![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
USI CULISANTE
Last Updated: Mar 07 2008 12:16, Started by
fov
, Mar 03 2008 17:20
·
0

Posted 03 March 2008 - 17:20

Vreau sa pun usi culisante la camere si bai: atat constrangeri de spatiu, cat si estetica.
Pentru bai am nevoie de usi culisante duble, care se deschid numai intr-o singura parte (ca la unele lifturi ![]() Am gasit o firma care aducea usi acceptabile, dar foloseau un program de comanda cate o firma din Bucuresti si programul nu accepta dimensiunile de care am eu nevoie: latimea fiecarei usi de 35-40 cm (total usa 70 cm). Nu am spatiu lateral mai mult.. Va rog sa-mi dati date de contact pentru orice firma care stiti/credeti ca face asa ceva, sunt seriosi + executa si montaj in Brasov (chiar dc firma e din alt judet). Multumesc ! |
Posted 05 March 2008 - 19:34

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users