Cretin cu 2 rottweileri
Last Updated: Mar 13 2009 12:08, Started by
M3ntal
, Mar 10 2008 16:50
·
0

Posted 18 February 2009 - 19:04

prietene cu botnita sau fara iti garantez ca nu vei scapa usor, eu am bullterrier si iti garantez, ca si daca ii pun botnita tot te face praf, si nu mai face cainii "javre" deoarece nu ei sunt javrele ci noi, daca te crezi asa neindreptatit dute la aia de la protv ca sigur aia or sa te bage in seama, politia nu va face nimic pentru ca nu se ocupa cu cazuri de ... :lol: am si eu pe unu in bloc la fel ca tine.pai ma bolovanilor orice animal este periculos !!! :lol: , iar la faza cu otrava esti prea praf ca sa mai ma obosesc sa scriu, imi dau seama dupa nick ce fel de om esti, ii dau dreptate celui care te-a caracterizat mai sus
|
Posted 18 February 2009 - 19:14

una e sa fii muscat si alta e sa fii lovit, tie ce nu ti-e clar? aaa, ca e nasol in ambele cazuri, asta e altceva.
dar am si eu o intrebare pentru tine. daca ma "face praf" (cum zici tu) bullterrier-ul tau, eu pe cine tre' sa fac praf? pe caine sau pe tine? |
Posted 19 February 2009 - 21:40

vladc, on Feb 18 2009, 19:14, said: una e sa fii muscat si alta e sa fii lovit, tie ce nu ti-e clar? aaa, ca e nasol in ambele cazuri, asta e altceva. dar am si eu o intrebare pentru tine. daca ma "face praf" (cum zici tu) bullterrier-ul tau, eu pe cine tre' sa fac praf? pe caine sau pe tine? vad ca o dai in altele si sa fiu sincer nu am chef de cearta, sunt o gramada de ..... cu mentalitate de incuiati, exemplu cel care a deschis topicul !!! voi uitati-va in continuare la ... ala de post tv si vedeti ce caine a mai muscat nu stiu ce copil :lol: :lol: si lasati-ne pe noi astia crescatorii de "JAVRE", "MONSTRI" sau cum dracu le mai spuneti sa ne crestem "JAVRELE" asa cum stim. subiect incheiat !!! Edited by chicco, 19 February 2009 - 21:45. |
Posted 20 February 2009 - 09:11

pai vezi?
aici e problema... modul in care raspundeti voi iubitorii de animale, extrem de virulent si total pe langa subiect. si nu am chef de cearta. |
Posted 21 February 2009 - 01:55

Rotweillerul precum si Doberman sau alte rase de caini de paza sunt animale cretine din nastere ,e de a dreptul stupid cand aud ca stapani au crescut bine animalul poti sa il stergi la cur ca tot ataca cand nu te astepti
|
Posted 21 February 2009 - 04:01

O parte dintre voi (am sa explic imediat cum va numiti, voi, aceia) dati o mai mare importanta animalelor decat oamenilor. Eu nu ma consider superior cainelui dar nu am sa consider nici cainele superior omului.
Sa le luam pe rand: -daca un om face o crima/talharie/atac etc. (fapta penala grava) nu e cu nimic vinovat? O arestam pe ma-sa ca ea l-a crescut asa? Nu, il bagam pe el la puscarie. Asadar, daca un caine ataca un om de ce sa nu fie pedepsit si cainele? nu are discernamant? Poate ca nu, dar ramane periculos. Iar daca ar exista o lege prin care cainele respectiv sa fie luat de la tapan si dus intr-un adapost pt. animale nu as avea nimic impotriva. Nu sunt adeptul omorarii animalelor. Dar daca aceasta lege nu exista iar stapanul stiu ca nu pateste mai nimic si ramane si cu cainele (de fapt asta ne intereseaza, nu cata amenda a luat sau cati ani cu suspendare) am tot "dreptul" (ilegal, bineinteles) de a lua masuri impotriva acelui caine pentru a-mi apara sanatatea mea, a familiei si a celor apropiati, pentru care acel caine constituie un pericol. -citeam mai sus ca unul explica vecinilor ca el isi apara cainele si nu invers si ca "dobitoc" este cel care isi creste cainele prost si il lasa fara lesa si botnita stiindu-l agresiv. Eu spun ca "dobitoc" este cel care incalca legea indiferent cat de leu sau pisica este cainele lui. Daca legea spune ca trebuie sa-l scoti cu lesa si botnita, iar cainele tau se incadreaza in categoria acelor patrupede, asa il scoti si nu cauti scuze si justificari. Eu nu umblu cu pistolul sau cutitul pe strada. Astfel de "dobitoci" se numesc "smecheri de Romania" iar ca ei sunt din pacate cam 80% din posesorii de caini agresivi (sau considerati agresivi) din tara noastra. Restul de 20% respecta legea. Un astfel de caine este la fel de periculos ca si un cutit, pistol sau alta arma. Respectati legea si apoi sariti cu gura in apararea patrupedelor voastre. Ba mai sunt unele specimene (si nu ma refer la caini) care au mai putina minte si decat animalul de companie. Acelora le urez sa-si creasca "javra" cum doresc atata timp cat atunci cand trece pe langa mine si-o tine in lesa si are botnita. Daca nu respecta acest lucru atunci sa se astepte si el la ce e mai rau si ii doresc sa fie la fel de viteaz cand i-ar iesi in cale un individ (poate pasnic, poate nu-sa ghiceasca si el asa cum trebuie sa ghicim si noi daca cainele lui este agresiv sau nu) cu un cutit sau un pistol in mana. Nu suntem cu nimic mai presus decat animalele si nu ne diferentiem cu nimic de ele, in afara legilor societatii in care traim. Respectati legea si diferentiati-va de cainii pe care-i aveti, altfel va vom trata ca pe caini, daca nu sunteti in stare sa va diferentiati. Cresteti-va voi cainii in buna convietuire cu cei din jur si nu lasati cainii sa va creasca pe voi in legea junglei. |
Posted 23 February 2009 - 09:57

