Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Caut splitter semnal satelit

Instalatii sanitare

Program de slabire cu succes gara...

Reconditionare cada baie din fonta
 Problema imprimanta

Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen

Visual Studio 2022 instaleaza Epi...
 Sfat alegere parbriz

EMAG - recenzii false facute de ei?

Recomandare telefon 900-950

Nivel de trai
 Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...

Este reconditionat acest laptop?
 

irremote - telecomanda

- - - - -
  • Please log in to reply
99 replies to this topic

#91
mirel3003

mirel3003

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,034
  • Înscris: 04.10.2007
dar pentru mediabox-ul de la upc de unde iau codul stie cineva.
Model DCI52UPC02.

Edited by mirel3003, 01 January 2010 - 12:07.


#92
MB_152

MB_152

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 243
  • Înscris: 24.05.2006
de ce cand incerc sa instalez drm ala,imi zice "required application acces not garanted" ??

Edited by MB_152, 20 January 2010 - 20:57.


#93
TRAXXX

TRAXXX

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 09.02.2009
deci io am n73 si pana la urma dupa multe cautari am gasit ce sa fac ca sa pot utiliza ir remote cu tot cu update-uri si alte aplicatii fara a iti mai cere certificat sau ca a expirat aplicatia.
Primul pas a fost "decodarea" softweare a telefonului adica in al pacali cu un program numit SecMan[securitymanager] aplicatie simbian si acesta iti schimba in soft pentru a nu iti mai cere semnatura sau data de expirare a softului care vrei sa il instalezi.
Cei care au avut instalata versiunea ir remote si a trecut trialul va trebui sa resofteze telefonu ori acasa prin cablul usb oir la un service [se face pe loc] altfel daca instalezi un nou irremote si bagi crak cu DRM pt ir tot iti va da ca e expirat trialul[asta spun ca am patito si eu cu toate ca am sters orice instalare de la el] si uite asa mia mers aplicatia dar sa nu dati la licence pt ca o veti avtiva!!!! chiar daca are crak


acum sa va ajut sa intalati secman [NU STIU PE CE TELEFOANE MAI MERGE DAR LA N73 MERGE]
-instalati in memoria telefonului!!! -hackanypho_6sw2h4to.sis-
-atentie la pasii de instalare cand il veti instala vor fi niste casute care sa le debifati
-eu o sa va spun doar ce sa lasati bifat pentru ca nu le stiu numele : prima casuta,a treia casuta si ultimele 2 cu caps
-dupa ce aceasta aplicatie sa instalat intrati in menu/aplicatii/secman
-o data ce lati deschis va intreaba daca vrei sa va scoata securitatea pt programe si dati ok
-asteptati o clipa
-dupa aceea va intreaba sa dati restart la telefon si dati ok

si acum puteti instala ce program doriti

Attached Files


Edited by TRAXXX, 24 August 2010 - 17:03.


#94
Cooginy

Cooginy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 21.03.2010
Cine poate sa faca sa mearga si pt. decodorul de la DOLCE (Romtelecom)

#95
domn_parinte

domn_parinte

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 08.11.2010
Doamne ajuta! am un nokia e 50 si am avut si eu irremote,dar a fost trial,mau puteti ajuta sa fac rost de licenta? multumesc

#96
bogdan78

bogdan78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 29.06.2005

View PostCooginy, on 24th October 2010, 14:23, said:

Cine poate sa faca sa mearga si pt. decodorul de la DOLCE (Romtelecom)
Trebuie sa stii marca decodorului si il descarci prin aplicatie.

#97
diabolix112

diabolix112

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 06.12.2010
Vreau si eu licenta imi poate da cineva sau macar sa imi spun cum fac rost
IMEI:356996012244280 :thumbup:

#98
diabolix112

diabolix112

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 06.12.2010
imi ras si mie cineva mai sus?:D

#99
bogdan78

bogdan78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 29.06.2005
Scrii in google Psiloc.irRemote.v1.03 S60 3rd.

#100
MeccaXP1

MeccaXP1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 19.10.2006

View PostShack, on 29th April 2009, 12:28, said:

Salutare ! Am si eu o problema ... am instalat irRemote cu update cu tot insa nu reusesc sa-l fac sa functioneze. Dupa ce deschid programul aleg modelul televizorului dupa care imi apare telecomanda insa nu pot sa fac nimica cu ea _ pe orice as apasa nu se intampla nimica. Nu imi apare nici un mesaj pe telefon cum ca ar fi vreo eroare, nimica ! Eu am mai multe modele/coduri de aparate direct in aplicatia irRemote (asta dupa ce am instalat update) , nu am facut nici un alt folder pe telefon.
Am un N73. Ce gresesc sau unde ? Merci !


Aceiasi problema o intampin si eu, am un n95-8gb si am instalat 2 variante de irremote 1.4 si niciuna nu-mi merge. Stie cineva de unde e problema?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate