Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Izolatie intre OSB si placa de be...

instalatie incalzire apartament 2...

HEV D Segment - intrebari/pareri ...

Hyperos consum excesiv baterie?
 Contractul pentru Salubrizare est...

Elicopterul care-l transporta pe ...

Sfaturi achizitionare apartament ...

Permis de conducere nou
 Packet Loss la Digi

Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?

Internet Archive - adauga item la...
 Electrica Furnizare + Poșta ...

Probleme cu scurgerea de ulei pe ...

Blocuri cu apartamente de 5+ camere

Casa noua finisata, teava incalzi...
 

irremote - telecomanda

- - - - -
  • Please log in to reply
99 replies to this topic

#55
bogdan78

bogdan78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 29.06.2005

View PostSteauaboy95, on Sep 28 2008, 13:16, said:

Salut! Cum dau si eu Add Device la coduri? Si nu prea gasesc codul pentru un model vechi Daewoo DMQ-2166TXT! Ajutati-ma si pe mine PLEASE!!

Cauta in baza de date din attachment. Este si un daewoo DMQ si Daewoo universal. si nu dai add device. Iti faci un folder codes pe memoria telefonului si acolo copiezi codurile pe care vrei sa le folosesti. Apoi cu un manager de fisiere gen X-plore dai click pe fisierele respective(aka codurile) si se vor adauga automat in irRemote.

Edited by bogdan78, 29 September 2008 - 14:32.


#56
CobraRomania

CobraRomania

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 29.04.2008
am si eu aceiasi problema insa nu inteleg ceva  :D in attachment nu gasesc nik, cineva imi spunea sa caut in memoria telefonului sau in card un folder pe nume irRemote, insa nu-l gasesc.Ceva ceva inteleg pe acolo dar vreau sa ma lamureasca cineva, spre ex daca nu gasesc un cod de la un televizor pe net pe nicaeri, cum fac sa-l creez eu si sa-l bag undeva ? si cum il salvez, sub ce format, eu am programu ala X-plore dar ma gandesc ca trebuie sa salvez codul sub un anumit format ca sa-l bage in IrRemote nu ? Sau cum ?  :D

#57
razvans22

razvans22

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 21.11.2008
va rog frumos care puteti sa ma ajutati si pe mine cu licenta pentru irremote ca o caut de 3luni fratilor serial number 357663013851989. va multumesc si dau o bere :)  [email protected]

Eu nu stiu sa instalez toate alea si mie frica sa nu l stric. Am o rugaminte daca vrea cineva sa ma ajute sa mi instaleze si mie totul calumea eu stau in Bucuresti daca e cineva in zona care se pricepe ofer bani sa ma ajute ca mor de nervi. Va rog frumos si contactatima pe mail [email protected].

#58
bogdan78

bogdan78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 29.06.2005
Cauti pe google Psiloc.irRemote.v1.04 asta e ultima varianta. O descarci, o semnezi si o instalezi. Pentru coduri de telecomanda cauti pe forumul ipmart. Creezi in memoria telefonului un folder numit codes care va contine toate codurile de telecomenzi. Sunt niste fisiere cu extensia .ir. Dupa ce ai instalata deja aplicatia irRemote te duci in acest folder codes si dai click pe rand pe fiecare din fisierele care te intereseaza si acestea se vor incarca automat in aplicatia irRemote. Nu ai ce sa strici. Eventual pe site-ul oficial verifici compatibilitatea cu telefonul tau. Asta e tot.

#59
razvans22

razvans22

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 21.11.2008
mersi mult bogdan78 dar eu nu stiu sa o semnez frate asta e problema

#60
bogdan78

bogdan78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 29.06.2005
Cauti aici pe subforumul symbian sunt o gramada de tutoriale despre cum sa semnezi aplicatii.

#61
razvans22

razvans22

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 21.11.2008
irremote full cracked intrati pe id-ul bebel_ok_ok

#62
Shack

Shack

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 284
  • Înscris: 04.04.2007
Salutare ! Am si eu o problema ... am instalat irRemote cu update cu tot insa nu reusesc sa-l fac sa functioneze. Dupa ce deschid programul aleg modelul televizorului dupa care imi apare telecomanda insa nu pot sa fac nimica cu ea _ pe orice as apasa nu se intampla nimica. Nu imi apare nici un mesaj pe telefon cum ca ar fi vreo eroare, nimica ! Eu am mai multe modele/coduri de aparate direct in aplicatia irRemote (asta dupa ce am instalat update) , nu am facut nici un alt folder pe telefon.
Am un N73. Ce gresesc sau unde ? Merci !

