![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Iesirea din indiviziune in instanta
Last Updated: Mar 18 2008 21:07, Started by
danflisc
, Mar 17 2008 22:32
·
0

Posted 17 March 2008 - 22:32

Tocmai am fost instiintati de catre unul din mostenitori ca am fost dati in judecata pentru iesirea din indiviziune, urmand sa ne parvina citatia. Cum ar trebui sa procedez tinand cont ca nu am decat certificatul de mostenitor? Exista o expertiza a bunurilor din masa succesorala? Ar trebui sa stiu mai multe lucruri decat stiu acum? Ar trebui sa consult un avocat si eventual sa ma reprezinte? Ma gandesc la faptul ca am certitudinea clara ca un imobil, ca parte a masei succesorala, a fost evaluat la o valoare mult inferioara pietei, fapt ce probabil ca la iesirea din indiviziune mi-ar crea un prejudiciu. Am multe intrebari si poate ca daca devine interesant acest topic voi avea mai multe raspunsuri si spete ale altor forumisti.
|
Posted 18 March 2008 - 21:07

deobicei valoarea imobilului este luata de la autoritatile locale care il "evalueaza" pentru platirea impozitului, in functie de zona, suprafata, etc. daca valoarea este mare ar merita consultat un avocat, dar intrebarea este.... instanta a acceptat acea cerere ? acea iesire din indiviziune banuiesc ca a fost facuta legal nu ? deci nu prea ar exista motive ca instanta sa accepte acea cere....
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users