![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Familie mixta romana franceza
Last Updated: May 02 2008 23:59, Started by
anca_01980
, Feb 25 2008 10:58
·
0

Posted 25 February 2008 - 10:58

Dragii mei,
avem o problema pe care speram ca ne veti ajuta sa o rezolvam.Fratele meu este cetatean roman, iar sotia cetatean francez si urmeaza sa nasca un baby.Problema este ca nu a terminat divortul cu fostul sot si se pare ca bebelusul se va naste inainte de definitivare.Ei vor sa se nasca in Franta, ce nu ne poate lamuri nimeni este daca bebelusul va lua automat numele sotului mamei sau poate fi tagaduit in vreun fel.Mentionez ca (inca) actulalul sot al viitoarei mele cumnate nu s-ar impotrivi sa fie trecut la tata numele fratelui meu.Nu stim ce prevede legea franceza?! Multumesc |
Posted 27 February 2008 - 21:31

Buna seara. Nu stiu sa va raspund chiar daca locuiesc in Franta dar va dau o idee. intrati pe www. franta-romania.ro , e un site al romanilor din Franta si aici intreband sigur veti afla raspunsul. toate cele bune.
|
Posted 29 February 2008 - 12:21

Daca aveti cunostinte lingvistice intrati direct pe www.legifrance.gouv.fr unde puteti citi legislatia franceza.
|
Posted 02 May 2008 - 23:59

Mentionez ca (inca) actulalul sot al viitoarei mele cumnate nu s-ar impotrivi sa fie trecut la tata numele fratelui meu.Nu stim ce prevede legea franceza?! ![]() ![]() Eu sunt de parere ca pot intreba chiar la maternitatea unde va naste, au acolo un reprezentant legal special pentru declaratii de nasteri. Edited by SuperDuper, 03 May 2008 - 00:01. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users