#63
Shack

Shack

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 284
  • Înscris: 04.04.2007
Nimeni ? De ce nu imi merge ? <_<

#64
bogdan78

bogdan78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 29.06.2005
Ce model de televizor ai? Posibil ca televizorul tau sa fie prea vechi si de-aceea sa nu mearga.

#65
Shack

Shack

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 284
  • Înscris: 04.04.2007

View Postbogdan78, on May 14 2009, 19:02, said:

Ce model de televizor ai? Posibil ca televizorul tau sa fie prea vechi si de-aceea sa nu mearga.
Nu este vorba doar de televizor. Am sony triniton si nu cred ca este prea vechi. Nu merge nici pe plasma...
Daca ai folosit sau daca ai programul probabil ca ai vazut ca pentru a-l folosi trebuie sa alegi medelul / codul aparatului pe care vrei sa-l controlezi. Asta il am ...
Oricum merci !

#66
MRcrispy

MRcrispy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 168
  • Înscris: 08.07.2008
Ok.. sunt cam disperat dupa 2 zile de cautari :lol:
Uite care este problema: am luat dupa situl psiloc (http://irremote.psiloc.com/) irRemote cu extensia sisx, deoarece pe N73-ul meu nu merg .sis (de niciun fel.. poate ma ajutati si cu asta), vreau license code pentru program. Nu stiu ce varianta este, eu am aplicatia de pe site (http://irremote.psiloc.com/). Codul meu imei este: 353548024212905
Va rog mult sa ma ajutati, multumesc anticipat :closedeyes:

Edited by MRcrispy, 15 May 2009 - 11:55.


#67
MRcrispy

MRcrispy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 168
  • Înscris: 08.07.2008

View PostShack, on May 14 2009, 13:48, said:

Nu este vorba doar de televizor. Am sony triniton si nu cred ca este prea vechi. Nu merge nici pe plasma...
Daca ai folosit sau daca ai programul probabil ca ai vazut ca pentru a-l folosi trebuie sa alegi medelul / codul aparatului pe care vrei sa-l controlezi. Asta il am ...
Oricum merci !
Ok.. sunt cam disperat dupa 2 zile de cautari :lol:
Uite care este problema: am luat dupa situl psiloc (http://irremote.psiloc.com/) irRemote cu extensia sisx, deoarece pe N73-ul meu nu merg .sis (de niciun fel.. poate ma ajutati si cu asta), vreau license code pentru program. Nu stiu ce varianta este, eu am aplicatia de pe site (http://irremote.psiloc.com/). Codul meu imei este: 353548024212905
Va rog mult sa ma ajutati, multumesc anticipat :closedeyes:

#68
bogdan78

bogdan78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 29.06.2005
Nu va mai postati IMEI-ul pe forumuri pentru ca e in dezavantajul vostru si oricum nu va ajuta cu nimic. Dai cautare pe google dupa Psiloc.irRemote.v1.04.S60v3 si o sa-l iei programul asa cum vrei. Telecomenzile le iei de pe site-ul pe care l-ai precizat.

#69
MRcrispy

MRcrispy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 168
  • Înscris: 08.07.2008

View Postbogdan78, on May 15 2009, 20:50, said:

Nu va mai postati IMEI-ul pe forumuri pentru ca e in dezavantajul vostru si oricum nu va ajuta cu nimic. Dai cautare pe google dupa Psiloc.irRemote.v1.04.S60v3 si o sa-l iei programul asa cum vrei. Telecomenzile le iei de pe site-ul pe care l-ai precizat.
Dezavantaj? dece?
Si .. sa o crezi tu... caut de mult timp: google, odc, trakere.. nu am gasit full

#70
ghitarista

ghitarista

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 30.06.2008

View Postbogdan78, on Sep 17 2008, 16:18, said:

Il gasesti aici:

http://forum.softped...m...t&p=4679852

Trebuie semnat. Si eu am nokia E51 si este perfect compatibila aplicatia.
  spune-mi si mie cum se smneaza o aplicatie dar de la cap la coada ca sa inteleg si eu
am incercat prin multele metode descrise de voi dar nici una nu imi mereg sau nu inteleg eu

#71
robby13

robby13

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.06.2009
Sal deci am un n73 si nu gasesc irremote cracked pt telu meu tot ce am gait ii format sis si dak pun sisx cum imi trebe tot degeaba:-?? ma puteti ajuta?

#72
stefyy_19

stefyy_19

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 13.06.2009
are sa imi dea si mie cineva irremote cu tot cu serial plz plz plz plz. adresa mea de maill e  
[email protected]  
va rog mult de tot.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate