Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mi-au disparut amigdalitele ?

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024
 Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...
 Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over
 Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...
 

Descoperirea din Bucegi

- - - - -
  • Please log in to reply
55 replies to this topic

#1
sacred heart

sacred heart

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 25.11.2006
As vrea sa fac o expeditie in bucegi in vara aceasta pt a vedea daca "mitul' acesta este adevarat.

Cei care sunt interesati va rog sa ma contactati.Daca aveti si alte informatii ,le puteti posta.

#2
A_L_E_X

A_L_E_X

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,097
  • Înscris: 18.03.2006
De curiozitate, despre ce mit e vorba ?

#3
sacred heart

sacred heart

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 25.11.2006
Nimeni nu poate explica de ce pe crestele Bucegilor se inregistreaza un nivel foarte mare al radiatiilor. Cercetarile sporadice de pana acum n-au dezlegat toate aceste mistere. Raman in "picioare" doar legendele care spun ca Bucegiul a fost un urias sanctuar dacic, piatra de temelie a poporului roman.
Stam de vorba cu "muntomanii" intalniti la refugiul salvamont de la Varful Omu. Oameni impatimiti de munte, asa au fost porecliti. Ei stiu toate traseele din Bucegi. Auzim de mai multe creste ale muntilor, precum Doamnele, Omu si Batrana. Ar exista niste energii deosebite. Turistii vorbesc despre vindecari miraculoase ale celor care au trecut pe acolo. Daca oamenii aveau o boala anume. Pentru niste bucuresteni ca noi, putin familiarizati cu zona, pare ceva greu de crezut. In fine, il cunoastem si pe specialistul de la statia meteorologica Varful Omu, Gheorghe ate traseele din Bucegi. Auzim de mai multe creste ale muntilor, precum Doamnele, Omu si Batrana. Ar exista niste energii deosebite. Turistii vorbesc despre vindecari miraculoase ale celor care au trecut pe acolo. Daca oamenii aveau o boala anume. Pentru niste bucuresteni ca noi, putin familiarizati cu zona, pare ceva greu de crezut. In fine, il cunoastem si pe specialistul de la statia meteorologica Varful Omu, Gheorghe Porancea. Alt impatimit al muntilor, pentru ca de 21 de ani munceste la statia meteo si este pe deasupra si salvamontist. "Eu am insotit cu ani in urma o echipa de cercetare in Bucegi. Au fost facute masuratori radestezice pe Varful Bucura. S-a constatat o intensitate extraordinara a radiatiilor. Cert e ca eu nu pot sa stau mult timp departe de munte. De cate ori urc aici, simt ca ma incarc de energie. E ceva deosebit aici", ne spune interlocutorul nostru.

Cutremur de o luna

De neclintit par a fi Muntii Bucegi, cand ii privesti de departe. Dar acest masiv s-a cutremurat timp de o luna, in 1993. Doar pe parcursul lui august. Au fost cateva sute de cutremure atunci. Erau si cate zece miscari telurice intr-o zi. De intensitate mica. Cel mult cinci grade pe scara Richter. Prima oara am aflat despre acel femomen tot de la tehnicianul statiei meteo de la Varful Omu. "Devenisera deja obisnuinta. Zilnic se cutremurau Bucegii. Aici, la 2.505 metri altitudine, la statia meteo, simteam mai tare cutremurele decat la baza muntelui. Au fost doar niste crapaturi in peretii refugiului salvamont de la Omu. Atat. Apoi cutremurele au incetat brusc. De atunci n-au mai fost", am aflat de la Gheorghe Porancea. Statia meteo de la Omu n-a avut de suferit. E o cladire solida, cu peretii de un metru grosime, bine infipta in stanca
muntelui. Cabanele din Bucegi au ramas in picioare. Nici caderi de bolovani n-au fost. Nu au fost pagube materiale nici la baza muntelui, in Busteni.

Bubuituri din pamant

Cunoscatorii ne-au spus ca ar fi bine sa stam de vorba cu un inginer geolog, Traian Trufin, care are o teorie despre aceste cutremure din Bucegi. Omul locuieste in Busteni din 1991. A lucrat in domeniul sau timp de 25 de ani. A lucrat si in mina ani buni. Acum ne-a spus ce crede el despre acel fenomen, pe care nu numai ca l-a trait, dar l-a si "prelucrat" ca specialist. "Cutremurele au fost ciudate. Si asta pentru ca Muntii Bucegi au in structura lor calcare si conglomerate. Este
o zona stabila din punct de vedere geologic. De aceea e anormal sa avem aici cutremure", ne-a spus omul nostru. Chiar si modul in care se produceau cutremurele a starnit curiozitatea specialistului. "Se auzea mai intai o bubuitura sub pamant, apoi simteai cutremurul. Parca s-ar fi surpat ceva in adancuri. Am lucrat in mina si acolo se auzeau asemenea bubuituri, aceeasi miscare haotica a pamantului, care nu are nici o legatura cu o miscare seismica", auzim noi.
Dar au fost si alte ciudatenii in perioada cutremurelor. Fenomene intamplate la poalele muntelui, in orasul Busteni. "Eu cunosc vreo 50 de oameni care au avut insomnii atunci. ??n aer se simtea un miros ciudat, parca era gaz. E posibil ca acea emanatie de gaze sa fi provocat insomnia. Eu locuiam in acea perioada pe Strada Telecabinei si stiu ca multa lume de acolo
se plangea de insomnie", ne povesteste geologul.
In concluzie, Traian Trufin sustine ca legenda potrivit careia Muntii Bucegi ar fi strabatuti de uriase culoare subterane nu trebuie exclusa. "Fenomenele ciudate din Muntii Bucegi si legendele locului nu sunt doar povesti. Exista ceva care ne este absolut necunoscut. Eu propun organizarea unei expeditii stiintifice in Bucegi. O echipa multidisciplinara formata din chimisti, biologi, fizicieni, chiar si para-psihologi, care sa studieze in amanunt ceea ce se intampla aici. Din pacate, pana acum nimeni nu a facut asemenea cercetari care sa acopere intregul masiv", ne-a spus gazda noastra.

Ce spun specialistii

Despre seria de cutremure din Bucegi am discutat si cu directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului, Mircea Radulian. Acesta a admis faptul ca "secventa" cutremurelor din Bucegi a fost surprinzator de mare chiar si pentru specialistii din domeniu. Dar este sustinuta ideea unor miscari seismice, nu de alta natura. Au fost cutremure crustale. Asta inseamna de mica adancime, de pana la 15 kilometri. Se admite si faptul ca in Bucegi au fost cateva sute de
cutremure in 1993. "Este posibil ca aceste cutremure sa fi aparut tocmai din cauza faptului ca Muntii Bucegi se afla in apropierea Vrancei, o cunoscuta zona seismica. Dar este greu de explicat de ce in ultimii zece ani in Bucegi nu a mai fost nici o miscare seismica. Secventa aceasta de cutremure din Bucegi, din 1993, este unica pe teritoriul Romaniei", ne-a spus
seismologul. Important este ca s-au facut studii in Bucegi, dupa acea lunga serie de cutremure, dar ramane inca un mister in privinta cauzelor pentru care un intreg masiv muntos s-a clatinat timp de o luna. "Se incearca o interpretare a studiilor facute in zona. Dar problemele nu sunt inca elucidate", a admis omul de stiinta.

Aceste informatii nu au ca sursa carte lui Radu Cinamar "Viitor cu cap de mort"







View PostA_L_E_X, on Mar 15 2008, 12:51, said:

De curiozitate, despre ce mit e vorba ?

Sunt ceva informatii pe net despre aceasta descoperire din Bucegi.Insa cele mai multe le poti gasi in cartea lui Radu Cinamar "Viitor cu cap de mort"

detalii le putieti gasi aici   click pe mine

Edited by sacred heart, 15 March 2008 - 13:23.


#4
A_L_E_X

A_L_E_X

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,097
  • Înscris: 18.03.2006
Interesanta treaba cu radiatiile. Multumesc pentru informatii, sunt foarte interesante.

#5
sacred heart

sacred heart

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 25.11.2006
Citat din cartea Viitor cu cap de mort


O a doua întâlnire cu marele mason Massini a avut loc în vila luxoasă a unei diplomații străine. Deși întâlnirea a ținut mai puțin de o oră, informația oferită de Massini a fost ca o bombă. El a spus că dispune de o informație ultrasecretă care provine direct de la Statul Major al Pentagonului, și că acea informație se referă la un anumit loc din România.
Mărturisind că grupul Bilderberg are reprezentanți în cele mai importante dintre organismele politice, economice și militare ale SUA, a afirmat că există câteva grupuri oculte a căror putere este foarte mare. Dincolo chiar si de aceste grupări foarte puternice, există formațiuni de elită care supervizează viața științifică și tehnologia pe întreaga planetă, economia mondială și curentele politice globale. Deasupra tuturor se află grupul Bilderberg. Tot ceea ce e mai important și se descoperă pe planetă este adus imediat la cunoștința celor din elita mondială. Acesta a fost și cazul observațiilor secrete în ceea ce privește teritoriul României.

Pentagonul spionează cu sateliți

Pentagonul are mai multe programe militare secrete și de spionaj geodezic, folosind mai mulți sateliți geostaționari de înaltă tehnologie. Unul dintre aceștia, care se bazează pe tehnologia bionică și pe cea a undelor de formă, a reperat în anul 2002 o structură aparte într-o anumită zonă a munților Bucegi. În primul rând, spațiul gol identificat în interiorul muntelui nu comunica cu exteriorul, ci începea direct din interiorul muntelui, la o anumită distanță de panta acestuia. În al doilea rând, avea forma unui tunel foarte regulat care cotea brusc spre centrul muntelui, sub un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului era perfect plan. Cel de-al treilea element a pus pe gânduri echipa Pentagonului.
Scanarea din satelit a muntelui a evidențiat două blocaje majore ale structurii din interiorul solid de piatră care mărgineau începutul tunelului și sfârșitul lui și respingeau orice tip de sondare sau analiză, ca și cum ar fi protejat ceva în acel loc. Erau baraje energetice artificiale: primul era plan, drept ca un zid, ca un perete care bloca accesul în tunel. Al doilea era imens, ca o cupolă sau semisferă, care se afla la capătul opus tunelului, aproape de centrul muntelui. Massini a recunoscut că acolo se afla ceva extrem de important și care era foarte bine protejat. Ansamblul tunel-hemisferă se afla într-un plan paralel cu solul, iar barajul hemisferic se află pe verticala ce corespunde stâncilor de pe creastă numite Babele. De fapt, verticala ieșea la aproximativ 40 de metri între Babele și Sfinxul din Bucegi.

O structură similară în Irak

Echipa de la Pentagon a observat că barajul energetic hemisferic are exact aceeași frecvență de vibrație și aceeași formă ca cel dintr-o altă structură subpământeană foarte secretă pe care ei o descoperiseră înainte, în apropiere de Bagdad, în Irak. La scurt timp după descoperirea din subsolul Irakului s-a declanșat războiul și după câteva luni americanii au avut acces, în cel mai mare secret, la zona respectivă, despre care irakienii nu știau absolut nimic. Oricât s-au străduit, nu au reușit să penetreze zidul energetic, iar întreaga operațiune era ținută în cel mai mare secret.

Trecutul misterios al planetei

Massini a mai precizat ca ceea ce se afla acolo avea legătură cu trecutul misterios al planetei dar și cu istoria organizației lor. Faptul că Pentagonul a remarcat similitudinea datelor de investigare între structura subterană de lângă Bagdad și cea interioară din munții Bucegi i-a agitat foarte mult pe cei din elita masonilor. Inițial aproape devenise panică generală. Panica era datorită faptului că această structură – mult mai mare și mai complexă decât cea din Irak – se afla pe teritoriul României. Corelând acest fapt cu unele aspecte referitoare la viitorul României ajungem la o viziune corectă a motivelor de îngrijorare pe care le au în prezent marii masoni. Oricât de mult ar dori ei să disimuleze aceasta, acțiunile și intențiile lor ne arată cu prisosință contrariul.
O enigmă foarte mare era felul în care reușiseră cei care l-au construit să realizeze structura și golurile direct în interiorul muntelui, fără nici-o iesire la exterior. Massini a furnizat planul corect pentru a ajunge la tunel, așa cum a fost el calculat de specialiștii din Pentagon. Cea mai apropiată străpungere era posibilă la 60-70 de metri de primul baraj energetic, pe coasta muntelui. Venerabilul a garantat sprijinul tehnologic ultra sofisticat al armatei SUA pentru realizarea străpungerii spre primul baraj energetic. Era vorba de un dispozitiv foarte performant de forare în mare viteză a rocii care utiliza un jet de plasmă puternic și un câmp magnetic rotitor. Massini a cerut însă respectarea cu strictețe a secretului și prezența lui fermă în acel loc în momentul străpungerii muntelui.

Adio secrete!

În ultimile zile ale lunii iulie 2003 a avut loc forarea în interiorul muntelui, însă totul s-a aflat la vârfurile puterii de stat: adio secret! Mașina a forat mai întâi după o ciudată deviație a câmpului magnetic, apoi însă s-a corectat traiectoria. Galeria semăna cu un tunel de metrou, era perfect șlefuită și ducea până la tunelul enigmatic descoperit din satelit. La capătul apropiat al tunelului se afla o poartă imensă din piatră care se deplasase prin culisare spre stânga. Înaintea acestei porți uriașe se afla celebrul baraj energetic. Trei oameni din prima echipă de intervenție specială s-au apropiat foarte mult de barajul invizibil și l-au atins imprudent, murind pe loc de stop cardiac. Orice obiect (rocă, plastic, metal sau lemn) aruncat spre el se prefăcea imediat în praf fin. Doi generali de la Pentagon și consilierul prezidențial american erau acolo.

Marea Galerie

Massini știa cel mai mult despre originea acestei descoperiri și avea cunoștințe despre cel puțin un element care se găsea în sala cea mare semisferică. Dincolo de barajul energetic redutabil, care a cauzat moartea a trei oameni, se afla poarta imensă din rocă solidă. În peretele tunelului, în fața porții se afla o zonă pătrată cu latura de 20 cm perfect finisată pe care era trasat cu precizie un triunghi echilateral cu vârful în sus. Pătratul șlefuit se află între imensa poartă de piatră și barajul energetic invizibil. Cezar a simțit că există o anumită compatibilitate între energia barajului și cea a lui, ceva în genul unei simpatii reciproce. Atingând ușor cu mâna suprafața invizibilă a barierei energetice, Cezar a simțit fine furnicături pe piele. A înaintat și a trecut cu totul prin barajul care nu avea mai mult de un centimetru grosime. Oficialii americani erau absolut uluiți.
Atingând triunghiul de pe pătratul de rocă șlefuită, Cezar a deschis astfel poarta uriașă de piatră care a culisat silențios în perete. Această comandă unică anula barajul energetic și deschidea totodată poarta de piatră. Marea Galerie care se arăta acum în toată splendoarea ei era luminată, fără să conțină totuși nici-o sursă de lumină. În mod straniu, imediat după dezactivarea primului baraj energetic de la intrarea în Marea Galerie, scutul semisferic uriaș de la celălalt capăt al ei s-a activat brusc trecând la un nivel de vibrație superior și emițând o mare radiație luminoasă.
La o analiză mai atentă, peretele Marii Galerii era acoperit ce părea sintetic dar crea senzația că are și o parte organică în el. Avea culoarea petrolului dar reflexiile erau verzi și chiar albastru închis. Nuanțele culorilor aveau un efect profund relaxant asupra psihicului și modificau sensibil aprecierea corectă a distanței. Materialul peretelui era oarecum aspru la pipăit dar nu putea fi nici zgâriat și nici îndoit. Rezista la orice tentativă de rupere, străpungere zgâriere sau tăiere. În mod straniu, flăcările focului erau absorbite înăuntrul său: practic, focul nu pute subzista pe acel material. Americanii au recunoscut că materialul este o stranie combinație între materia organică și cea anorganică. La 280 de metri galeria cotea brusc spre dreapta într-un unghi ascuțit. La o distanță mult mai mare, în depărtare, se vedea o lumină albastră feerică, ce scânteia ca o stea. Înregistrările din satelit arătau existența unui spațiu imens la capătul Marii Galerii, dar acesta era și el protejat de un ecran energetic. Lumina albastră de la capătul galeriei este doar reflexia unei porțiuni din scutul energetic protector al uriașei săli în formă de aulă.

