![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Un stilp de la "Electrica"
Last Updated: Mar 06 2008 12:22, Started by
somihai
, Mar 03 2008 21:19
·
0

Posted 03 March 2008 - 21:19

Buna ziua.Am in curtea casei un stilp de joasa tensiune de alimentarea cu energie electrica.Pot sa cer ceva chirie de la furnizorul de energie electrica pentru stilpul amplasat in curtea casei?
|
Posted 03 March 2008 - 22:27

Da si este de la reteaua principala de distributie.Nu este stilp intermediar.
|
Posted 03 March 2008 - 23:50

Nu cred ca poti cere chirie, pentru ca stalpul nu este pe terenul tau.
Exista o lege or smth care zice ca acei cativa centimetri patrati pe care e stalpul sunt proprietatea Electrica. |
Posted 04 March 2008 - 00:05

Nu cred ca poti cere chirie, pentru ca stalpul nu este pe terenul tau. Exista o lege or smth care zice ca acei cativa centimetri patrati pe care e stalpul sunt proprietatea Electrica. ![]() parerea mea e ca ar trebui sa vb cu cei de la electrica dupa ce iti scoti un extras de carte funciara. daca pe cartea funciara nu e nici o mentiune ca pe terenul tau mai exista un coproprietar cu o anumita parte din teren poti sa le ceri ce vrei tu la cei de la electrica. daca vrei ii dai afara sau daca nu vor sa mute stalpu va intelegeti la o chirie. |
Posted 04 March 2008 - 10:03

![]() Treaba e simpla. Portiunea de sub stalp e proprietatea statului. Ai dreptul, ca doar suntem democratie, sa ceri mutarea lui, dar se va face pe cheltuiala ta. Deci ori cheltui tu bani, ori nu, dar de primit n-o sa primesti niciodata pentru stalpul ala. Edited by don_dannielo, 04 March 2008 - 10:05. |
Posted 04 March 2008 - 11:45

![]() Treaba e simpla. Portiunea de sub stalp e proprietatea statului. Ai dreptul, ca doar suntem democratie, sa ceri mutarea lui, dar se va face pe cheltuiala ta. Deci ori cheltui tu bani, ori nu, dar de primit n-o sa primesti niciodata pentru stalpul ala. asa ca nu va mai agitati , nu o sa scoateti bani niciodata de la electrica pentru ca baietii , pana sa puna stalpul , intai cumparara terenul pe care urmeaza a fi amplasat stalpul; iar faza cu codul civil .. no comment. |
Posted 05 March 2008 - 22:18

Dar daca electricii vor zice "vrei chirie? nici o problema scoatem stalpul" si ramai fara curent, e mai bine asa?
|
Posted 05 March 2008 - 23:33

apropo de electrica chiar astazi au venit acasa la mine ptr a discuta de spre un lucru asemanator. Deci bunica mea este proprietara pe un teren unde au avut loc alunecari de teren, acum electrica vor sa puna un stalp de inalta tensiune pe terenul bunicii mele si au venit acasa sa-i propuna sa-l vanda la electrica. Cum este un teren unde nu se poate construi a decis sa-l vanda la electrica si a negociat cu ei si pe 100 mp ii dau mi se pare 20 mil lei vechi, sunt buni acesti bani deoarece terenul se afla pe niste dealuri fara cai de acces. In concluzie dak pe terenul tau Electrica re un stalp si ei nu sunt propeietari cred ca poti sa inerci sa il vinzi la ei, chirie nu prea cred ca-ti dau
|
Posted 06 March 2008 - 11:48

![]() parerea mea e ca ar trebui sa vb cu cei de la electrica dupa ce iti scoti un extras de carte funciara. daca pe cartea funciara nu e nici o mentiune ca pe terenul tau mai exista un coproprietar cu o anumita parte din teren poti sa le ceri ce vrei tu la cei de la electrica. daca vrei ii dai afara sau daca nu vor sa mute stalpu va intelegeti la o chirie. De legi speciale nu ai auzit? Sunt alea care se aplica in alte situatii decat cele clasice din Codul Civil. Sunt unele legi chiar neconstitutionale dar se aplica mult si bine pana se abroga. Asa ca...mai pune tu...piciorul intr-o sala de judecata daca vrei sa te ingrozesti. |
|
Posted 06 March 2008 - 12:22

De legi speciale nu ai auzit? Sunt alea care se aplica in alte situatii decat cele clasice din Codul Civil. Sunt unele legi chiar neconstitutionale dar se aplica mult si bine pana se abroga. Asa ca...mai pune tu...piciorul intr-o sala de judecata daca vrei sa te ingrozesti. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users