Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce melodie ati vrea sa ascultati ...

Recomandare radio muzica veche in...

OnePlus 12

tv jvc(vestel) cu dungi brusc
 Apel la relații clienți...

Debranșare de la curent elec...

IPS Teodosie este cercetat de DNA...

Race for Glory (2024)
 Apogeul frumusetii feminine 65+?

Achizitionare placa video Palit s...

Stie cineva daca tableta va funct...

Contract mandat SRL pentru micro ...
 Elevii romani au obținut cel...

Dilema soluție canalizare - ...

IDA TV devine Sens TV

Bradut furat.

Extraopțiuni la Cartela Vodafone

* * * * * 11 votes
  • Please log in to reply
19046 replies to this topic

User1920

User1920

Junior Member

• Grup: Junior Members
Eu deja sunt cu ochii tintiti spre Yoxo in ultima vreme... Consum din resursele vodafone doar cateva minute nationale si maxim 2-4 GB pe luna net. Daca ma vor supara, portez numarul. Desi am asa o satisfactie personala ca am ramas clientul lor de cand era in Conex Go... Doar ca si satisfactia asta incepe sa dispara usor, usor cand ma uit la "ofertele lor". Mai ales la cele cu roaming...

logatul

logatul

Senior Member

• Grup: Senior Members
baga schema cu portarea si vezi ce iti ofera, daca oricum ai in cap ca la un moment dat te-ai muta.

User1920

User1920

Junior Member

Hmm, da, buna idee! Multumesc.

LunaCrystal

LunaCrystal

Clubbing is life!

Se mai oferă opțiunea de 2 euro ca sa renunți la portarea in alta rețea?

Greuleanu

Greuleanu

Member

• Grup: Members
Eu i am email dacă se aplică reducerea perioadei de gratie la încărcarea plus opțiunea deja plătite, daca răspund că da, ANPC.

raducanu969

raducanu969

Member

pt LunaCrystal - te referi la Abonament sau Cartela? daca e la abonament, da, se mai ofera, chiar ieri cineva a renuntat la portare pentru Red 15 la 2 euro ( pe toata perioada contractuala ), cat despre PrePay stiu ca era o oferta de portare dintr-o alta retea pe prepay vodafone si iti oferea optiune de 3 euro

petrepescarul

petrepescarul

Member

Vizualizare mesajraducanu969, pe 21 septembrie 2023 - 09:08, a scris:

pt LunaCrystal - te referi la Abonament sau Cartela? ....

Daca avea nevoie de abonament posta pe arie de abonamente.

@LunaCrystal
In momentul primiri cereri de portare la prepay, vodafone iti activeaza automat Oferta Nationala 2.
La inceputul lui septembrie asta am facut pentru un amic acest lucru.
2euro+TVA/28 zile cu primele 2 luni gratuite si cu reinnoire automata.
Attached File  Screenshot_20230921-121749.png   173.3K   51 downloads

Respectivul avea Oferta Nationala 6.
Am facut cerere de portare in yoxo, primit prin curier sim-ul, intrat in aplicatie yoxo completat data portari. In ziua portari a intrat automat sms cu anuntul activari Ofertei Nationale 2 cu conditia renuntari la portare.
Intrat in aplicatia yoxo renuntat la portare.
In vodafone, respectivul avea pina in 10 septembrie valabila oferta cu 6 euro, am oprit recurenta si din 10 septembrie aceasta a disparut.
Portarea trebuia sa aiba loc in 6 septembrie, atunci sa activat automat Oferta Nationala 2

@LunaCrystal daca incerci sa faci acelasi lucru vezi ce oferta are activa. In cazul ca are o oferta activa stabileste ziua portari cu o zi inainte de recurenta.
In cazul meu, respectivul a avut 2 oferte pe perioada 6-10 septembrie. 4 zile dublate.

Din punctul meu de vedere este mult mai avantajoasa oferta de 9 lei/yoxo daca nu are nevoie de minute internationale (costa 5 lei tva inclus 100 minute la yoxo)
- sint 30 zile vs 28 zile.
- poti intrerupe abonamentul de 3 ori pe an.  La vodafone daca nu ai 2 euro in cont nu se face recurenta si se pierde oferta.
-  9 lei vs 2 euro+TVA
- nelimitat minute+ sms national vs 2000minute
- 10 GB vs  200.000MB singurul avantaj vodafone.

Edited by petrepescarul, 21 September 2023 - 11:48.

