![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Radio Valcea UNU - 88.6Mhz
Last Updated: Dec 09 2022 16:16, Started by
edy_tiger21
, Mar 21 2008 10:51
·
11

Posted 25 October 2022 - 10:01

Mai are rost sa spun ca iar li s-a terminat playlist-ul si e liniste pe 88.6?
![]() |
Posted 25 October 2022 - 10:27

A uitat sa pună pe repet sau random winampu? :-). E cel mai non sens radio și dubios cu locație înaltă. Măcar dacă ar ceda către cineva, dacă nu sunt cumva în insolvență și merg cu un scop sa demonstreze cineva din spate ceva cu el.
|
Posted 25 October 2022 - 15:44

V am spus eu ,că am rămas singurii ascultători...Radio Vâlcea 1 a fost și Nr 1 pe Vâlcea, atunci când era pe 88,5 și nu era pe Cozia. După vânzarea lui, a început declinul. Păcat, a mai apus un brand local, interesele politice ale unor patroni de presă au distrus multe branduri locale: Alpha Pitești, Radio 1 Alexandria, Radio Semnal, Radio Impact, Radio Etalon,Radio Charlie și multe altele. Cred că sunt sute de radiouri locale , care s au închis în ultimii ani.
|
Posted 25 October 2022 - 18:13

Gata, au întors caseta pe partea celalta, nu au casetofon cu autoreverse
![]() Ajung pe frecventa lor fara sa vreau, cand scanez banda de semnale noi. Inteleg ca tot trag asa sa nu poarda licența, dar macar sa se fi ocupat putin mai mult de el, daca tot mananca curent degeaba. |
Posted 30 October 2022 - 11:48

De 3 ori am prins numai eu pauză pe 88.6, in ultimele zile.
Pauzele lungi și dese, cheia marilor succese! Din greșeală în greșeală,spre victoria finală! |
Posted 01 November 2022 - 17:43

Vâlcea 1 emite în gol de 3 zile. Frecvență abandonată.
|
Posted 01 November 2022 - 17:46

Nu ai inteles tu intentia lor... este saptamana zen in care se mediteaza si nu vor sa deranjeze ascultatorii.
![]() |
Posted 04 November 2022 - 17:44

Daca va era dor de Vâlcea 1, o puteți asculta acum in Fm, după o săptămână de blank. Grăbiți va să ascultați,nu se știe cât ține minunea și iar se întrerupe emisia.
|
Posted 20 November 2022 - 13:50

Nu înțeleg de ce emit in gol de atâta timp, ori daca emit muzica ,ori daca emit blank,consumul de curent nu e același? Mai rar am pomenit un post cu o acoperire așa mare să emită blanc atâta vreme...
|
Posted 25 November 2022 - 01:19

asta se numeste o fosila , epava, mai aceva ca petarda de 94.5 de la macedonia. ambele au aceeasi modulatie cand functioneaza, adica trebuie nene filtre galeata dupa 180khz.
in rest sfantul blank .. lipsa modulatie, sta alene cu sapta-lunile. barem sa nu mai ajunga spre teleorman, sa putem asculta best fm care spre gratia corbi se aude dar daca creste putin propagarea il astupa sfantul blank, asta n-are ce cauta pe cozia , este de tot rasul, cascadoriii rasului fratica. |
Posted 27 November 2022 - 08:10

A dispărut RDS ul, avea și radio text aseară când am verificat, era unul static "Valcea 1"
|
Posted 09 December 2022 - 16:16

Vâlcea 1 a scăpat de blanc uri, nu s a mai întrerupt deloc. Așteptăm revenirea la programul obișnuit.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users