Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @sylvius!

Joy Berceni Biruintei 87

Recomandare suport tableta

Vanzare apartament
 Adaptare motor nou la unele elect...

Sfat achizitie mirrorless Lumix

Romania printre primele poziții d...

Pisica din Iasi care a mers sa na...
 PC fara wifi, conectare smart mon...

Masina cu buget redus

Renovare garsoniera 40 m.p. - ins...

Amorsa
 Catel gasit pe strada

Arhiva tar - descarcare nesigura ...

Racord flexibil gaz in loc de apa

Microsoft Office versiune optima
 

irremote - telecomanda

- - - - -
  • Please log in to reply
99 replies to this topic

#19
zahareevici

zahareevici

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 10.01.2008

View PostSchumyAlex, on Mar 9 2008, 22:21, said:

V-am adus ce v-am promis...un update la baza de date al telecomenzii


la mine la e51 nu merg update-urile astea eroare de certificat :((

#20
SchumyAlex

SchumyAlex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 795
  • Înscris: 27.02.2006
Ai incercat sa dai data inapoi?

#21
andy_x3m

andy_x3m

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 487
  • Înscris: 15.06.2005

View PostSchumyAlex, on Apr 13 2008, 12:40, said:

Ai incercat sa dai data inapoi?
unde pot gasi si eu aplicatia va rog?

#22
rilley

rilley

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 30.08.2006
buna, am si eu baza de date de la mai multe telecomenzi luata de pe situl autorului fiecare fisier e cate o telecomanda.. dar nu e SIS nu are nici o extensie cum instalez ca sa mearga alea pe telefon?

edit : am irremote 3rd 1.0 ca 1.03 nam licenta :((

Edited by rilley, 13 May 2008 - 20:09.


#23
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015
Am avut instalat pe cardul cu care a venit telefonul(de 128 Mb) irREMOTE , intre timp am schimbat cardul cu unul de 2 Gb si am reinstalat aplicatia irREMOTE si pe acesta . Aplicatia s-a instalat fara probleme , dar cand vreau sa o deschid imi da mesajul "Please reinstal aplication" . Am reinstalat dar din nou acelasi mesaj .
Ce poate fi ?

#24
bogdan78

bogdan78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 29.06.2005
Am instalat si eu iRemote, insa dupa ce ii fac toate update-urile necesare de pe net si cand ii dau add device nu apare nimic cand intru in program. Scrie pe mijlocul ecranului : (lipsa date) desi i-am dat add device cu modelul de televizor care il am. Care poate fi problema?

Later edit: am incercat varianta trial de pe site.

Edited by bogdan78, 28 May 2008 - 13:28.


#25
Nicu90

Nicu90

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,112
  • Înscris: 14.09.2007
cand dau sa instalez updateurile imi da"eroare de certificat" -Nokia N80

ajutati-ma cu ceva idei .Multam

#26
C44

C44

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 03.04.2008
deci sa inteleg ca nu se poate face nimic in privinta serialului ci trebuie cumparat dupa cele 10 zile de trial?

#27
Opa-Opa

Opa-Opa

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 03.05.2005
Se poate. Am vazut 1.03 perfect functional pe un E50. Cautati...

#28
bogdan78

bogdan78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 29.06.2005
irRemote versiunea 1.03

#29
roboticss

roboticss

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 09.02.2007
vreu si eu licenta codu imei 356983018319985 va multumesc anticipat  ;)

#30
MB_152

MB_152

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 243
  • Înscris: 24.05.2006
de unde pot sa iau si eu mia multe device-uri ??

#31
bogdan78

bogdan78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 29.06.2005

View PostMB_152, on Jun 12 2008, 10:43, said:

de unde pot sa iau si eu mia multe device-uri ??

De aici din attachment.  :D

#32
MB_152

MB_152

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 243
  • Înscris: 24.05.2006
si unde copiez alea? :-?

#33
bogdan78

bogdan78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 29.06.2005
Le copiezi in C:\data\codes. Daca nu ai folderul codes acolo il creezi tu. Dupa ce le-ai copiat acolo, dai click pe fiecare dintre ele care vrei sa le ai in irRemote si se adauga automat codurile.

#34
MB_152

MB_152

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 243
  • Înscris: 24.05.2006
nu merge.degeaba dau click pe ele ca nu se adauga.

#35
bogdan78

bogdan78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 29.06.2005
Ce iti apare cand dai click pe ele? Instaleaza ultima versiune de irRemote 1.03.

#36
MB_152

MB_152

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 243
  • Înscris: 24.05.2006
pai aia o am instalata.cand dau click pe ele nu apare nimic,numa ca parca s-ar incarca ceva,sau ceva de genu,ca se blocheaza compu cam 2-3 sec,in rest nu apare nimic

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate