Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
"Spionul" nostru cel de t...

Care aplicatie are cele mai ok co...

Parere antrenament incepator

Dilema sursa
 Ajutor Android Redmi10

Poti sa conduci o masina cu putin...

Ce inseamna "izdavoi" ?

Poco X6 Pro vs OnePlus Nord 3
 Lirapay

Durata maxima video in Google Pho...

Deschidere fisiere docx si poze s...

Motivare hotarare
 Router wireless ZTE ZXHN H3601P

Server local disponibil pe re5...

Vizualizare site-uri in cache

Toate site-urile PROTV down
 

irremote - telecomanda

- - - - -
  • Please log in to reply
99 replies to this topic

#1
euhen

euhen

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 26.03.2006
stie cineva care sunt pasii pentru a face pentru un anumit model de televizor programelul pt irremote (pt sybian s60v3)... problema e ca pentru modelul meu de TV nu exista configuratie pe site-ul http://irremote.psiloc.com/ ... ma ajuta cineva?

#2
SchumyAlex

SchumyAlex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 795
  • Înscris: 27.02.2006
Exista un pachet cu modele sa il instalezi si il va avea in lista

#3
euhen

euhen

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 26.03.2006

View PostSchumyAlex, on Mar 5 2008, 17:14, said:

Exista un pachet cu modele sa il instalezi si il va avea in lista

ai putea sa-mi da-i maimulte informatii? unde gasesc acel pachet, ce contine, cum se foloseste..etc

#4
SchumyAlex

SchumyAlex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 795
  • Înscris: 27.02.2006
Deci stiu ca exista un site de unde iti alegi niste configurari pt modele care nus in baza de date a programului.Dar cineva facuse noste pachetele de alea .sis care updatau baza de date a irremotului.Sa le caut sa vad....

#5
ciprian_celebrul

ciprian_celebrul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 314
  • Înscris: 23.07.2007
Am un SONY ERIKSON P1I  dati-mi o adresa daca aveti pt . remote > Am un tv Hyundai

#6
SchumyAlex

SchumyAlex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 795
  • Înscris: 27.02.2006
haideti ca ma pun sa caut....dar ati incercat sa utilizati Universal Tv remote? Sunt vreo 2 configurari pe acolo..... din cate imi amintesc,si parca daca dati optiuni apar niste setari la infra ca niste canale sunt vreo 5,sa va jucati si la alea

#7
euhen

euhen

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 26.03.2006

View PostSchumyAlex, on Mar 6 2008, 19:20, said:

haideti ca ma pun sa caut....dar ati incercat sa utilizati Universal Tv remote? Sunt vreo 2 configurari pe acolo..... din cate imi amintesc,si parca daca dati optiuni apar niste setari la infra ca niste canale sunt vreo 5,sa va jucati si la alea

am incercam si cu universalele (in numar de 3 am) nici un semn...si in cazul in care nu exista nici pe site, cum as putea sa-mi fac yo?trebe ceva irda serial am auzit si un programel..dar nush numele.are cineva habar?

#8
SchumyAlex

SchumyAlex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 795
  • Înscris: 27.02.2006
V-am adus ce v-am promis...un update la baza de date al telecomenzii

Attached Files



#9
euhen

euhen

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 26.03.2006

View PostSchumyAlex, on Mar 9 2008, 22:21, said:

V-am adus ce v-am promis...un update la baza de date al telecomenzii
ms...dar pentru aerul meu conditionat cum fac sa mearga?nu e in lista de l tine... :naughty:

#10
mafi

mafi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 21.11.2006
are cineva License Conde va rog. E super misto aplicatia, imi merge cu toate aparatele de prin casa ce au telecomanda. :) Caut ca disperatu codul. Daca il gaseste careva sa-l posteze aici pls. ms

#11
robynet

robynet

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 27.10.2007

View Postmafi, on Mar 16 2008, 12:59, said:

are cineva License Conde va rog. E super misto aplicatia, imi merge cu toate aparatele de prin casa ce au telecomanda. :) Caut ca disperatu codul. Daca il gaseste careva sa-l posteze aici pls. ms

nu mai puneti porcaria asta de program
l-am folosit pe un n95 si uramari nu imi mai merge gps mi se restarteaza can intru in orice aplicatie ce foloseste gps
am dezinstalat tot si am pus la loc aplicatiile si acum merg dar uneori  mi se restareteaza

#12
SchumyAlex

SchumyAlex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 795
  • Înscris: 27.02.2006
cam la fel am patit si eu.....l-am utilizat acum 2 luni si acum nul mai pot instala sau daca reusesc sa-l instalez imi restarteaza mobu sau nu in cel mai bun caz intra in program dar nu pot umbla la setari :(

#13
geojoking

geojoking

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,424
  • Înscris: 04.11.2005
si eu l-am avut mai demult. Iar azi cand am vazut update-urile postate de tine am zis sa-l incerc iarasi. Mare prostie. Nu ruleaza si nici nu mai reusesc sa-l dezinstalez...

#14
SchumyAlex

SchumyAlex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 795
  • Înscris: 27.02.2006

View Postgeojoking, on Mar 16 2008, 17:15, said:

si eu l-am avut mai demult. Iar azi cand am vazut update-urile postate de tine am zis sa-l incerc iarasi. Mare prostie. Nu ruleaza si nici nu mai reusesc sa-l dezinstalez...
Asa patesc si eu,dar oare dc?Am probleme la dezinstalare si la rulare.....se mai si inchide singur mobu ducandu-se brusc culorile x(

#15
geojoking

geojoking

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,424
  • Înscris: 04.11.2005
tind sa cred ca crackul e de vina :lol:

#16
geojoking

geojoking

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,424
  • Înscris: 04.11.2005
am incercat din nou sa-l reistalez peste, si a mers. acum merge programul. si update-urile tale sunt foarte binevenite. ms.

#17
SchumyAlex

SchumyAlex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 795
  • Înscris: 27.02.2006

View Postgeojoking, on Mar 17 2008, 22:11, said:

am incercat din nou sa-l reistalez peste, si a mers. acum merge programul. si update-urile tale sunt foarte binevenite. ms.
Poi ce ai facut?ca vreau si eu sa fac iremotul sa imi mearga cum mergea o data :((((

#18
geojoking

geojoking

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,424
  • Înscris: 04.11.2005
sincer nu stiu sa iti explic. am incercat reinstalarea. si am dat replace. si a durat vreo 20 de min pana s-a instalat, si dupa ce s-a instalat, s-a resetat telefonul. si ca prin minune a disparut de tot de pe tel.

apoi am mers in app. manager si am scos tot ce era de la irremote. adica aplicatia in sine, crack-ul si DRM Common Solutions ambele. iar apoi am incercat reinstalarea irremote. cu mentiunea ca dupa ce am instalat aplicatia trial, am incercat sa vad daca merge, iar apoi am pus crackurile alea.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate