![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Melodii Clasice Pentru Nokia 1100
Last Updated: Oct 25 2006 10:05, Started by
hyperyon
, Sep 22 2004 19:20
·
0

Posted 22 September 2004 - 19:20

hmm sper sa nu va stresez cu acest subiect clasic...sau mai bine zis ca nu ff multi mai au asa ceva....
dezamagit de telefoane cu ecran color..am trecut pe un Nokia 1100...de care sunt multumit deocamdata.... acuma intrebarea e...cum el nu dispune de wap...as vrea sa ii pun pe el tot ce se poate.... are composer...so niste site-uri http de unde pot gasi sa compun...cine stie..dar care sa fie free si sa mearga..(daca ar fi si unde sa gasesc si rock ar fi ceva) despre imagini..era odata un site parca fonetastic parca se chema...mai stie cineva de unde pot sa imi trimit free..logo.imagini.c..hestii de astea? plus stie cineva daca se poate sa trimit eu o poza...ei sa o transforme in format pentru nokia si sa o trimita mie pe mobil? sorry daca am deranjat pe cineva cu aceste intrebari..si sincer am cautat pe aici la aceste intrebari dar nu am gasit raspunsuri multumesc ![]() |
Posted 23 September 2004 - 20:55

haideti mai chiar nimeni nu stie nimik?
nu are nimeni un nokia 1100 care sa il fi imbunatatit cu unele chestii? sau nu neaparat 1100 ca doar sunt compatibile cu multe alte nokia |
Posted 29 September 2004 - 01:14

nu acuma deci jalnic ce pot observa.....inainte o tona cu sfaturi etc...si acuma nimeni nu stie ceva despre un lucru mai vechi.va intelegeamd aca va ceream chestii pentru ultimele modele.....but oameni buni...cati dintre voi ati avut nokia 3310 sau alte modele si si-au compus melodii si luat logouri si poze de pe net?
eu zic ca destui so e jalnic ca nimeni nu raspunde.... ![]() multumesc oricum puteti sa stergeti domnilor moderatori acest topic....daca cumva chiar va uitati la el.. ![]() |
Posted 13 October 2004 - 16:16

uite o lista mai jos ca sa nu mai fi asa suparat, insa exista Google sa stii unde gasesti caruta de site-uri d-astea free!
Attached Files |
Posted 14 October 2006 - 22:40

MATRIXU, on Oct 13 2004, 17:16, said: uite o lista mai jos ca sa nu mai fi asa suparat, insa exista Google sa stii unde gasesti caruta de site-uri d-astea free! MAN DA CUM FACI SA SCRII IN HALU ALA CA NU IMI IESE ![]() ![]() ![]() |
Posted 25 October 2006 - 10:05

am inceput eu sa lucrez la un mic site cu ringtone pentru telefoanele care mai au composer ... http://www.ringtonecompuse.4t.com .... oricum inca se mai construieste ... am avut shi eu un 1110 dar acum e pus undeva in sertar shi mi-am luat un 8138
![]() Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users