raluca805, on Jan 31 2009, 00:31, said: Pariez ca ai peste 40 de ani si ca esti nefericit in general, asta nu e relevant ptr tine oricum.......Nu uita ca nimic nu iti da dreptul sa judeci, sa comentezi tu despre cine , ce fel de animal tine in casa.Nu te mai gandi tu asa departe la cum ''va arata lumea condusa de generatiile care vin'', gen Gigel sau pe cine mai judeci tu pe aici, ca la cat te plangi de basinile cainilor din jur, ma si mir ca ai supravietuit pana acum la cat de sensibil esti.Nu cred ca te induioseaza dragalasenia unui animal, te contrazici singur atata timp cat pt tine conteaza numai ca vaca da lapte si cainele sta de paza.Ziceai ca ai trait la tara, deci era ok sa mirosi mizeria si basinilie porcilor tai din curte, si faceai efortul asta numai ptr ca stiai ca in decembrie vei baga carnati in tine?Si aici ma gandesc si eu, ca poate si omul de langa mine are un rol utilitar numai dar tie, chiar nu iti gasesc nici macar unul. |
Posted 23 February 2009 - 17:23

thesouloflove, on Feb 21 2009, 01:55, said: Rotweillerul precum si Doberman sau alte rase de caini de paza sunt animale cretine din nastere ,e de a dreptul stupid cand aud ca stapani au crescut bine animalul poti sa il stergi la cur ca tot ataca cand nu te astepti "Rotweillerul precum si Doberman sau alte rase de caini de paza sunt animale cretine din nastere "zise el in cunostinta de cauza. Tu ori esti prost ori habar nu ai ce vorbesti. Eu am un rottweiler de 11 ani care este foarte echilibrat psihic si cuminte, este o bucurie in viata noastra. Te intampina mereu cu bucurie, este jucaus si loial. Nu a muscat in viata lui pe nimeni, ba mai mult nici macar nu a avut vreo tentativa. Habar nu ai ce vorbesti. Edited by babyblu, 23 February 2009 - 17:32. |
Posted 02 March 2009 - 00:41

Bun, n-am citit tot topicul, dar iata parerea mea.
Trebuie sa fii ABSOLUT CRETIN sa afirmi ceva cu certitudine despre un animal, indiferent ca l-ai crescut de pui si il iubesti ca pe un copil. Niciodata nu poti sa stii cum va reactiona, asa ca toti posesorii de caini periculosi care sunt siguri ca isi cunosc odorul ar trebui sa se gandeasca mai bine. Intrebarea cu "ce e vina cainelui?" iar mi se pare cretinoida. Deocamdata un om este inca mai valoros decat un caine, deci daca cutu devine agresiv trebuie omorat. Inteleg ca in alte situatii, cu alt stapan poate ca ... dar asta nu conteaza, ce e important este ca e un pericol si trebuie eliminat. Ce-as face eu in cazul domnului cu problema? 1. Vorbit cu ei. 2. Anuntat politia. 3. Omorat cainii. |
Posted 12 March 2009 - 15:43

M3ntal, on Mar 10 2008, 16:50, said: La mine pe la bloc este un cretin cu 2 rotweileri care sunt lasati liberi, fara botnita si fara lesa.Acum putin timp, am avut parte de un incident, dadeam coltul la bloc.In momentul urmator am inghetat.La vreo 20 de metri de mine erau cei 2 caini care s-au intors spre mine (liberi).M-am intors incet si am fugit cat de repede am putut spre scara si m-am inchis acolo si am stat vreo 15 minute.A fost o experienta cumplita. As vrea sa reclam cumva la politie Poate cineva sa-mi zica si mie paragraful ala din lege care obliga stapanul sa-si tina animalul cu botnita? P***m-as pe el de nenorocit, ca-mi vine sa-i dau foc, si lui, si javrelor lui. dar n-ai auzit mai de antigel de masina sau otrava de sobolani sau alte otravuri? trebuie sa ai grija doar cum le dai la catei ca sa nu se prinda stapanii --- scapi imediat de rotweileri Babuska, on Dec 9 2008, 18:15, said: Bestii fara inima si creier. Un caine de cele mai multe ori valoreaza mai mult decat un om care s-a nascut doar sa faca umbra pamantului degeaba, zise Babuska si mai lua o gura de moloz kimi, on Dec 17 2008, 13:28, said: si eu ma bat cu ursii de sub Tampa, de fiecare data cand duc gunoiu'. :D bravo! asa mai zic si eu :boxing: |
|
Posted 13 March 2009 - 12:08

eu am un rott de 2 ani ,dresat si cuminte dar tot il scot cu lesa si botnita din curte desi stau la tara si il plimb in masina pana undeva pe camp unde il pot lasa liber...........desi stiu ca nu ataca pe nimeni prefer sa respect legea(buna sau rea) si daca cel ce a lansat topicul ar fi citit legea respectiva ar fi stiut ca proprietarul cainilor e pasibil de amenzi dar in acelasi timp si el daca incearca sa le faca rau..............e adevarat ca un caine mare poate fi periculos dar sa nu uitam cati oameni au fost omorati,mutilati etc de cainii maidanezi.....................in gandirea celor care nu suporta cainii mari ar trebui sa-i desfiintam pe toti si sa crestem doar teckeli sau ceva de gen..............oricum ar trebui otraviti si soferii inconstienti, asasinii, violatorii etc ca doar si aia ne pun vietile in pericol
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users