![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
preturi divort - partaj
Last Updated: Mar 07 2008 15:00, Started by
marius682003
, Mar 07 2008 14:42
·
0

Posted 07 March 2008 - 14:42

Daca stie cineva care a patit ca mine sau un raspuns sincer de la un avocat, cat costa un divort in care suntem amandoi de acord,mai putin pensia alimentara,ea vrea pe salariu mediu pe economie,eu vreau minim pe economie, si nu suntem de acord la partaj, ea nu vrea sa imi dea absolut nimic.......De mentionat ca eu am domiciliul in Spania, iar procesul este la Bucuresti. Va multumesc anticipat!
|
Posted 07 March 2008 - 15:00

Daca stie cineva care a patit ca mine sau un raspuns sincer de la un avocat, cat costa un divort in care suntem amandoi de acord,mai putin pensia alimentara,ea vrea pe salariu mediu pe economie,eu vreau minim pe economie, si nu suntem de acord la partaj, ea nu vrea sa imi dea absolut nimic.......De mentionat ca eu am domiciliul in Spania, iar procesul este la Bucuresti. Va multumesc anticipat! Un avocat din Buc iti ia intre 7 si 15 milioane la chestia asta. Se poate si mai kult, daca mergi la Valeriu Stoica. ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users