Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni

Dalți gravare lemn

Didgeridoo
 Motorola Edge 50 Ultra

Gaura perete apartament cu evitar...

Orientare antena prime focus

Problema conectare mail yahoo
 comisioane asociatie proprietari

Primul sistem de televiziune cu p...

Internetul este neutilizabil fara...

Eroare cloud burn icopy face id
 DermaRoller ce este ?

Articole limba Germana

Cum se imparte legal o mostenire ...

Avem sanse sa avem energie electr...
 

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

- - - - -
  • Please log in to reply
202 replies to this topic

#91
evilone

evilone

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,521
  • Înscris: 14.12.2003
Se pare ca filmul este deja out in the wild.

#92
Mr_Woppit

Mr_Woppit

    the last of them..

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 17,834
  • Înscris: 26.11.2001

AlexRmF, on May 20 2005, 04:17, said:

eu l-am vazut la Mall (probabil acolo l-au vazut toti, pt. ca a fost in avantpremiera)  :)

<{POST_SNAPBACK}>


da, multiplex, la avanpremiera

however ...actiunea este atat de multa si concentrata incat trebuie vazut de 2 ori ca sa fie savurat

#93
mufa

mufa

    Porc misogin

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 40,785
  • Înscris: 13.01.2005

evilone, on May 20 2005, 10:44, said:

Se pare ca filmul este deja out in the wild.

<{POST_SNAPBACK}>

Yep, l-am vazut aseara. Sa vi-l povestesc ?  :naughty:

#94
hErr

hErr

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 738
  • Înscris: 16.12.2003
filmul are deja incasari de 60 milioane de dolari numai in USA, dupa doar citeva zile de la lansare, cifra reprezentind un record absolut.

#95
AlexRmF

AlexRmF

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 633
  • Înscris: 14.03.2004

herr, on May 20 2005, 10:53, said:

filmul are deja incasari de 60 milioane de dolari numai in USA, dupa doar citeva zile de la lansare, cifra reprezentind un record absolut.

<{POST_SNAPBACK}>


Si merita fiecare cent  :coolspeak:

#96
jenna j

jenna j

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 477
  • Înscris: 27.01.2005
ehehe,dragii mosului,am vazut filmul si nu prea e ce ma asteptam....
ar cam fi de discutat.



si in continuare ramin cu un gust amar vizavi de noile episoade ale seriei.
poate nu trebuiau regizate de Lucas?
unde e Irvin Kershner,sau Lucas din anii 70?

Edited by jenna j, 20 May 2005 - 22:46.


#97
AlexRmF

AlexRmF

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 633
  • Înscris: 14.03.2004

jenna j, on May 20 2005, 22:31, said:

ehehe,dragii mosului,am vazut filmul si nu prea e ce ma asteptam....
ar cam fi de discutat.
si in continuare ramin cu un gust amar vizavi de noile episoade ale seriei.
poate nu trebuiau regizate de Lucas?
unde e Irvin Kershner,sau Lucas din anii 70?

<{POST_SNAPBACK}>


mai oamreni buni, nu stiu ce aveti toti cu noile episoade din Star wars, pentru ca mie mi-au placut, iar Ep.3 mi s-a parut cel mai bun dintre toate (ma refer la toata seria). Sunt constient ca fiecare are dreptul la propria parere, dar totusi nu pot fi de acord cu cu cei care critica, pentru ca oricum ar da-o, seria ar fi fost incompleta fara primele 3 episoade, iar cel mai mare mister (cine e si cum a ajuns asa Darth Vader) ar fi ramas ... un mister... In plus sunt de parere ca George Lucas ar fi trebuit sa regizeze toata seria, pentru ca toate ideile au fost ale lui, iar daca nu ma insel, Irvin Kershner a murit inainte de Ep. 6, asa ca , practic e... "one with the Force".

#98
Bloom

Bloom

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 28.11.2001

AlexRmF, on May 20 2005, 23:13, said:

iar daca nu ma insel, Irvin Kershner a murit inainte de Ep. 6, asa ca , practic e... "one with the Force".