În subsolul Irakului

În ce privește structura similară din subsolul Irakului, ea a fost descoperită folosind indicațiile oferite de același satelit de spionaj militar care revelase și datele pentru structura din munții Bucegi. Consilierul american pe probleme de securitate națională a primit un fax ultrasecret prin care era înștiințat de faptul că scutul energetic hemisferic din subsolul Bagdadului se activase brusc, pulsând cu o mare frecvență. Informația uluitoare era aceea că în fața lui apăruse o hologramă a planetei care prezenta secvențial și progresiv continentul Europa, apoi zona de sud-est, apoi teritoriul României apoi munții Bucegi și în sfârșit localizarea structurii din interiorul lor arătând coridorul marii galerii și scutul energetic hemisferic pulsând cu putere. Era evident că cele două scuturi energetice hemisferice erau într-o directă dar misterioasă legătură astfel încât activarea unuia a dus la activarea și a celuilalt. Poate există chiar o rețea de astfel de structuri subpământene în întreaga lume.

Deconspirarea operațiunilor

Vestea proastă era că președinția SUA a fost înștiințată și a contactat diplomația română prin intermediul serviciilor secrete. În doar câteva zeci de minute, întreaga operațiune fusese deconspirată. Planul seniorului Massini se ducea de râpă. Inițial au vrut să preia controlul la nivel politic, insă politicienii noștri care aveau dreptul să fie avizați asupra acestor aspecte au intrat în panică și nu puteau face față evenimentelor. Cezar s-a decis să dezvăluie toate aspectele, intrigile și planurile care implicau legăturile cu Massini. Tensiunea diplomatică creștea din ce în ce mai mult deoarece presiunile Washingtonului cereau imperios comunicarea cu generalii de la Pentagon aflați la locul operațiunilor.

Ședința de urgență a CSAT

Discuțiile de la București au avut succes, în sensul că faptele au fost aduse la cunoștința unor persoane cu mare probitate morală și care sunt profund patriotice. O ședință de urgență a Consiliului Suprem de Apărare al Țării (CSAT) a creat un imens val de simpatie pentru Departamentul Zero. Cei mai mulți au fost cutremurați de ceea ce au aflat atunci. După decizia CSAT de a se continua cercetările sub conducerea Departamentului Zero, s-a inventariat tot ceea ce se găsea în uriașa Sală a Proiecțiilor. De la București, ordinele se succedau unele peste altele, se anulau reciproc, erau când vehemente, când evazive, și trădau o mare tensiune. Membrii CSAT erau într-o ședință continuă, menținând legătura cu baza din munții Bucegi. Ei au hotărât să facă publică această descoperire formidabilă din munții României, după ce în prealabil au dezbătut problema pe toate fețele. Statul român urma să facă întregii lumi o declarație oficială. Câțiva membri CSAT s-au opus cu vehemență.

Declarația oficială a României

Când diplomația americană a fost informată că România va transmite un comunicat mondial de presă de o importanță crucială pentru omenire, totul a devenit un haos. Nimeni nu știa, dar toți bănuiau că se întâmplă ceva foarte grav și important. Președintele a fost chemat pentru o convorbire telefonică directă cu Casa Albă. În câteva ore fuseseră blocate toate tranzacțiile și înțelegerile statului român cu organismele financiare internaționale. Se aștepta din clipă în clipă ordinul de declarare a stării de urgență în zona montană și în capitală.
Discuțiile dintre oficialii americani care sosiseră de urgență la București și partea română s-au făcut fără translator. Au fost atât de violente încât nu puține au fost momentele de criză în care diplomații strigau unii la alții cât puteau de tare, proferând multiple amenințări cu represalii. Celelalte state ale lumii nu cunoșteau nimic din această problemă, iar americanii știau bine că existau oricând câteva țări foarte puternice care s-ar fi coalizat imediat cu România pentru susținerea declarației publice.
Declarația ar fi cuprins principalele date ale descoperirii din munții Bucegi, punând la dispoziția întregii lumi dovezi, fotografii și alte elemente esențiale pentru clarificare. Ar fi fost invitați cei mai mari oameni de știință pentru studii și cercetări. Dar cel mai important aspect l-ar fi constituit dezvăluirile despre trecutul extrem de îndepărtat al omenirii și despre istoria reală care a fost aproape complet contrafăcută.

"În nici-un caz!"

Americanii au reacționat cu vehemență pentru că acea declarație ar fi spulberat într-o clipă influența lor planetară, și poate ar fi aruncat în haos economia și societatea țării lor. Acesta a fost motivul principal invocat de ei, acela de a nu crea panică. Dar au uitat să recunoască că această posibilă stare de angoasă și perturbare socială ar fi apărut ca rezultat direct al minciunii și manipulării realizată deliberat de-a lungul secolelor de către francmasonerie. S-a primit și o intervenție specială a Papei care îndemna la o mare cumpătare înainte de acest pas fundamental pentru omenire. Papa a transmis chiar că va pune la dispoziția statului român anumite documente străvechi din arhiva secretă papală care sunt de o mare importanță pentru România și sprijină dovezile descoperirii din munți. După 24 de ore de discuții s-a ajuns la un acord final de colaborare româno-american în niște termeni preciși. Poziția statului român a fost aceea de amânare a dezvăluirilor, de prezentare a lor în mod gradat omenirii.

