Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mancare gatita de unde comandati?

Huawei a lansat prima sa masina e...

Patriotismul

Cum dezactivez drag Winamp from a...
 Producatorii de baterii sunt acuz...

Recomandare tastatura

procesor sta la frecventa mica

SteamLink Lag
 Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

Montare pat si tip somiera

Doua comenzi - același produ...

Sfatul FMI pentru Romania: Taxa&#...
 Asigurare RCA in functie de cati ...

Suma mare cash, calatorie cu avio...

Sevraj benzodiazepine

Calitate procesuala

Ce pot sa fac?

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

somihai

somihai

Junior Member

• Grup: Members
Buna.In fata proprietatii mele care se afla la un drum public vecinul meu tot timpul isi parcheaza masina personala pina la o distanta de 10-20 cm de gardul proprietatii.De la drumul public si pina in gardul proprietatii este o distanta de aproximativ 1,5 m unde este spatiu verde si in plus si un hidrant de incendiu. Vecinul meu se urca cu masina pe spatiul verde si in acelasi timp blocheaza si accesul la hidrantul respectiv care in caz de incendiu ar trebui folosit.Si el are loc unde sa parcheze masina in fata proprietatii dinsului dar tot timpul sa provoace scandal lasa masina in fata proprietatii mele.Ce sa fac? Dati-mi ceva sfaturi.
Este persoana descrisa in topicul de mai jos. :cursing:

bortosc

bortosc

Junior Member

• Grup: Members
Reclamatie la politia rutiera, politia comunitara etc. Nu e nevoie de nimic complicat; cate un telefon pe zi e suficient.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate