la iei sau ce solutie ati adoptat in aceasta privinta. Pe mine m-au platit pe la inceputul anului parca in jur de 500 de euro. Mai aveam de recuperat 50 de euro. Site-ul nu mai merge acum vad si eu. ![]() |
|
Posted 11 September 2009 - 20:55

De mult timp au tras tepe, falimentul este doar pentru acoperire
|
Posted 14 September 2009 - 15:11

daca este in faliment, nu se poate da in judecata? eu am ceva mai mult de luat si anume aproximativ 1000 euro de la ei...???
|
Posted 25 September 2009 - 13:50

deci, are cineva vreo idee cum ii dau in judecata ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users