irremote - telecomanda
Last Updated: Mar 06 2012 10:17, Started by
euhen
, Mar 04 2008 20:56
·
0

Posted 01 January 2010 - 11:56

dar pentru mediabox-ul de la upc de unde iau codul stie cineva.
Model DCI52UPC02. Edited by mirel3003, 01 January 2010 - 12:07. |
Posted 20 January 2010 - 20:49

de ce cand incerc sa instalez drm ala,imi zice "required application acces not garanted" ??
Edited by MB_152, 20 January 2010 - 20:57. |
Posted 24 August 2010 - 17:00

deci io am n73 si pana la urma dupa multe cautari am gasit ce sa fac ca sa pot utiliza ir remote cu tot cu update-uri si alte aplicatii fara a iti mai cere certificat sau ca a expirat aplicatia.
Primul pas a fost "decodarea" softweare a telefonului adica in al pacali cu un program numit SecMan[securitymanager] aplicatie simbian si acesta iti schimba in soft pentru a nu iti mai cere semnatura sau data de expirare a softului care vrei sa il instalezi. Cei care au avut instalata versiunea ir remote si a trecut trialul va trebui sa resofteze telefonu ori acasa prin cablul usb oir la un service [se face pe loc] altfel daca instalezi un nou irremote si bagi crak cu DRM pt ir tot iti va da ca e expirat trialul[asta spun ca am patito si eu cu toate ca am sters orice instalare de la el] si uite asa mia mers aplicatia dar sa nu dati la licence pt ca o veti avtiva!!!! chiar daca are crak acum sa va ajut sa intalati secman [NU STIU PE CE TELEFOANE MAI MERGE DAR LA N73 MERGE] -instalati in memoria telefonului!!! -hackanypho_6sw2h4to.sis- -atentie la pasii de instalare cand il veti instala vor fi niste casute care sa le debifati -eu o sa va spun doar ce sa lasati bifat pentru ca nu le stiu numele : prima casuta,a treia casuta si ultimele 2 cu caps -dupa ce aceasta aplicatie sa instalat intrati in menu/aplicatii/secman -o data ce lati deschis va intreaba daca vrei sa va scoata securitatea pt programe si dati ok -asteptati o clipa -dupa aceea va intreaba sa dati restart la telefon si dati ok si acum puteti instala ce program doriti Attached FilesEdited by TRAXXX, 24 August 2010 - 17:03. |
Posted 24 October 2010 - 14:23

Cine poate sa faca sa mearga si pt. decodorul de la DOLCE (Romtelecom)
|
Posted 08 November 2010 - 09:16

Doamne ajuta! am un nokia e 50 si am avut si eu irremote,dar a fost trial,mau puteti ajuta sa fac rost de licenta? multumesc
|
Posted 10 November 2010 - 19:50

Posted 13 December 2010 - 22:13

Vreau si eu licenta imi poate da cineva sau macar sa imi spun cum fac rost
IMEI:356996012244280 ![]() |
Posted 06 March 2012 - 10:17

Salutare ! Am si eu o problema ... am instalat irRemote cu update cu tot insa nu reusesc sa-l fac sa functioneze. Dupa ce deschid programul aleg modelul televizorului dupa care imi apare telecomanda insa nu pot sa fac nimica cu ea _ pe orice as apasa nu se intampla nimica. Nu imi apare nici un mesaj pe telefon cum ca ar fi vreo eroare, nimica ! Eu am mai multe modele/coduri de aparate direct in aplicatia irRemote (asta dupa ce am instalat update) , nu am facut nici un alt folder pe telefon. Am un N73. Ce gresesc sau unde ? Merci ! Aceiasi problema o intampin si eu, am un n95-8gb si am instalat 2 variante de irremote 1.4 si niciuna nu-mi merge. Stie cineva de unde e problema? |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users