![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ce pot sa fac?
Last Updated: Mar 08 2008 23:57, Started by
somihai
, Mar 08 2008 21:02
·
0

Posted 08 March 2008 - 21:02

Buna.In fata proprietatii mele care se afla la un drum public vecinul meu tot timpul isi parcheaza masina personala pina la o distanta de 10-20 cm de gardul proprietatii.De la drumul public si pina in gardul proprietatii este o distanta de aproximativ 1,5 m unde este spatiu verde si in plus si un hidrant de incendiu. Vecinul meu se urca cu masina pe spatiul verde si in acelasi timp blocheaza si accesul la hidrantul respectiv care in caz de incendiu ar trebui folosit.Si el are loc unde sa parcheze masina in fata proprietatii dinsului dar tot timpul sa provoace scandal lasa masina in fata proprietatii mele.Ce sa fac? Dati-mi ceva sfaturi.
Este persoana descrisa in topicul de mai jos. ![]() |
Posted 08 March 2008 - 23:57

Reclamatie la politia rutiera, politia comunitara etc. Nu e nevoie de nimic complicat; cate un telefon pe zi e suficient.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users