![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
[Despre firma]
Last Updated: Mar 07 2008 14:18, Started by
JustDeals
, Mar 06 2008 12:54
·
0

Posted 06 March 2008 - 12:54

Salut,
Am si eu niste nelamuriri referitor la infintarea unei firme - partea legala. O sa ma fac partener cu un tip la o firma.... el o sa fie director de dezvoltare.... si director general... eu director tehnic, sper ca profitul il vom face 50%-50% cum am vorbit. El se va ocupa de imagine... sa aduca clienti... birouri... calculatoare... etc Eu de partea tehnica... aia cu munca efectiva. Si m-ar interesa si pe mine un plan.. legat de drepturile si obligatiile fiecaruia - partea legala - , sa fie ok pt amandoi. Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu asta? ![]() Mersi, JD |
Posted 06 March 2008 - 13:33

Salut, Am si eu niste nelamuriri referitor la infintarea unei firme - partea legala. O sa ma fac partener cu un tip la o firma.... el o sa fie director de dezvoltare.... si director general... eu director tehnic, sper ca profitul il vom face 50%-50% cum am vorbit. El se va ocupa de imagine... sa aduca clienti... birouri... calculatoare... etc Eu de partea tehnica... aia cu munca efectiva. Si m-ar interesa si pe mine un plan.. legat de drepturile si obligatiile fiecaruia - partea legala - , sa fie ok pt amandoi. Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu asta? ![]() Mersi, JD Care e faza, nu conteaza, ce post ai in firma, ideea e ca esti si tu asociat cu acelerasi drepturi ca si el. Pentru reglementari legale legaate de drepturile si obligatiile asociatilor citeste legea S.comerciale 31/1990 |
Posted 06 March 2008 - 19:03

snipest poti sa zici mai concret.. legat de drepturi si obligatii??
![]() |
Posted 07 March 2008 - 09:38

snipest poti sa zici mai concret.. legat de drepturi si obligatii?? ![]() Nu pot sa-ti zic, ca legea e mare, citeste-o si tu, chiar e necesar sa o cunosti inainte de a te baga intr-o firma. Te ajuta foarte mult sa previi situatii neplacute. |
Posted 07 March 2008 - 14:18

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users