Master_the_cat

Master_the_cat

Member

Este vreun numar la care poate fi contactat un angajat Vodafone pentru disparitie bani din cont ? Pe *222 este imposibil sa dau de fiinta umana.

Cox_

Cox_

Active Member

La *555 numarul taxabil sau la *222 ii spui robotului "telefon furat" sau "probleme semnal" ca sa te dea mai repede la un operator, altfel iti freci nervii cu Andreea.

lone-wolf

lone-wolf

Member

Vizualizare mesajpetrepescarul, pe 21 septembrie 2023 - 11:42, a scris:

@LunaCrystal
In momentul primirii cererii de portare la prepay, vodafone iti activeaza automat Oferta Nationala 2.
Nu activeaza nimic automat. Am avut eu o cartela pe care am portat-o in Yoxo si nu s-a activat nimic, s-a finalizat portarea fara ca Vodafone sa aiba vreo reactie. Asta dupa ce anterior pe o alta cartela primisem oferta 2 la initierea portarii. Au mai mentionat si alti colegi pe acest topic cazuri in care nu a fost primita oferta la portare.  Deci e o loterie, poti primi oferta sau nu...

Vizualizare mesajpetrepescarul, pe 21 septembrie 2023 - 11:42, a scris:

La vodafone daca nu ai 2 euro in cont nu se face recurenta si se pierde oferta.
Poti activa optiunea "oferta in avans" si nu pierzi nimic. Primesti "imprumut" creditul pentru reactivarea optiunii si in 7 zile trebuie sa reincarci, pentru a restitui suma.

Greuleanu

Greuleanu

Member

Cox_, on 22 septembrie 2023 - 22:04, said:

La *555 numarul taxabil sau la *222 ii spui robotului "telefon furat" sau "probleme semnal" ca sa te dea mai repede la un operator, altfel iti freci nervii cu Andreea.

Nimic nu mai e simplu in ziua de azi.

Am ajuns sa fraierim A.I. că sa dam ocolitor de oameni.

Cine știe ce ne mai aduce ziua de mâine .

Greuleanu

Greuleanu

Member

Unde sunt la Vodafone afișate tarifele practicate în afara opțiunilor ? Adică unde ești informat ce costuri vei avea daca nu activezi o opțiune ?

sags

sags

Senior Member

@Greuleanu: In ‘Termeni si conditii generale pentru serviciile prepaid’ disponibil pe site la ‘Condițiile de furnizare a serviciilor’ <https://www.vodafone...iilor/index.htm> (e link jos in homepage si [multe? toate?] alte pagini). Punctul 8 din acel PDF.

vladut12am

vladut12am

Active Member

Ai aici toate tarifele.
Attached File  122523.png   20.81K   70 downloads

Cox_

Cox_

Active Member

Se modifica oferta 4 roaming.
Valabilitate de la 14 la 7 zile, si se adauga beneficii si in non-SEE (100MB si 10min/sms), in Albania, Turcia, Macedonia, Muntenegru, Serbia, BiH).

Edited by Cox_, 26 September 2023 - 10:17.

Julian9000

Julian9000

Junior Member

Pare logic (pentru ei, bineinteles) sa îi reduca valabilitatea din moment ce vor taia si perioada de gratie la 3 luni de zile.

rexx

rexx

Active Member

oferta aia a fost initial 30 zile, apoi au facut-o 28 zile, dupa aia au scos-o incat singura oferta cu roaming era doar aia cu 15 euro/luna, dar ulterior au bagat-o la loc, dupa aia au scazut-o la 14 zile
daca o fac de 7 zile deja poate fi folosita doar ptr o escapada scurta in afara
eu am 2 cartele: una principala pe care am o oferta veche cu Nelimitat12 si una secundara pe care o folosesc doar sa fiu sunat si pe care 1 data pe an activez oferta roaming 4 cand plec afara

Magicwisewolf

Magicwisewolf

Senior Member

Nu pot decat sa ma felicit ca am portat ultimul prepay Vodafone in Digi pe abonament. Sa imi fi dat si oferte gratis si nu mai acceptam...
Am semnal mult mai bun la mine in zona, ies si mai ieftin, am si roaming la pret mic si nici nu mai am stres de valabilitate sau ca se modifica oferta cand ti-e lumea mai draga.
Pup yu, Vodafone !

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

1 members, 0 guests, 0 anonymous users

dan965

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate