![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Licee Iasi
Last Updated: Sep 08 2023 11:40, Started by
SoR!n
, Mar 09 2008 20:39
·
0

Posted 09 March 2008 - 20:39

Sunt in clasa a 9a la profilul mate-info. Din clasa a 10a ma voi stabili in Iasi, si inca nu m-am hotarat ce liceu sa aleg. Am 4 variante: Negruzzi, National, Racovita si Alecsandri. Am auzit ca acestea ar fi cele mai bune.
Care e recomandarea voastra? Ce impresii aveti despre aceste licee ? |
Posted 09 March 2008 - 20:44

Dacă-ți place informatica te sfătuiesc să alegi Liceul De Informatică
![]() |
Posted 09 March 2008 - 20:48

oriunde ai merge depinde ce noroc ai la profi... sunt de toate felurile indiferent de renumele liceelor.
eu am invatat la national (si nu-mi pare rau...), moblier nou, sala de sport renovata si rerenovata, laboratoare de toate felurile. unii profi sunt de nota 12, de altii ti-e jena. banuiesc ca asa e peste tot. oricum, daca are vreo relevanta, la bac se iau note mari. ![]() la negruzzi se poarta uniforma. fratemiu e la negruzzi, merge zilnic in pantaloni la dunga. am inteles ca depinde si de diriginte si ca cei mai mari pot sa mai "uite" uniforma acasa. la racovita ti-ar conveni daca stai in nicolina-podu ros. si alecsandri e ok. si acolo uniforma, dar doar sacoul e obligatoriu din cate stiu. visiniu. ![]() Edited by Annny, 09 March 2008 - 20:50. |
Posted 09 March 2008 - 21:03

mergi pe informatica.
![]() ai sa regreti pe urma daca te duci in alta parte. |
Posted 09 March 2008 - 21:06

Hai că eu îți spun de Eminescu că acolo învăț.
Și aici depinde de profesori cu toate că nu sunt prea mulți profi "nașparlii". Dotările sunt bune (urmează să devină colegiu), laboratoare echipate, sala de sport ar cam trebui renovată. Ce are în plus este laboratorul culinar. Aici ai cam de 2-3 ori pe semestru activități cu clasa când gătești. E foarte tare. Din câte știu promovabilitatea la bac era de 100%. La început am regretat puțin că nu am ales Informatică dar mi-a trecut ![]() Edited by 4nDr3i, 09 March 2008 - 21:07. |
Posted 09 March 2008 - 21:14

Sunt la mate-info, dar neintensiv. Nu prea are sens sa merg la liceul de informatica, desi imi place info.
Cred ca o sa merg la National, dar mai am timp suficient sa ma mai gandesc. |
Posted 11 March 2008 - 18:17

Ai putea alege si Colegiul Economic Administrativ
![]() |
Posted 11 March 2008 - 18:34

Poti incerca Alecsandri.Acolo am petrecut eu cam vreo 12 ani din viata
![]() |
Posted 11 March 2008 - 19:34

@SoR!n: Daca inca te intereseaza iti pot spune cate ceva despre Racovita. Stiu toate astea pentru ca sunt elev acolo, la stiinte.
Asa. Incep cu uniforma: de anul trecut exista si la noi si e compusa dintr-un sacou de blugi (pana acum produs de Ravioli, anul acesta conta 100 RON, marimi standard pana la 54 -pe care o port- si cu buzunare interioare). Ecusonul este obligatoriu dupa parerea unor profesori si a directorilor, dar deobicei primii trec cu vederea daca un elev poarta sau nu uniforma si ecusonul. In general profesorii sunt acceptabili, cu exceptia catorva (in special la logica: un bosorog cu oarecare probleme la mansarda -teoretic scapam de el la anu + ca nu mai continui cu aprecierile ca imi iau ban). Laboratoarele nu sunt chiar foarte noi (am auzit ca acelea din corpul nou sunt mai bune). Unele sali au aer conditionat. Personal NU recomand a doua clasa de mate info (fara engleza intensiv) pentru ca acolo sunt nu mai mult si nici mai putin de 34 de elevi. Prima clasa de mate info (engleza intensiv) nu e o o idee prea buna fiindca elevii nu sunt chiar cei mai prietenosi din lume (in general au anumite complexe). Oricum, este o parere subiectiva. Cred ca de stiinte si de filologie nici nu poate fi vorba daca iti place asa de mult informatica. Desi daca nu vrei programare si vrei altceva gen webdesign sau hardware sau networking clasa de stiinte nu te va impiedica sa ajungi la o facultate de informatica, evident pe specializarile alea. Cel putin asa sper, ca si eu sper sa ajung la Facultatea de Informatica Iasi. Oricum, faci cum crezi, si celelalte licee/colegii nationale nu sunt rele. |
|
Posted 11 March 2008 - 22:01

Multumesc pt sfaturi.
![]() Mai stie cineva ceva despre National ? |
Posted 12 March 2008 - 20:24

Posted 12 March 2008 - 20:53

Cum se invata (ma refer la program, dimineata, dupa-amiaza) si cateva detalii despre clasele a 9a. Uniforma am inteles ca nu se poarta.
|
Posted 12 March 2008 - 21:40

SoR!n, on Mar 12 2008, 20:53, said: Cum se invata (ma refer la program, dimineata, dupa-amiaza) si cateva detalii despre clasele a 9a. Uniforma am inteles ca nu se poarta. acum 3 ani erau 3 clase de mate info, dintre care una intensiv info si una intensiv engleza/germana, o clasa de filologie si una de stiinte sociale, ambele bilingv engleza/franceza. din surse neoficiale stiu ca s-a scos o clasa de uman, dar nu garantez pentru informatia asta. |
Posted 13 March 2008 - 07:17

ccrst, on Mar 11 2008, 21:34, said: la logica: un bosorog cu oarecare probleme la mansarda -teoretic scapam de el la anu + ca nu mai continui cu aprecierile ca imi iau ban ![]() Domnul Marcu, banuiesc ca la el te referi, mi s-a parut cel mai tare prof din scoala. Adevarat ca logica e mai grea, dar asteapta sa ajungi la psihologie intr-a zecea. ![]() SoR!n, uite un numar de la National. Poti suna si singur pentru detalii. ![]() 0232/214036 Edited by blueunicorn, 13 March 2008 - 08:49. |
|
Posted 06 November 2008 - 12:30

pt cei care invata la liceele din iasi si au nevoie de un referat, atestat in word sau power point va pot ajuta eu. id: [email protected]
|
Posted 21 April 2014 - 13:32

Daca aveti nevoie de pareri despre liceele din Iasi exista un site informativ liceeiasi.info
Afli rezultate, dotari, etc |
Posted 06 July 2023 - 14:36

Buna ziua,
Nepotul meu a pus ca opțiune liceul de Informatica. Am auzit pareri si pareri... Unii zic ca profii de la Informatica sunt prea duri, in special cei de matematica sunt brutali cu elevii (desigur, nu fizic). Altii zic ca e foarte bine si este un liceu bun si o atmosfera normala. Are cineva de impartasit vreo experienta de pe acolo? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users