![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Istanbul
Last Updated: May 08 2023 13:00, Started by
fotojunior
, Mar 03 2008 18:33
·
28

Posted 09 March 2008 - 18:16

fotojunior, locatia hotelului e intr-adevar foarte buna, singurul inconvenient pe care-l vad eu e ca sunteti prea aproape de multe moschei si o sa va treziti cu noaptea-n cap cam ca-n clipul urmator: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/uXx950qJj3M?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 09 March 2008 - 19:50

Cazare Istanbul:
am gasit pe acest site http://www.turkeyhot.../hotel_list.php niste preturi la hotel de ramai traznit de mici ce sunt! am intrat pe site-ul oficial al hotelului si nu sunt asa cum sunt scrise aici, evident sunt mult mai mari. aveti idee ce e cu site-ul asta? o fi teapa cu preturile astea? |
Posted 10 March 2008 - 11:01

Posted 10 March 2008 - 17:54

stiti ceva despre hotelul erboy din istanbul?? este bine situat, aproape de obictivele turistice din vechiul oras, de portul de unde se fac croaziere pe Bosfor. pe tripadvisor.com este cotat al 36 din 412 hoteluri din Istanbul si se vorbeste de bine de el si in special de micul dejun. pe priceline-europe si booking.com are 51 reviews si nota este de 7,5. sper ca te-am ajutat. bafta. Edited by fotojunior, 10 March 2008 - 17:55. |
Posted 10 March 2008 - 23:15

fotojunior:
iti multumesc mult pt informatii (stii cumva are si parcare free sau contra cost??) |
Posted 11 March 2008 - 09:27

fotojunior: iti multumesc mult pt informatii (stii cumva are si parcare free sau contra cost??) RatesToGo.com : Car Parking - Free parking in front of the hotel 24 hours security available Priceline-europe.com : Guest Parking - Free Private parking is possible on site. Venere.com : PROPERTY FACILITIES - Free parking |
Posted 11 March 2008 - 20:05

Care e planul vostru de excursie? Eu merg la sfarsitul lui martie pentru 5 zile si as vrea sa vizitez urmatoarele:
- Sf. Sofia - moscheea albastra + alte 2-3 moschei - palatul Topkapi (nu cred ca o sa intru in harem, am vazut imagini si nu-i cine stie ce) - palatul Dolmabahce - muzeul arheologic - hipodromul - marele bazar + bazarul egiptean - vreau sa urc in turnul Galata - vreau sa trec pe jos podul peste Bosfor - o calatorie cu vaporul pe insulele Printilor |
Posted 11 March 2008 - 23:31

pt 'iguana_albastra:
Care e planul vostru de excursie? Eu merg la sfarsitul lui martie pentru 5 zile si as vrea sa vizitez urmatoarele: - Sf. Sofia - moscheea albastra + alte 2-3 moschei - palatul Topkapi (nu cred ca o sa intru in harem, am vazut imagini si nu-i cine stie ce) - palatul Dolmabahce - muzeul arheologic - hipodromul - marele bazar + bazarul egiptean - neaparat, nu trebuie pierdut! - vreau sa urc in turnul Galata - vreau sa trec pe jos podul peste Bosfor - o calatorie cu vaporul pe insulele Printilor si eu ma gandeam asa, dar mai adaug si o plimbare pe bosfor noapte cu vaporul, am inteles ca este foarte frumos! dupa ce te intorci astept post-ul tau cu impresiile de la istanbul! la ce hotel o sa stai in istanbul? |
|
Posted 11 March 2008 - 23:37

sunt de acord cu criss_65, dar eu ma gandeam la o plinbare cu vaporul pe Bosfor in timpul zile si asi renunta la mersul pe jos pe pod, dar astept vesti de la tine cum a fost.
vacanta placuta si neaparat sa te intorci si sa scrii. |
Posted 12 March 2008 - 02:30

pt 'iguana_albastra: Care e planul vostru de excursie? Eu merg la sfarsitul lui martie pentru 5 zile si as vrea sa vizitez urmatoarele: - Sf. Sofia - moscheea albastra + alte 2-3 moschei - palatul Topkapi (nu cred ca o sa intru in harem, am vazut imagini si nu-i cine stie ce) - palatul Dolmabahce - muzeul arheologic - hipodromul - marele bazar + bazarul egiptean - neaparat, nu trebuie pierdut! - vreau sa urc in turnul Galata - vreau sa trec pe jos podul peste Bosfor - o calatorie cu vaporul pe insulele Printilor si eu ma gandeam asa, dar mai adaug si o plimbare pe bosfor noapte cu vaporul, am inteles ca este foarte frumos! dupa ce te intorci astept post-ul tau cu impresiile de la istanbul! la ce hotel o sa stai in istanbul? Salut! Iti mai recomand Patriarhia Ortodoxa din cartierul Fener, Basilica Cistern, care este peste drum de Sf Sofia, si te rog sa faci o plimbare pe Istikal Cadessi. Sa-mi zici daca ti-a placut, sau sa ma injuri, pe mail, [email protected] Poti sa arunci o privire pe pozele mele din Turcia, pe www.turcia2007.blogspot.com Calatorie placuta! |
Posted 12 March 2008 - 09:37

'tmc:
Salut! Iti mai recomand Patriarhia Ortodoxa din cartierul Fener, Basilica Cistern, care este peste drum de Sf Sofia, si te rog sa faci o plimbare pe Istikal Cadessi. Sa-mi zici daca ti-a placut, sau sa ma injuri, pe mail, [email protected] Poti sa arunci o privire pe pozele mele din Turcia, pe www.turcia2007.blogspot.com Calatorie placuta! multumesc pentru completari! Va rog sa completati lista cu locuri frumoase care merita vitizate, multumesc anticipat. LOCURI CARE NU TREBUIESC RATATE IN ISTANBUL: - Sf. Sofia - moscheea albastra + alte 2-3 moschei - palatul Topkapi (nu cred ca o sa intru in harem, am vazut imagini si nu-i cine stie ce) - palatul Dolmabahce - muzeul arheologic - hipodromul - marele bazar + bazarul egiptean - neaparat, nu trebuie pierdut! - vreau sa urc in turnul Galata - vreau sa trec pe jos podul peste Bosfor - o calatorie cu vaporul pe insulele Printilor - Patriarhia Ortodoxa din cartierul Fener, Basilica Cistern, care este peste drum de Sf Sofia - o plimbare pe Istikal Cadessi. - o plimbare pe bosfor noapte cu vaporul, am inteles ca este foarte frumos![/b] |
Posted 12 March 2008 - 12:26

Feriti-va de H. Carlton 4*. Nu arata deloc cele 4*, e jegos si una peste alta, te tabara gandacii (mari si negri) in pat noaptea.
![]() |
Posted 12 March 2008 - 14:15

Acelasi lucru caut si eu : hotel cu parcare in istanbul ...bineinteles cat mai bun si cat mai ieftin ![]() Vreau sa merg in minivacanta de Pasti vreo 4 zile. |
Posted 12 March 2008 - 16:59

Cum stau cu parcarea ? Au parcare privata ? Sau parchezi pe strada pe unde gasesti ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users