![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
USI CULISANTE
Last Updated: Mar 07 2008 12:16, Started by
fov
, Mar 03 2008 17:20
·
0

Posted 03 March 2008 - 17:20

Vreau sa pun usi culisante la camere si bai: atat constrangeri de spatiu, cat si estetica.
Pentru bai am nevoie de usi culisante duble, care se deschid numai intr-o singura parte (ca la unele lifturi ![]() Am gasit o firma care aducea usi acceptabile, dar foloseau un program de comanda cate o firma din Bucuresti si programul nu accepta dimensiunile de care am eu nevoie: latimea fiecarei usi de 35-40 cm (total usa 70 cm). Nu am spatiu lateral mai mult.. Va rog sa-mi dati date de contact pentru orice firma care stiti/credeti ca face asa ceva, sunt seriosi + executa si montaj in Brasov (chiar dc firma e din alt judet). Multumesc ! |
Posted 05 March 2008 - 19:34

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users