<{POST_SNAPBACK}>


Te inseli, omul e inca bine mersi: http://www.imdb.com/name/nm0449984/. Apare si in interviurile din making-of-ul de pe dvd-urile cu trilogia initiala scoase anul trecut.

#99
luk2011

luk2011

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,817
  • Înscris: 05.12.2004

Quote

Ultima serie din „Războiul Stelelor“, piratată înainte de lansare

„The force be with you!” Joi, pe la 11 noaptea, câteva sute de bucureșteni se salutau în Mall-ul din Vitan cu vorbele cavalerilor jedi. Mulți își rezervaseră biletele cu o săptămână în urmă, să fie siguri că nu ratează premiera. „Răzbunarea Sith”  a umplut trei săli de cinema cu „ochelariști”, fani mai tineri sau mai bătrâni ai „Războiului Stelelor”. România a fost doar o mică planetă a sistemului galactic al lui George Lucas. Lansarea ultimei sale creații a fost făcută simultan într-o sută de țări, fiind considerată cea mai mare din istorie. Atmosfera din cinematograful românesc n-a lăsat însă să se vadă acest lucru. În ciuda așteptărilor, în sălile unde s-a văzut pentru prima oară de ce purta Darth Vader mereu armura neagră au fost și locuri libere. Singura coadă care s-a făcut a fost la popcorn și la coca-cola. Câțiva au preferat să rămână la rând și după ce s-a auzit clasica temă de început a filmelor lui Lucas. La megapremieră veniseră și fete care nu păreau pasionate de bătăliile date cu săbii laser. Unele s-au dus după floricele în timpul filmului. Zecile de efecte speciale băgate aproape în fiecare secvență de film au creat însă 139 de minute de hipnoză de masă. La final, mulți și-au pus în gând să-l „dea jos de pe net” ca să îl aibă acasă. Pentru calculatoriștii de la noi, „Star Wars: Revenge of the Sith” e deja „fumat”, circulând la liber în rețelele „subterane”. Potrivit specialiștilor, copiile care pot fi găsite pe Internet provin de la studiourile unde a fost turnat filmul. În afară, piratarea ultimului film al lui Lucas e luată foarte în serios. Autoritățile din Marea Britanie au dat deja un avertisment anunțând că rețele care distribuie DVD-uri ilegale se pregătesc să inunde piața cu copii ale Star Wars. (T.G.)


http://www.gandul.info/2005-05-21/social/ultima_serie_din_razboiul_stelelor_piratata_inainte_de_lansare

Edited by Nozavi, 21 May 2005 - 13:38.


#100
jenna j

jenna j

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 477
  • Înscris: 27.01.2005

AlexRmF, on May 20 2005, 23:13, said:

mai oamreni buni, nu stiu ce aveti toti cu noile episoade din Star wars, pentru ca mie mi-au placut, iar Ep.3 mi s-a parut cel mai bun dintre toate (ma refer la toata seria). Sunt constient ca fiecare are dreptul la propria parere, dar totusi nu pot fi de acord cu cu cei care critica, pentru ca oricum ar da-o, seria ar fi fost incompleta fara primele 3 episoade, iar cel mai mare mister (cine e si cum a ajuns asa Darth Vader) ar fi ramas ... un mister...

<{POST_SNAPBACK}>


Pai hai sa-ti spun de ce nu mi-a placut...
Hayden Christensen a fost si este o alegere cel putin nepotrivita pentru rolul lui Anakin,comparindu-l aici si cu Ewan McGregor pe care experienta l-a ajutat sa fie credibil si chiar sa vezi citeva asemanari cu sir Alec Guinness in episodul asta facind cel mai bun rol din serie.Christensen nu da "adincime" rolului si e total nepotrivit in rolul de "bad".Inainte,cind aparea Darth,ti se ridica parul in cap(bine,nici nu poti sa ai pretentiile astea acum) dar noul Vader nu-ti inspira mai nimic.
Lipseste aventura din film,iar dialogurile sint de multe ori hilare,timpite pe alocuri.
trecerea lui Anakin din tabara celor buni in partea "dark side" este aproape instantanee,lucru care m-a lasat cel putin nedumerit.
dupa ce ai "irosit" doua parti din serie aratind copilaria lui "chosen one",in ultima parte il intorci brusc,contra cronometru,folosind dragostea purtata Padmei drept pretext.
alesul a fost atras partea negativa a fortei ca un liceean cu cosuri,stind cu o sticla de votca in mina pe un stabilopod de malul marii,hahaind dupa pustoaica din clasa vecina.dealtfel si rolul Padme este redus la minim,mie dindu-mi senzatia de  casnica.n-a iesit din apartament tot filmul.
dragostea dintre ei,care dealtfel trebuia sa fie unul dintre principalele teme ale filmului(si pina la urma se dovedeste a fi,dar greu) este redusa la o reactie a unui adolescent cu probleme sentimentale.ceea ce parea a fi o frumoasa poveste de dragoste,esueaza in reactiile necontrolate ale tinarului Anakin.ma asteptam la ceva mai "adinc"...
multa politica...
duelul final m-a dezamagit.il asteptam cu nerabdare.in timp ce in fiecare film din prima serie exista cite un duel hotaritor(cu mentiunea ca in Phantom Manace duelul Obi Wan-Maul-Qui Gon mi s-a parut cel mai tare:coreografic,muzical,actoricesc),in ultima parte,atit de asteptata confruntare dintre Darth,de acum,si Obi Wan m-a dezamagit.
tineti minte razboiul psihologic dintre Luke si Vader in timpul duelului in Imperiul contraataca?Eh,acum nu se intimpla mai nimic...
citisem ca s-au antrenat la scrima trei ore pe zi timp de nu stiu cite luni,cu exercitii cardiovasculare,tot tacimul...Pentru?
Duelul se desfasoara in liniste,nimeni nu zice nimic,doar muzica;cit despre valente acrobatice sau ceva asemanator...
Doar poate rabufnirea finala a lui McGregor"you were the chosen one" sa insemne ceva...
duelul dintre obi wan si gen.gnevous mi s-a parut mai interesant.cel putin,mai plin de viata.
filmul a ajuns sa fie unul de vara,week-end,popcorn si tot tacamul...
dar...
efectele speciale sint spectaculoase,dealtfel actori "human" fiind foarte putini.o sa observati ca si armata clonelor e un morph din capete reale si trupuri pe calc.pacat ca scena bataliei stelare,dupa un inceput excelent esueaza intr-un "dialog" dintre cele doua nave ale lui Anakin si Obi wan.
scena finala cu despartirea gemenilor mi s-a parut exceptionala,ca incarcatura dramatica si datorita legaturii ei de episodul IV.
poate sint inteles de cei care au crescut cu Star Wars,Luke Skywalker,Han Solo,Leia,Chewbacca si restul,seria noua lasindu-mi doar impresia de film facut in studiourile Pixar.Apropo:ce mult lipseste un personaj ca Han Solo!
ar fi mai multe de spus dar ca si concluzie este cel mai bun film din seria post originala insa atmosfera creata in anii 70-80 nu a putu fi reinviata,din pacate.
probabil nici nu se putea si nici nu s-a vrut..
sint si ramin fan Star Wars,pun filmele in colectie dar cind vreau sa vad un Razboiul Stelelor,nu stiu de ce,tot la prima serie imi sar ochii...

Edited by jenna j, 21 May 2005 - 12:40.


#101
ezekio

ezekio

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,679
  • Înscris: 07.01.2002
Vazut, placut, urmat de mers la MALL ca sa-l mai vad o data in plina splendoare.  :peacefingers:

#102
Alucard

Alucard

    Steven Hyde

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,186
  • Înscris: 20.04.2004
Oare sunt singurul care a auzit de partea a 7-a REVELATIONS, sau ar fi o blasfemie sa il punem in randul seriei star wars. Am auzit de el acum cateva zile la stiri si se zicea ca ar fi un film independent creeat de un regizor mare fan al seriei.
Universul Star Wars e in continua expansiune.
Star Wars Revelations

#103
Mr_Woppit

Mr_Woppit

    the last of them..