Sala Proiecțiilor

Marea Galerie se termină brusc în aula gigantică din interiorul muntelui care avea o înălțime de 30 de metri și o lungime de 100 metri. Sala Proiecțiilor este delimitată de scutul energetic și are dimensiuni mai mici decât aula din munte. Avansând spre scutul energetic, porțiunea de scut din față este delimitată ca o ușă și devine străvezie și apoi dispare pentru a putea intra în Sala Proiecțiilor. Scutul are rolul de a proteja de diversele influențe nefaste din exterior. Odată intrat în Sală, scutul redevine compact. Din interior, scutul are o culoare alb-aurie.
În partea din spate, scutul nu mai cobora până la nivelul solului, ca în zona din față: Sala Proiecțiilor avea jumătatea din spate acoperită de zidul de rocă. În acel masiv perete din piatră, înalt de circa 10-12 metri, sunt dispuse trei guri enorme de tunel: una drept în față, iar celelalte două – simetric, de o parte și de alta a acesteia și sunt luminate difuz, într-o nuanță verzuie. Accesul la aceste tunele este strict interzis, prin protocolul secret care a fost semnat între statul român și SUA.

Mese gigantice pentru uriași

Începând din față, de la intrare, Sala Proiecțiilor conține un șir de mese imense din piatră, dispuse de-a lungul peretelui din dreapta, urmând curbura acestuia. Similar, există un alt șir de-a lungul peretelui din stânga. Nici una dintre mese nu avea o înălțime mai mică de doi metri. Pe grosimea plăcii de deasupra sunt tăiate în relief, cu precizie, semne diferite dintr-o scriere nemaivăzută care seamănă cu caracterele cuneiforme din antichitate. Scrierea conține și simboluri mai generale, cum ar fi triunghiul și cercul. Deși semnele nu sunt vopsite, ele ies în evidență printr-o ușoară radiație fosforescentă, în culori diferite de la o masă la alta.
Sunt câte cinci mese pe fiecare parte a sălii. Pe unele dintre ele există diferite obiecte care par a fi instrumente tehnice. De la multe dintre ele coboară spre sol o mulțime de fire albe translucide care se adună în cutii dreptunghiulare dintr-un material lucios, argintiu, aflate în afara mesei, direct pe sol. Cablurile fine sunt extrem de flexibile și ușoare iar în interiorul lor se observă mici impulsuri luminoase care alunecă pe toată lungimea lor.
La apropierea de oricare dintre mese, se activează simultan pe suprafața ei o proiecție holografică care prezintă aspecte dintr-un anumit domeniu științific. Imaginile tridimensionale sunt perfecte și foarte mari, cu o înălțime de aproape doi metri și jumătate. Pe suprafața dreptunghiulară a meselor din piatră șlefuită există o fantă îngustă, lungă de câteva zeci de centimetri, paralelă cu latura mare a mesei din care apar proiecțiile holografice. Proiecțiile rulează singure însă în același timp ele sunt interactive și depind de cel care le urmărește și atinge suprafața mesei.

Combinații genetice

Urcând pe un trepied adus special, se poate vedea că suprafața meselor este acoperită cu o peliculă dintr-un material sticlos, întunecat. Pelicula e împărțită în mai multe pătrate mari delimitate prin linii drepte, care formează un fel de caroiaj. La una dintre mese domeniul proiecțiilor este biologia astfel că se derulează imagini cu plante și animale, unele complet necunoscute. Atingând unul dintre pătrate, holograma înfățișează structura corpului uman a celui care dirijează proiecția. Se derulează imagini holografice ale diferitelor zone ale corpului care se rotesc mereu. Alte pătrate arată proiecții ale altor ființe, de pe alte corpuri cerești. Atingând simultan două pătrate diferite se înfățișează o analiză științifică complexă prezentând ADN-ul ființelor respective și posibilitățile de compatibilitate între ele. Pe lateral, apar linii verticale cu explicații în ciudata scriere iar în final apare forma mutantă cea mai probabilă, ca o combinație între cele două informații genetice.

Giganți adevărați

Cei care au construit întregul edificiu trebuie că erau foarte înalți, altfel nu se pot explica dimensiunile gigantice ale tuturor obiectelor din Sala Proiecțiilor.
O confirmare a existenței uriașilor pe teritoriul României o găsim în ziarul Ziarul. "Echipa de la Ziarul este însoțită de cercetătorul Vasile Rudan, care a semnalat faptul că "poveștile" oamenilor din comuna Bozioru despre uriașii care au locuit pe acele meleaguri au și dovadă concretă: o necropolă cu schelete de uriași. Aceasta a fost descoperită întâmplător, în urmă cu peste 20 de ani, cand s-a hotărât ca în Scăieni să se planteze o livadă de meri. Săpând pe o colină, sătenii au descoperit schelete uriașe, măsurând în jur de 2,40 metri, chiar mai mult. Drăgoi Ilie, unul dintre cei care au lucrat atunci la livada de meri, ne duce la fața locului. Până la "culmea" unde fuseseră plantați pomii, coborâm în pantă abruptă, pe o uliță înecată de noroi. O dată ajunși, nea Ilie ne arată întreaga livadă, care acum nu mai rodește: "Peste tot sunt mormintele uriașilor. Făceam gropi, să plantăm puieții, când dau de o căpățână de om, mare cât un dovleac de prăsilă. Nici că mai văzusem așa ceva. Ne uitam toți cruciți. Sap mai departe și dau și de niște oase de la picioare, cât aracii de vie. O namilă de om fusese răposatu"."
Există multe legende care amintesc despre vremurile când pe Pământ trăiau uriași. Mitologiile sumeriană, egipteană, hitită, greacă au un întreg "capitol" despre războaiele purtate de zeii cei bătrâni cu generația titanică, ființe de dimensiuni gigantice, zămislite de zei. Pe atunci, spun legendele, pe Pământ trăiau doar zeii. Giganții aveau și alte defecte în afară de statura colosală. Aveau mai multe brațe, capete sau fețe, adesea doar un ochi în frunte, din care cauză erau numiti ciclopi, și erau cam tăntălăi. Buni de muncă grea, dar să nu te fi aflat în calea lor când se supărau. Aruncau cu stânci colosale de se cutremura pământul. Fiii "normali" ai zeilor s-au folosit de giganți pentru a acapara puterea și a-i detrona pe zeii bătrâni. Fotografia alăturată înfățișează un schelet uman uriaș găsit de americani în Irak. Lucrurile încep să se lege...

Biblioteca universului

Pe fiecare latură a sălii sunt dispuse câte cinci mese uriașe fiecare găzduind proiecții din domeniul fizicii, cosmologiei, astronomiei, arhitecturii, tehnologiei, un domeniu care prezintă caracteristicile mai multor rase de ființe inteligente – care nu toate aveau aparență umană – și un domeniu al religiei. Pare ca o imensă bibliotecă a universului.
În mijlocul sălii se află un podium pe care este montată o instalație de emisie mentală, un posibil amplificator al energiei gândului, mașină structurată după proporțiile constructorilor ei.

Tabloul de comandă al României

Mai departe se află un tablou de comandă înfățișând simboluri geometrice precise de diferite culori. Există și două manete care pot culisa pentru a comanda ceva. În centrul panoului se află un buton roșu mai mare decât restul. Scopul butonului este arătat într-o hologramă explicativă: o imagine a Pământului de la vreo 25 km înălțime apoi se arată lanțul munților Carpați. Se arată apoi scurgerea unor imense cantități de apă către șes și câmpie până când solul rămâne complet liber.
Apoi, din solul teritoriului României de azi și al unei părți din Ungaria și Ucraina apar șuvoaie tot mai mari de apă ca niște râuri gigantice din toate direcțiile îndreptându-se către munți și podișul Transilvaniei. Apoi imaginea se focalizează mai mult și întreaga Românie devine practic o nouă mare din care apar doar în unele zone vârfurile munților ca niște insule. Acționând manetele de pe panou, apele încep să se retragă de pe teritoriul țării noastre, însă se îndreaptă toate către un singur punct, în masivul Retezat, munții Godeanu. Un adevărat manual de utilizare!

O amforă misterioasă

După tabloul de comandă există un pătrat mare cu latura de trei metri pe care se află o amforă. Conținutul ei reprezintă unul dintre punctele forte ale descoperirii. Aceasta este ceea ce își dorea cu atâta ardoare venerabilul Massini pentru el și pentru elita masonilor. Amfora conține un praf alb foarte fin. Cercetătorii americani au rămas consternați să constate că substanța are o structură cristalină necunoscută a aurului monoatomic care este foarte dificil de obținut mai ales în formula de puritate foarte mare.
Venerabilul Massini era informat încă înainte de a pătrunde în sală de existența amforei. Pulberea de aur în forma ei pură stimulează foarte mult anumite fluxuri și schimburi energetice la nivel celular și neuronal. Adică provoacă un proces accelerat de întinerire. Teoretic, un om poate să trăiască în același corp fizic timp de mai multe mii de ani cu condiția să consume, la anumite intervale de timp, și în cantitate bine determinată, pulbere de aur monoatomic. Așa se explică multe aspecte enigmatice legate de longevitatea incredibilă a unor personaje importante și arată intențiile ascunse ale elitei mondiale ale masonilor.

Istoria adevarată a planetei

În mijlocul pătratului se află un dom care proiectează o imensă hologramă cu elemente în mișcare. Sunt redate sintetic aspectele principale ale trecutului extrem de îndepărtat al omenirii, chiar de la originea sa. Teoria evoluționistă a lui Darwin este astfel complet falsă. Adevărata origine a omului este înfățișată holografic într-o formă condensată. După aceste lecții de adevăr, se poate spune că 90% din istoria oficială a omenirii este falsă și contrafăcută. Incredibil, dar ceea ce se consideră că s-a petrecut cu adevărat este în mare parte minciună, în timp ce miturile și legendele popoarelor sunt aproape în totalitate adevărate. Această stranie inversiune a cauzat de-a lungul timpului multe probleme și conflicte între oameni.
Majoritatea ideilor arheologilor sunt false. Unele "fantezii" ale savanților, cum ar fi hilara teorie a dispariției dinozaurilor în urmă cu 65 milioane de ani sau considerarea vechilor continente Atlantida si Lemuria ca fiind un mit, sunt acum complet spulberate pentru că proiecția holografică arată clar cum s-au petrecut lucrurile în realitate. Din când în când holograma păstra imaginea evenimentului, dar pe fundal apărea harta cerului cu pozițiile marcate ale principalelor stele și constelații la momentul respectiv. Astfel s-a reușit datarea exactă a evenimentelor din prezentare. Deși perioada de timp acoperită de proiecții este foarte mare (mai multe sute de mii de ani), iar ciclul precesional al Pământului este de 25920 de ani, prin observarea numărului de ani platonicieni (cicluri de 25920 de ani) s-a calculat exact datarea evenimentelor. Munții Bucegi s-au format în urmă cu 50-55 mii de ani.


Dezvăluiri șocante

Autorul recunoaște că a văzut ce s-a petrecut în realitate la Potop și unde au fost germenii civilizației umane, însă aceste aspecte nu are permisiunea să le reveleze pentru că implică realități mult prea șocante pentru mentalitatea, ideile și cunoștințele omului contemporan.
Într-o tulburătoare desfășurare de imagini se arată existența lui Iisus și răstignirea lui pe cruce. Proiecțiile revelează multe persoane dintre cele care au asistat pe colină la răstignirea lui Iisus, care nu erau din acel timp, ci veniseră acolo din alte perioade istorice. Acele ființe umane, care nu se deosebeau la îmbrăcăminte de evreii prezenți la momentul răstignirii, aveau totuși trăsături ale chipului complet diferite de ale acestora și tocmai de aceea își ascundeau fața cât mai mult sub faldurile hainelor. Holograma mai arată secvențial viețile și misiunile spirituale ale altor personaje excepționale din trecutul foarte îndepărtat al omenirii, despre care nu se știe absolut nimic acum. Atunci sistemul social și distribuția populației planetei erau complet diferite de ceea ce se cunoaște în prezent, iar arheologii și antropologii ar trebui să-și revizuiască din temelii concepțiile.

Trei tunele misterioase

Pe peretele din spate sunt cele trei deschideri gigantice, fiecare având un tablou de comandă asemănător cu cel principal, dar mai mici. Tunelele respective se îndreaptă pe mii de kilometri în trei zone diferite ale planetei. Cel din stânga duce undeva în Egipt, într-un ansamblu secret și încă nedescoperit care se află sub nisip. Tunelul din dreapta ajunge la o structură similară dar mai mică din podișul Tibet. Din acest al doilea tunel există ramificații secundare care conduc într-o zonă din subsolul Buzăului, aproape de curbura Carpaților, iar o alta se îndreaptă spre structura din subsolul Irakului, lângă Bagdad. Apoi, în continuare, există încă o ramificație până în subsolul podișului Gobi din Mongolia.

Un secret mondial

Al treilea tunel, plasat central între celelalte două, face obiectul unui secret mondial asupra căruia SUA dorea garanții foarte ferme. Cunoscând teribila influență politică a masonilor și relațiile venerabilului Massini în structurile politice ale României și SUA, putem bănui că se încearcă o preluare treptată a controlului asupra bazei de către factori externi intereselor statului nostru. Există totuși persoane foarte importante în aparatul politic și administrativ care acum cunosc mașinațiile masoneriei mondiale și care se opun cu vehemență influenței acesteia, mai ales în ce privește descoperirea din munții Bucegi. Tunelul central coboară în interiorul scoarței planetei și poate oferi un răspuns cu privire la originea structurii din interiorul muntelui și a celor care au construit-o.
Autorul afirmă în încheiere că se făceau pregătiri intense secrete pentru o expediție mai întâi prin tunelul spre Egipt, apoi prin cel spre Tibet și în final prin cel central către interiorul Pământului. Plecarea urma să aibă loc în septembrie 2003."

#6
add2005

add2005

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,046
  • Înscris: 28.05.2006
Mi se pare SF.
Mai exista ceva materiale in afara de acea cartea ? Nu te poti lua doar dupa o carte.

#7
sacred heart

sacred heart

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 25.11.2006

View Postadd2005, on Mar 15 2008, 13:33, said:

Mi se pare SF.
Mai exista ceva materiale in afara de acea cartea ? Nu te poti lua doar dupa o carte.

Eu unul am mai auzit despre sala proiectiilor de sub sfinx din doua surse.Sursele fiind doua clarvazatoare.Una din ele este Valentina (clarvazatoarea oarba din iasi) ,iar la cealalta nu-i stiu numele.Cert e ca clarvazatoarea Valentina e autentica .Iar momentul cand a spus despre sala de sub sfinx,l-am fazut intr-un film facut de un amator.

#8
cleo222

cleo222

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,002
  • Înscris: 08.04.2007

View Postsacred heart, on Mar 15 2008, 13:42, said:

Eu unul am mai auzit despre sala proiectiilor de sub sfinx din doua surse.Sursele fiind doua clarvazatoare.Una din ele este Valentina (clarvazatoarea oarba din iasi) ,iar la cealalta nu-i stiu numele.Cert e ca clarvazatoarea Valentina e autentica .Iar momentul cand a spus despre sala de sub sfinx,l-am fazut intr-un film facut de un amator.



Tu chiar crezi in clarvazatori?  :confuzzled:

#9
landscape10

landscape10

    Banned by landscape10

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,459
  • Înscris: 29.10.2005
Bullshit!

Radu Cinamar este un pseudonim pentru Pavel Corut. Daca ati citi prefata cartii ati vedea si disclaimerul de rigoare si anume: "informatiile prezentare in aceasta carte nu sunt reale, orice asemanare cu persoane, fapte sau intamplari reale este doar o coincidenta", etc etc

#10
Cristisp

Cristisp

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,263
  • Înscris: 29.01.2007
Desi am mai citit despre astfel de lucruri in cartile lui Pavel Corut si mi-as dori sa fie adevarate, permiteti-mi sa ma indoiesc ca macar o idee din aceasta expunere ar fi adevarata.

(probabil ca nu as crede nici daca as vedea)

LE:

View Postlandscape10, on Mar 15 2008, 13:47, said:

Bullshit!

Radu Cinamar este un pseudonim pentru Pavel Corut. Daca ati citi prefata cartii ati vedea si disclaimerul de rigoare si anume: "informatiile prezentare in aceasta carte nu sunt reale, orice asemanare cu persoane, fapte sau intamplari reale este doar o coincidenta", etc etc


Asa se explica :D

Edited by Cristisp, 15 March 2008 - 13:50.


#11
sacred heart

sacred heart

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 25.11.2006

View Postcleo222, on Mar 15 2008, 13:45, said:

Tu chiar crezi in clarvazatori?  :confuzzled:


DA..chiar cred .Si numai experienta personala mi-a dat aceasta credinta.





Explicatiile astea cu Pavel Corut ,le-am auzit si eu.dar nu asta e baza.Iar daca voi credeti ca organizatiile din romania care se ocupa cu asa ceva,vor afisa informatii de astea pe toate gardurile,..atunci va inselati.

Edited by sacred heart, 15 March 2008 - 14:09.


#12
Cristisp

Cristisp

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,263
  • Înscris: 29.01.2007

View Postsacred heart, on Mar 15 2008, 14:08, said:

DA..chiar cred .Si numai experienta personala mi-a dat aceasta credinta.





Explicatiile astea cu Pavel Corut ,le-am auzit si eu.dar nu asta e baza.Iar daca voi credeti ca organizatiile din romania care se ocupa cu asa ceva,vor afisa informatii de astea pe toate gardurile,..atunci va inselati.

Care organizatii? Bubulii cumva? N-ar strica sa ne dai mai multe detalii.

#13
add2005

add2005

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,046
  • Înscris: 28.05.2006

View Postsacred heart, on Mar 15 2008, 14:08, said:

DA..chiar cred .Si numai experienta personala mi-a dat aceasta credinta.





Explicatiile astea cu Pavel Corut ,le-am auzit si eu.dar nu asta e baza.Iar daca voi credeti ca organizatiile din romania care se ocupa cu asa ceva,vor afisa informatii de astea pe toate gardurile,..atunci va inselati.
Nu-i vorba de afisat pe toate gardurile. Daca era ceva adevarat care implica SUA asa de tare, nu aparea cartea si autorul era asasinat inainte sa se tipareasca cartea. Ce scrie in cartea are legaturi cu organizatii din care orice tradator moare.

Daca era adevarat americanii aveau grija sa nu apara.
Exista multe alte asa zise "secrete" pe tot globul pe care nu si le poate explica nimeni. Sau cel putin asa se vrea sa para.
Cand eram mic eram pasionat de chestii deastea. Dupa parerea mea din tot ce scrie acolo 99% ii fals. Adevarul ii foarte bine pastrat. Cel putin se arunca cu minciuni, pentru a se scapa de curiozitatea oamenilor pentru "adevaratul" adevar.

#14
Cristisp

Cristisp

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,263
  • Înscris: 29.01.2007
Ia uite ceva interesant despre Pavel Corut:

http://www.timisoara.../newmioc/59.htm

#15
Inginerul

Inginerul

    Setup Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,488
  • Înscris: 22.05.2002

View Postsacred heart, on Mar 15 2008, 13:00, said:

...Turistii vorbesc despre vindecari miraculoase ale celor care au trecut pe acolo. Daca oamenii aveau o boala anume...
Buna ziua. Am reumatism din 1985. Daca ma duc prin Bucegi am vreo sansa sa scap? Macar o ameliorare, ceva...

#16
sacred heart

sacred heart

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 25.11.2006
topicul asta nu l-am deschis ca sa fiu convins de catre ceilalti ca asa ceva nu exista.In vara asta oricum merg in bucegi,si as vrea sa ma conving de autenticitatea acestor informatii,nu din vorbele altora ci din ceea ce vad eu.

View PostInginerul, on Mar 15 2008, 14:22, said:

Buna ziua. Am reumatism din 1985. Daca ma duc prin Bucegi am vreo sansa sa scap? Macar o ameliorare, ceva...

Arunca o privire aici!!!!!!!  <- click


Asta nu mai e de pavel Corut

Edited by sacred heart, 15 March 2008 - 14:27.


#17
add2005

add2005

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,046
  • Înscris: 28.05.2006

View Postsacred heart, on Mar 15 2008, 14:22, said:

topicul asta nu l-am deschis ca sa fiu convins de catre ceilalti ca asa ceva nu exista.In vara asta oricum merg in bucegi,si as vrea sa ma conving de autenticitatea acestor informatii,nu din vorbele altora ci din ceea ce vad eu.
Nu te opreste nimeni. Credema ca si noi suntem curiosi. Dar la prima vedere seamana cu un SF. Iar tu nu deti destul de multe detalii. Gandeste-te ce suprafata ocupa muntii Bucegi. Cauti acul in carul cu fan.

View Postsacred heart, on Mar 15 2008, 14:25, said:

Arunca o privire aici!!!!!!!  <- click


Asta nu mai e de pavel Corut

In bihor exista un deal unde masinile urca singure(cu motorul oprit).

#18
sacred heart

sacred heart

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 25.11.2006
Valentina confirma ipoteza galeriilor subterane

Vizionara Valentina, femeia oarba din Iasi care poate pune diagnostice si prin telefon, sustine ca a descoperit prin metode proprii ca un important suvoi de energie, de aceeasi calitate cu cea care alimenteaza complexul de la Gizeh, scalda si Sfinxul nostru din Bucegi. Iar subteranele nedescoperite ale acestuia comunica cu piramidele din Egipt. "Acolo e trecutul omenirii. Dar nu-i omenirea de acum doua mii de ani. E cu mult mai demult, tare mult inainte. Sfinxul din Bucegi este ocrotitorul pamintului pe care locuim. De fapt, in Bucegi, la Sfinx vine un suvoi foarte puternic de energie. Atunci cind cu stiinta care va fi pe pamint va birui cineva sa ajunga sub Muntii Bucegi, va da peste toate aceste inscrisuri si documente insemnate si, dupa semnele acelea, va sti ce are de facut. Dar asta se va intimpla numai dupa ce suvoiul de energie de deasupra va slabi", spune clarvazatoarea care n-a fost niciodata in Bucegi.

View Postadd2005, on Mar 15 2008, 14:28, said:

Gandeste-te ce suprafata ocupa muntii Bucegi. Cauti acul in carul cu fan.


Pai tocmai de asta nu vreau sa ma apuc sa caut de unul singur.Dar in cele din urma am sa o fac si pe asta.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate