Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pilotaj drone - curs obligatoriu?...

Probleme submersibila

Utilizatorii de servicii de comun...

Notificare Anaf pentru venituri d...
 Router wirelles care sa stie de V...

ETL one to many relationship from...

Trust Wallet

Inmulțire pomi cu flori (meliferi...
 Întrebare, facebook in Rusia

Excel scriere numar condensat

Camera auto DVR PNI Voyager S1700...

PC pentru editare video si putin ...
 Sistem de navigatie GPS PNI L710 ...

OnePlus Watch 2

Costuri 150 mp parter vs 170 p+1

Turcia - cea mai apropiata statiu...
 

Vga To Tv ?!?

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
alicumircea

alicumircea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 476
  • Înscris: 11.06.2004
Am gasit pe net o schema de convertor vga - tv. Voi atasa documentatia si schema si v-as ruga daca a incercat cineva sau are o vaga idee daca va functiona sa-mi spuna si mie.

Attached Files



#2
hvoicu

hvoicu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 595
  • Înscris: 05.03.2004

alicumircea, on Oct 1 2004, 10:22, said:

Am gasit pe net o schema de convertor vga - tv. Voi atasa documentatia si schema si v-as ruga daca a incercat cineva sau are o vaga idee daca va functiona sa-mi spuna si mie.

<{POST_SNAPBACK}>



si ce faci cu cei 15kHz pe care-i ai pe baleiajul tv, spre deosebire de 38-72-96-xxx kHz pe care ii ai intr-un monitor, in functie de rezolutie ??????
sau stai in 320x200 (parca)
plus ca semnalul la tv e intretesut, pe cand monitorul lucreaza mai ales neintretesut....

parerea mea e ca daca te joci, sa ai MARE grija la setarile driverului, ca poti praji urgent baleiajul tv-ului

sper ca nu am batut campii.

#3
mrproper

mrproper

    10 ani de Softpedia...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,063
  • Înscris: 13.11.2002
Zice acolo ceva de reconstruirea semnalului de baleiaj, da cum faci din 1024x768 in PAL.384*288 interlaced ma cam incurca...

#4
mister_rf

mister_rf

    freelancer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,889
  • Înscris: 22.10.2002
Concluzia pentru acest montaj este clara: nu functioneaza pentru setarile placilor video de tip VGA, SVGA fara modificarea driverelor video.
Totusi au existat solutii pentru placi video mai vechi: Cirrus, Trident, la care se modifica setarile pentru a genera 15625Hz orizontal si 50Hz vertical. Vezi un exemplu aici.
Parerea mea este ca experimentul nu mai este valabil pentru placile video mai noi. Este mult mai simplu sa folosesti o placa video cu Tv out.

#5
alicumircea

alicumircea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 476
  • Înscris: 11.06.2004
e ok linkul ala dat de tine, chiar am si o placa mai veche cirrus. Cat despre o placa cu tv out am si din aia, dar stii ca atunci cand ti se pune pata.....

#6
cosmin_cosmin_1

cosmin_cosmin_1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 167
  • Înscris: 09.03.2004
Am incercat si eu schema,cu ceva timp in urma.
Imi mergea bine in DOS, cu niste drivere tot de pe site,pe-acolo,parca.
In windows imi mergea doar daca puneam executabilul (driverul) in startup si setam placa video pe Standard VGA si in 16 culori.

Daca vrei o idee pentru cum ai putea sa folosesti schema,poti sa incerci sa faci un fel de player mp3 stand-alone dintr-un calculator vechi. Sunt o gramada de playere MP3 pentru MSDos,unele suporta chiar si telecomanda, au meniu frumos,in care poti naviga si iti poti alege melodia.Si deoarece ruleaza in MSDOS,poti sa scoti semnalul pe TV,in loc de monitor,fara prea multa bataie de cap.

Eu aveam placa S3 trio

#7
kml

kml

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 540
  • Înscris: 01.04.2004
Schema mi se pare ca e cea de la http://www.hut.fi/Mi...ircuits/vga2tv/ a lui Tomi Engdahl. Chiar functioneaza pe placile video mai vechi (eu mai am si acum montajul). Ce e sigur cel putin e ca merge pe S3Trio3D 2X. La fel de sigur NU merge pe nVidia. Dar pe langa asta iti mai trebuie un program care sa schimbe refresh-ul placii video. Eu am folosit winvga-ul si mi-a mers de minune, mai ales la filme si poze (desktop-ul se vede nashpa). Il gasesti in atasament.
Extrag din "license agreement"-ul lui pentru a nu fi acuzat de alte warez:
"Also, this software may be copied, used and abused, but nowhere modified so
that my work and others that went into it, are not credited in any way or are even deliberately hidden from others"

later edit: nu convertesti imaginea din 1024x768 in 348x288. Pur si simplu, dai rezolutia in 640x480 sau 800x600, cum ti se incadreaza mai bine pe ecran.

Attached Files


Edited by kml, 12 October 2004 - 11:26.


#8
alicumircea

alicumircea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 476
  • Înscris: 11.06.2004
:coolspeak:
multzumesc la toti. Oricum voi incerca cand voi avea putin timp ultima schema.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate