Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Plafonare preturi energie

Vanzari foto - CIPA 2023

Recomandare perdele sau draperii ...

Invertor Victron Easysolar-II 48/...
 "Militarizarea" Antifraudei

Washington DC in 1940 - secvente ...

Miniatur Wunderland - Monaco

Familia Simpson
 plata impozit profit actiuni trad...

Extras de cont cu semnatura elect...

Ce parere aveti despre ascasa.de ...

Sfat achizitie bmw e92 320d
 switch Gigabit POE pentru toate e...

Triunghi

Relatie, vorbit prin mesaje

Radon!
 

CERERI TUTORIALE - Doar in acest topic. Restul vor fi STERSE fara avertisment.

- - - - -
  • Please log in to reply
288 replies to this topic

#37
queensoft

queensoft

    Trust no one

  • Grup: Banned
  • Posts: 16,079
  • Înscris: 26.11.2005

View PostPReYMOde, on May 3 2008, 12:07, said:

nus2 daca postez bine aici dar here it is:
as vrea un tutorial pt schimbare imaginii windowsului cand incepe sa porneasca pc ( aia cu o bara albastra si cu windosw)
nus2 daca se poate dar va raman recunoscator pt orice tutorial:P
http://www.google.co...amp;btnG=Search

View PostMCopper, on May 3 2008, 14:42, said:

Unde asi putea gasi tutoriale pentru 3d Max Studio? :D
http://www.google.co...&...-8&oe=utf-8

#38
reluin

reluin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 11.03.2008
Caut de ore bune si nu m-am lamurit.
Nu sunt specialist in PC doar "butonar", insa vreau sa cumpar un calculator pe care sa-l instalez la firma cu "XP Home".
Problema este ca nu stiu cum sa fac sa setez mai multi utilizatori care sa ruleze doar programele cu care trebuie sa lucreze.
Aceste programe trebuie sa faca anumite update-uri si raportari saptamanale deci au acces la internet dar nu vreau sa stea sa descarce toate prostiile sa ma trezesc cu virusi si toate cele.
Pe scurt: sa le dau acces pentru fiecare la un anumit program si la internet doar pentru descarcarea update-urilor (care nu se fac automat).
Se poate asa ceva numai din Windows?
Ce alt program pot folosi? (nu ma trimite-ti la linux ca nu merg programele pe el!)
Nu vreau neaparat free, sper ca sa nu fie prea scumpe totusi!

#39
coosty

coosty

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 17.12.2007
Cine ma poate invata cum sa pun doua sisteme de operare pe un calculator.Am o imprimanta foarte buna dar ceva mai veche si nu merge pe XP (nu are driver).Merge foarte bine cu windows 98. Am facut 3 partitii am instalat XP in "C" si dupa aia 98 in "D" , dar calculatorul mergea numai in 98 a uitat de XP.
Am reinstalat windows xp ,si apoi mergea numai pe XP, am modificat notepadul din fisierul boot.ini ca sa vada cele doua windowsuri dar la pornire daca aleg win 98 nu merge , zice sa reinstalez win 98 , si daca il reinstalez dupa aia no sa mai mearga XP . Nu stiu care e cauza de cateva zile ma chinui dar fara nici un rezultat.

View Postcoosty, on May 7 2008, 13:17, said:

Cine ma poate invata cum sa pun doua sisteme de operare pe un calculator.Am o imprimanta foarte buna dar ceva mai veche si nu merge pe XP (nu are driver).Merge foarte bine cu windows 98. Am facut 3 partitii am instalat XP in "C" si dupa aia 98 in "D" , dar calculatorul mergea numai in 98 a uitat de XP.
Am reinstalat windows xp ,si apoi mergea numai pe XP, am modificat notepadul din fisierul boot.ini ca sa vada cele doua windowsuri dar la pornire daca aleg win 98 nu merge , zice sa reinstalez win 98 , si daca il reinstalez dupa aia no sa mai mearga XP . Nu stiu care e cauza de cateva zile ma chinui dar fara nici un rezultat.


#40
queensoft

queensoft

    Trust no one

  • Grup: Banned
  • Posts: 16,079
  • Înscris: 26.11.2005
Se instaleaza intii 98 pe prima partitie, apoi XP pe a doua. Nu are rost sa te mai chinui cu recuperarea, ia si instaleaza de la capat.

#41
coosty

coosty

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 17.12.2007
multumesc queensoft si scuze , eram asa de disperat si mam gandit ca poate asa da cineva si de intrebarea mea

#42
DexterJack

DexterJack

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 207
  • Înscris: 07.04.2008
Salut, doresc un tutorial despre ansys v.10, v.11...am gasit ceva pe net, dar nu sunt multumit de 'calitate',prea sumar...10x;)

#43
tavi----

tavi----

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 303
  • Înscris: 31.01.2008

View Postreluin, on May 6 2008, 00:34, said:

Caut de ore bune si nu m-am lamurit.
Nu sunt specialist in PC doar "butonar", insa vreau sa cumpar un calculator pe care sa-l instalez la firma cu "XP Home".
Problema este ca nu stiu cum sa fac sa setez mai multi utilizatori care sa ruleze doar programele cu care trebuie sa lucreze.
Aceste programe trebuie sa faca anumite update-uri si raportari saptamanale deci au acces la internet dar nu vreau sa stea sa descarce toate prostiile sa ma trezesc cu virusi si toate cele.
Pe scurt: sa le dau acces pentru fiecare la un anumit program si la internet doar pentru descarcarea update-urilor (care nu se fac automat).
Se poate asa ceva numai din Windows?
Ce alt program pot folosi? (nu ma trimite-ti la linux ca nu merg programele pe el!)
Nu vreau neaparat free, sper ca sa nu fie prea scumpe totusi!
pai din cate stiu eu din mozzila Firefox se poate face sa viziteze numai anumite site-uri . nu stiu daca si accesul la setarile firefoxului poate fi parolat ca sa nu poata modifica nimeni setarile sis a intre pe alte site-uri decat cele ce ceri tu
asa daca vreisa faci sa aiba acces numai la anumite programe si sa nu aibe acces la setarile sistemului ,control panel, sa puna pe hdd ce vor ,sa intaleze sa dezinstaleze sa umble la setari ascunse ale windowsului si tot devices (banuiesc ca asta vrei sa faci)  fa un cont pe el (pe calculator) altul decat cel existent pe el (administrator) si seteaza ce poate vedea/utiliza respectivul/respectivii. retine parola de administrator nu le-o da si gata. vezi ce faci totusi sa nu le dai cont de administrator ca poti sa le dai si dupa aia e si mai rau ca in mod administrator pot face o groaza de lucruri
asa la partea cu virusii ... si de pe site-urile considerate sigure pot venii prostii daca tu zici ca sa aiba respectivii acces numai la update zic ca se pot lua prostii si asa. ia un antivirus bun Avira e (cel putin acum) cotat ca fiind cel mai bun , un anti spyware spybot search and destroy e unul dintre ele free si bun , un firewall bun gasesti si din asta free si bun (ala din windows e varza zice lumea ) , restul nu stiu ce sa zic atentie ... fara xxx, crack porn si restul si esti 90% sigur ca nu o sa iei virusi.bafta
ps si eu sunt "butonar"
ps2 tot fiindca sunt "butonar" rog pe cineva de aici sa imi dea o tastatura in cap daca vb prostii  :ciocan: :ciocan: :ciocan:

#44
reluin

reluin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 11.03.2008

View Posttavi----, on May 9 2008, 13:42, said:

... fara xxx, crack porn si restul si esti 90% sigur ca nu o sa iei virusi.bafta

Ai dreptate si am cam inteles, numai ca exact "fara xxx ..." asta vreau sa obtin: sa fie acces doar la site-ul necesar de update! (unul sau doua)

#45
tavi----

tavi----

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 303
  • Înscris: 31.01.2008

View Postreluin, on May 13 2008, 17:09, said:

Ai dreptate si am cam inteles, numai ca exact "fara xxx ..." asta vreau sa obtin: sa fie acces doar la site-ul necesar de update! (unul sau doua)
exact exact nu stiu sa iti spun stiu ca Firefox blocheaza ce siteuri scrii tu sa nu blocheze. Sa nu viziteze tot ce inseamna siteuri xxx nu stiu cum se face(probabil prin vreun programde montorizare , monitorizare parentala , sa mearga , eu nu stiu asa ceva intreaba pe forum).Cat despre site-uri de update singurele pe care ai envoiesa le vizitezi sunt www.microsoft.com , www.java.com, siteul flash-ului, la site-ul antivirusului si antispyware se face singur update .In rest nu stiu ce anume ai mai putea vizita.A site-ul biosului si placilor video, de baza si audio, de retea , pentru drivere, da asa  start run dxdiag te uiti la fiecare in parte ce ai placa de baza , video , audio  de retea , intri pe site-urile firmelor producatoare si iei ultimele drivere cand e nevoie . bafta si mai inttreaba pe forum

Edited by tavi----, 14 May 2008 - 16:26.


#46
tavi----

tavi----

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 303
  • Înscris: 31.01.2008
vreun tutorial in romana pentru open office? cat mai complet va rog , cumse modifica randurile ,distanta , culoarea , cum treci un tabel sau o paret din tabel in o alta pagina totul...
ms mult

#47
MadMike.Mitza

MadMike.Mitza

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,956
  • Înscris: 01.03.2006
Aici ai un ghid de initiere in Open Office: http://ro.openoffice...e/GS-Master.pdf luat de pe siteul in limba romana.

#48
tavi----

tavi----

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 303
  • Înscris: 31.01.2008

View PostMadMike.Mitza, on May 15 2008, 19:48, said:

Aici ai un ghid de initiere in Open Office: http://ro.openoffice...e/GS-Master.pdf luat de pe siteul in limba romana.
multam

da eroare cand deschid cu adobe the file is damage and cannot be opened

#49
reluin

reluin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 11.03.2008
[/quote]
da eroare cand deschid cu adobe the file is damage and cannot be opened
[/quote]

Te-ai gandit sa schimbi versiunea de Adobe?
Sau mai incearca odata sa-l descarci poate nu e complet?
Eu il am si merge, daca nu te descurci da-mi o adresa de email.
Dar sa stii ca mai are o mica parte inca ne tradusa ( despre baze de date)

#50
queensoft

queensoft

    Trust no one

  • Grup: Banned
  • Posts: 16,079
  • Înscris: 26.11.2005

View Postbest5, on Apr 20 2008, 21:09, said:

Salut,

Problema mea este urmatoarea:

Vreau sa fac un Boot CD cu un meniu si submeniu, care sa lanseze niste programe utilitare
(ex: , Ghost, Memory Test etc.)
Nefiind expert in domeniu, trebuie sa fac mai multe incercari si asta ar presupune - asa cum
vad eu lucrurile - ca mai intai sa fac un ISO botabil care sa contina tot si pe care sa-l ard pe
un CD - RW, sa resetez PC-ul si sa vad ce a iesit ...
Ar fi minunat ca sa pot simula /emula treaba asta in Windows si abia apoi sa ard CD-ul.
Poate cineva sa ma ajute cu un tutorial (Ro / En / Fr) ?

Multumesc anticipat

Stefan

http://forum.softped...howtopic=388743

#51
dannizap83

dannizap83

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 71
  • Înscris: 23.07.2006
Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi sau de unde sa gasesc niste tutoriale despre cum se implementeaza un pki de genul : un server 2003 care va fi root offline , un server 2008 care va fi cel care va emite certificate pentru utilizatorii mei din cadrul unui active dirctory . Deasemni vreau sa folosesc si OCSP din server din 2008 pentru a verifica valabilitatea certificatelor emise. Daca cineva ma poate ajuta cu orice fel de detalii sau macar niste indrumari as fi foarte recunoscator si o sa revin cu detalii atat cat am sa pot sa le dau. Multumesc anticipat.

#52
tavi----

tavi----

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 303
  • Înscris: 31.01.2008

View Postreluin, on May 17 2008, 14:04, said:

da eroare cand deschid cu adobe the file is damage and cannot be opened


Te-ai gandit sa schimbi versiunea de Adobe?
Sau mai incearca odata sa-l descarci poate nu e complet?
Eu il am si merge, daca nu te descurci da-mi o adresa de email.
Dar sa stii ca mai are o mica parte inca ne tradusa ( despre baze de date)
am rezolvat era corupt fisierul l-am mai luat odata si mergea

Edited by tavi----, 20 May 2008 - 10:07.


#53
man2big

man2big

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 22.05.2008
va rog sa ma ajutati in gasirea unui loc unde se pot crea site-uri
este vb despre o tema scolara

#54
queensoft

queensoft

    Trust no one

  • Grup: Banned
  • Posts: 16,079
  • Înscris: 26.11.2005

View Postman2big, on May 22 2008, 08:32, said:

va rog sa ma ajutati in gasirea unui loc unde se pot crea site-uri
este vb despre o tema scolara

http://www.google.co...&...-8&oe=utf-8

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate