Traseu Brasov - Cabana Padina (aprox. 1600 m alt)
Last Updated: Mar 17 2008 17:05, Started by
badboy_marius
, Mar 17 2008 17:05
·
0

Posted 17 March 2008 - 17:05

Am fost acum 1 saptamana intr-un weekend la Cabana Padina din M-tii Bucegi. Traseul a fost urmatorul : Brasov - Sinaia - Glod - Moroeni (DN71 - Drumul spre targoviste din sinaia), Sanatoriul Moroeni, apoi drum forestier rupt de tot inca aprox. 30 km.
Traseul este de evitat cu masina mica iarna, si cand spun iarna ma refer din octombrie pana in aprilie-mai). Eu am fost cu Dacia mea, si cu inca cativa prieteni cu Matiz, Toyota Celica('86), Logan, Seat Ibiza si Nissan Terrano II. Pana la sanatoriul Moroeni totul a fost ok...a inceput urcarea, eram 4 persoane in masina, plus portbagajul plin de bagaje...dupa 1 km, a inceput sa fiarba motorul, opream din 500 in 500 de metrii pana mi-a venit ideea geniala sa scot termostatul...fara lanturi si o masina cat de cat mai inalta, drumul este un adevarat iad. erau santuri in zapada, facute de 4X4, normal ca am ramas suspendati toti inafara de cel cu Nissanul. lanturile si-au facut treaba 75%, iar restul forta umana din spate. normal ca ne-a prins si noaptea, farurile mele clipeau, din ce cauza nu stiu, dar parca era posedata masina, am ramas si fara tobe,si ca mai bine de atat nu se putea a inceput si o ninsoare cu ceata... deci trageti concluziiile...evitati drumul iarna cu masini mici, iar vara plecati cat puteti de repede si de dimimineata daca vreti sa mergeti in zona aia. cei care au mai fost, stiu despre ce vorbesc. ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users