Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Scari interioare

Parcare gratis Romexpo

Limbaj de programare RUST

Despre titularizare si definitiva...
 date personale angajat

Intelectualii Romaniei

Gaina rasa Brahma bolnavioara

Recomandare SmartWatch pe care po...
 Concediu Vasiliki

Funcție WhatsApp

Zilele reclamelor luminoase cu &#...

Propranolol zilnic
 Ce "tip" de apartament/ca...

A luat cineva masina Tesla din re...

Robot de spalat geamuri

Lipsa etrieri noduri
 

irremote - telecomanda

- - - - -
  • Please log in to reply
99 replies to this topic

#19
zahareevici

zahareevici

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 10.01.2008

View PostSchumyAlex, on Mar 9 2008, 22:21, said:

V-am adus ce v-am promis...un update la baza de date al telecomenzii


la mine la e51 nu merg update-urile astea eroare de certificat :((

#20
SchumyAlex

SchumyAlex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 795
  • Înscris: 27.02.2006
Ai incercat sa dai data inapoi?

#21
andy_x3m

andy_x3m

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 487
  • Înscris: 15.06.2005

View PostSchumyAlex, on Apr 13 2008, 12:40, said:

Ai incercat sa dai data inapoi?
unde pot gasi si eu aplicatia va rog?

#22
rilley

rilley

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 30.08.2006
buna, am si eu baza de date de la mai multe telecomenzi luata de pe situl autorului fiecare fisier e cate o telecomanda.. dar nu e SIS nu are nici o extensie cum instalez ca sa mearga alea pe telefon?

edit : am irremote 3rd 1.0 ca 1.03 nam licenta :((

Edited by rilley, 13 May 2008 - 20:09.


#23
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Am avut instalat pe cardul cu care a venit telefonul(de 128 Mb) irREMOTE , intre timp am schimbat cardul cu unul de 2 Gb si am reinstalat aplicatia irREMOTE si pe acesta . Aplicatia s-a instalat fara probleme , dar cand vreau sa o deschid imi da mesajul "Please reinstal aplication" . Am reinstalat dar din nou acelasi mesaj .
Ce poate fi ?

#24
bogdan78

bogdan78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 29.06.2005
Am instalat si eu iRemote, insa dupa ce ii fac toate update-urile necesare de pe net si cand ii dau add device nu apare nimic cand intru in program. Scrie pe mijlocul ecranului : (lipsa date) desi i-am dat add device cu modelul de televizor care il am. Care poate fi problema?

Later edit: am incercat varianta trial de pe site.

Edited by bogdan78, 28 May 2008 - 13:28.


#25
Nicu90

Nicu90

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,167
  • Înscris: 14.09.2007
cand dau sa instalez updateurile imi da"eroare de certificat" -Nokia N80

ajutati-ma cu ceva idei .Multam

#26
C44

C44

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 03.04.2008
deci sa inteleg ca nu se poate face nimic in privinta serialului ci trebuie cumparat dupa cele 10 zile de trial?

#27
Opa-Opa

Opa-Opa

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 03.05.2005
Se poate. Am vazut 1.03 perfect functional pe un E50. Cautati...

#28
bogdan78

bogdan78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 29.06.2005
irRemote versiunea 1.03

#29
roboticss

roboticss

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 09.02.2007
vreu si eu licenta codu imei 356983018319985 va multumesc anticipat  ;)

#30
MB_152

MB_152

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 243
  • Înscris: 24.05.2006
de unde pot sa iau si eu mia multe device-uri ??

#31
bogdan78

bogdan78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 29.06.2005

View PostMB_152, on Jun 12 2008, 10:43, said:

de unde pot sa iau si eu mia multe device-uri ??

De aici din attachment.  :D

#32
MB_152

MB_152

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 243
  • Înscris: 24.05.2006
si unde copiez alea? :-?

#33
bogdan78

bogdan78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 29.06.2005
Le copiezi in C:\data\codes. Daca nu ai folderul codes acolo il creezi tu. Dupa ce le-ai copiat acolo, dai click pe fiecare dintre ele care vrei sa le ai in irRemote si se adauga automat codurile.

#34
MB_152

MB_152

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 243
  • Înscris: 24.05.2006
nu merge.degeaba dau click pe ele ca nu se adauga.

#35
bogdan78

bogdan78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 29.06.2005
Ce iti apare cand dai click pe ele? Instaleaza ultima versiune de irRemote 1.03.

#36
MB_152

MB_152

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 243
  • Înscris: 24.05.2006
pai aia o am instalata.cand dau click pe ele nu apare nimic,numa ca parca s-ar incarca ceva,sau ceva de genu,ca se blocheaza compu cam 2-3 sec,in rest nu apare nimic

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate