![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Sibiu - Comanesti (Bacau)
Last Updated: Mar 05 2008 18:07, Started by
marr
, Mar 03 2008 12:18
·
0

Posted 03 March 2008 - 12:18

Trebuie sa merg, probabil saptamana viitoare, de la Sibiu pana la Comanesti (Bacau).
Dupa Viamichelin si Map24 ar fi doua variante: 1. Sibiu - Brasov - Onesti - Comanesti (cca. 300 km) 2. Sibiu - Sighisoara - M. Ciuc - Izvorul Trotusului - Faget - Comanesti (cca. 260 km) Poate cineva sa-mi spuna care ar fi varianta optima - din punct de vedere al starii drumurilor si al traficului. Ideal ar fi cineva care a facut traseele acestea de curand. Drumul Sibiu - Brasov (respectiv Sibiu-Sighisoara ) il (le) cunosc perfect. Drumul Sibiu - Sigisoara este muuult mai liber decat Sibiu - Brasov. Si mai bun. Problema e din aceste puncte mai departe... Merci ! |
Posted 04 March 2008 - 14:56

Io zic prin Sighisoara, chiar daca sunt sanse sa fie ceva mai prost, dar e sigur liber si mai scurt.
|
Posted 04 March 2008 - 19:19

1. Sibiu-Brasov-Onesti-Comanesti
Drum bun Sibiu-Brasov, drum foarte bun Brasov-Onesti, drum bun Onesti-Comanesti 2. Sibiu-Sighisoara-Od.Secuiesc-Miercurea Ciuc-Faget-Comanesti Drum bun Sibiu-Sighisoara, drum prost Sighisoara-Od. Secuiesc, drum bun Od. Secuiesc-M.Ciuc, drum prost M.Ciuc-Comanesti Prima varianta este mai aglomerata si cu mai multe radare. A doua varianta este mai libera si fara asa multe radare (doar pe portiunea Sibiu-Medias sunt ceva 'sanse' sa intalnesti unul) Ca timp, prima varianta e mai rapida (cel putin eu am facut-o in mai putin timp decat cea de-a doua), asa ca eu recomand varianta prin Brasov, asta si daca tii la masina ![]() De asemenea, sambata/duminica parca am vazut la tv ca a nins in zona Frumoasa (Mtii Harghitei intre M.Ciuc si Faget). PS: Si mi-am adus aminte ca si taicameu, dupa ce ani de zile a mers la Agas (localitate intre M.Ciuc su Comanesti) prin M.Ciuc, anul trecut a preferat sa faca 50km in plus prin Brasov. Edited by Ranger, 04 March 2008 - 19:37. |
Posted 05 March 2008 - 09:48

Multumesc pentru raspunsuri.
Drumul cel mai scurt este cel pe care-l stii. Asa ca, cel mai probabil, o sa merg prin Brasov. In plus, socrul meu a mers ieri la Bacau prin Brasov. O sa-l intreb cand se intoarce cum e drumul. Edited by marr, 05 March 2008 - 09:50. |
Posted 05 March 2008 - 18:07

DE la Brasov spre Comanesti nu vei avea nicio problema. Drumul e bun. Atentie la radare, pt ca pana la Onesti ai drum european!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users