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 17,834
  • Înscris: 26.11.2001
ah, are vreo 40min doar si e penibil, fara nici o legatura cu seria, cu exceptia conceptelor

#104
Alucard

Alucard

    Steven Hyde

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,186
  • Înscris: 20.04.2004
Deci blasfemie. Acum ma duc cu saberlight-ul dupa ei  :death:  :death:  :death:

#105
AlexRmF

AlexRmF

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 633
  • Înscris: 14.03.2004

jenna j, on May 21 2005, 12:31, said:

Pai hai sa-ti spun de ce nu mi-a placut...
Hayden Christensen a fost si este o alegere cel putin nepotrivita pentru rolul lui Anakin,comparindu-l aici si cu Ewan McGregor pe care experienta l-a ajutat sa fie credibil si chiar sa vezi citeva asemanari cu sir Alec Guinness in episodul asta facind cel mai bun rol din serie.Christensen nu da "adincime" rolului si e total nepotrivit in rolul de "bad".Inainte,cind aparea Darth,ti se ridica parul in cap(bine,nici nu poti sa ai pretentiile astea acum) dar noul Vader nu-ti inspira mai nimic.
Lipseste aventura din film,iar dialogurile sint de multe ori hilare,timpite pe alocuri.
trecerea lui Anakin din tabara celor buni in partea "dark side" este aproape instantanee,lucru care m-a lasat cel putin nedumerit.
dupa ce ai "irosit" doua parti din serie aratind copilaria lui "chosen one",in ultima parte il intorci brusc,contra cronometru,folosind dragostea purtata Padmei drept pretext.
alesul a fost atras partea negativa a fortei ca un liceean cu cosuri,stind cu o sticla de votca in mina pe un stabilopod de malul marii,hahaind dupa pustoaica din clasa vecina.dealtfel si rolul Padme este redus la minim,mie dindu-mi senzatia de  casnica.n-a iesit din apartament tot filmul.
dragostea dintre ei,care dealtfel trebuia sa fie unul dintre principalele teme ale filmului(si pina la urma se dovedeste a fi,dar greu) este redusa la o reactie a unui adolescent cu probleme sentimentale.ceea ce parea a fi o frumoasa poveste de dragoste,esueaza in reactiile necontrolate ale tinarului Anakin.ma asteptam la ceva mai "adinc"...
multa politica...
duelul final m-a dezamagit.il asteptam cu nerabdare.in timp ce in fiecare film din prima serie exista cite un duel hotaritor(cu mentiunea ca in Phantom Manace duelul Obi Wan-Maul-Qui Gon mi s-a parut cel mai tare:coreografic,muzical,actoricesc),in ultima parte,atit de asteptata confruntare dintre Darth,de acum,si Obi Wan m-a dezamagit.
tineti minte razboiul psihologic dintre Luke si Vader in timpul duelului in Imperiul contraataca?Eh,acum nu se intimpla mai nimic...
citisem ca s-au antrenat la scrima trei ore pe zi timp de nu stiu cite luni,cu exercitii cardiovasculare,tot tacimul...Pentru?
Duelul se desfasoara in liniste,nimeni nu zice nimic,doar muzica;cit despre valente acrobatice sau ceva asemanator...
Doar poate rabufnirea finala a lui McGregor"you were the chosen one" sa insemne ceva...
duelul dintre obi wan si gen.gnevous mi s-a parut mai interesant.cel putin,mai plin de viata.
filmul a ajuns sa fie unul de vara,week-end,popcorn si tot tacamul...
dar...
efectele speciale sint spectaculoase,dealtfel actori "human" fiind foarte putini.o sa observati ca si armata clonelor e un morph din capete reale si trupuri pe calc.pacat ca scena bataliei stelare,dupa un inceput excelent esueaza intr-un "dialog" dintre cele doua nave ale lui Anakin si Obi wan.
scena finala cu despartirea gemenilor mi s-a parut exceptionala,ca incarcatura dramatica si datorita legaturii ei de episodul IV.
poate sint inteles de cei care au crescut cu Star Wars,Luke Skywalker,Han Solo,Leia,Chewbacca si restul,seria noua lasindu-mi doar impresia de film facut in studiourile Pixar.Apropo:ce mult lipseste un personaj ca Han Solo!
ar fi mai multe de spus dar ca si concluzie este cel mai bun film din seria post originala insa atmosfera creata in anii 70-80 nu a putu fi reinviata,din pacate.
probabil nici nu se putea si nici nu s-a vrut..
sint si ramin fan Star Wars,pun filmele in colectie dar cind vreau sa vad un Razboiul Stelelor,nu stiu de ce,tot la prima serie imi sar ochii...

<{POST_SNAPBACK}>


tot ce ai spus tu pana acum am citi si pe forum-ul star wars, si sincer, nu prea sunt de acord cu nimic din ce ai spus (poate doar convertirea extrem de rapida a lui Anakin), filmul asta fiind cel mai emotionant din toata seria. In toate filmele seriei, pana la sfarsit nu vroiam decat sa moara odata Dart vader, insa in asta, desi stiam ce urmeaza, tot speram ca pana la urma va reveni la sentimente mai bune, si ii va ajuta pe Jedi. Sa nu mai spun despre tradarea clonelor care ii omorau pe jedi, lucru ca m-a intrisat ... sa ii vad pe toti Jedii tradati de propriile trupe :(. Mai sunt cateva lucruri care mi-au placut, dar au trecut cam multe zile, ca sa mi le pot aminti clar (trebuie sa mai vad filmul odata si am sa le spun). Dupa parerea me filmul e la fel, sau poate putin mai bun decat Empire Strikes Back, iar daca ar fi avut o jumatate de ora in plus (as fi vrut un sfarsit mai cuprinzator),  toata lumea l-ar fi considerat cel mai bun din serie, dar probabil am sa cumpar cartea, care din cate am inteles explica cateva lucruri ramase in suspans.

@Alucard:
Nu cred ca ar lasa George Lucas pe cineva sa isi faca de cap in universul Star Wars, oricat de fan ar fi. Insa eu am auzit ca urmeaza un serial situat in universul star wars.

#106
Mr_Woppit

Mr_Woppit

    the last of them..

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 17,834
  • Înscris: 26.11.2001

Quote

Nu cred ca ar lasa George Lucas pe cineva sa isi faca de cap in universul Star Wars, oricat de fan ar fi. Insa eu am auzit ca urmeaza un serial situat in universul star wars.

<{POST_SNAPBACK}>


nu stiu daca ar lasa sau nu, dar asa cum spuneam mai sus, el exista, l-am vazut, este penibil

#107
jenna j

jenna j

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 477
  • Înscris: 27.01.2005
este facut de un fan,un entuziast si a costat 20000$.actorii sint chiar familia lui si efectele facute pe calculatorul personal.se vrea a fi un omagiu...

#108
mufa

mufa

    Porc misogin

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 40,785
  • Înscris: 13.01.2005

jenna j, on May 21 2005, 13:31, said:

Pai hai sa-ti spun de ce nu mi-a placut...
trecerea lui Anakin din tabara celor buni in partea "dark side" este aproape instantanee,lucru care m-a lasat cel putin nedumerit.

<{POST_SNAPBACK}>


AlexRmF, on May 21 2005, 23:51, said:

(poate doar convertirea extrem de rapida a lui Anakin)

<{POST_SNAPBACK}>

Sunteti siguri ca nu ati vazut alt film? Convertirea lui Anakin nu e deloc instantanee. Ea incepe in "Atacul clonelor" cind, gasindu-si mama omorita de oamenii desertului, in loc sa  actioneze logic, o face pasional, omorindu-i pe toti. Urmeaza apoi omorirea contelui Dooku...o razbunare pentru mina taiata in batalia trecuta. Din nou, logica ii spunea sa faca altceva, dar a ales sa dea friu liber pasiunii. De altfel trecerea de la "the light side" la "the dark side" reprezinta trecerea de la ratiune la pasiune, iar asta nu se intimpla absolut deloc instantaneu in cazul lui Anakin.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate